Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xczxczxzcczxcxcz

Kiedy ktoś nieoczekiwane zapuka do waszych drzwi, jak wyglądacie?

Polecane posty

Gość xczxczxzcczxcxcz

Ciekawi mnie to, bo ja jak wracam do domu związuję włosy, zakładam takie naprawdę nieładne, wyciągnięte legginsy, grube skarpety i zakładam tshirt. Wyglądam mało ciekawie i jeśli ktoś puka do drzwi to muszę się szybko przebrać albo po prostu nie otwieram :D Dodam, że mieszkam sama Jak wy prezentujecie się kiedy nie spodziewacie się gości?

w zaleznosci od pory dnia bije ode mnie blaskiem, a moje piękno oslepia nieproszonych gosci ;D

a ja sream na to jak wygladam a wygladam tak jak ty:) moj dom mam prawo wygladac jak chce i mam w dupie kto co mysli o mnie.

Gość yju6j67
nie otwieram w erze telefonow niezapowiedziane wizyty to swinstwo

Gość xczxczxzcczxcxcz
a listonoszowi otwieram toples :o

Łażę w szerokich, zielonych dresach z plamami, które nie chcę się sprać. W kucyku, z rozmazanym makijażem lub bez. I najczęściej we flanelowej koszuli lub w 3 rozmiary za dużym T-shircie.

Gość ja często tak mam
niestety :D:D ale ostatnio to zmieniam, bo ileż można żyć w stresie. dziś mam stare spodnie w kancik, tylko zużyte i przedpotopowa bluzkę w babcioyw wzorek i skarpetki w paski. fajny temat, nie jestem sama :D

Gość 63463
Ja też nieciekawie wyglądam. Najgorzej to jak mój chłopak chce wpaść z niezapowiedzianą wizytą. Wtedy moja mama mówi, że mnie nie ma. ;)

Gość fdfdvdfvdb
ja mam tak samo jak Ty. W domu chodzę jak flejtuch i też nie otwieram drzwi, jak już wyglądam tragicznie lub się szybko przebieram. Nie umiem normalnie funkcjonować w domu w ciuchach, w których chodzę do pracy lub wychodzę na miasto.

Gość szperaczks
Ja w niedziele karmilam w koszuli nocnej moją córkę i ktos zadzwonil do drzwi.Bylam pewna ze to mama bo miala przyjsc.Wiec podchodze do drzwi,córka przy cycu,koszula z przodu weszlam mi w majtki a tam...swiadkowie Jehowy :Odziadek spojrzal na moje majtki ,usmiechnąl sie pod nosem a ja spanikowana zamknelam drzwi :P

Gość ja często tak mam
po prostu szkoda niszczyć ciuchy. po domu zwykle noszę rzeczy kupione w tym celu w ciuchlandach

Gość xczxczxzcczxcxcz
Chodzi mi właśnie o listonoszy, sąsiadów - wiadomo, zawsze ktoś tam zapuka.

Gość ja często tak mam
od razu po przyjsciu przebieram się, ściągam wszelaka biżuterię, włosy w kucyk :)

Gość xczxczxzcczxcxcz
fdfdvdfvdb - mam dokładnie to samo, nie wygodnie mi np. w jeansach. Tak samo włosy, muszę mieć związane a wszelką biżuterię zdjętą... i tak z fajnie wyglądającej osoby (tak myślę ;) ) w minutę zamieniam się w... brak mi słów :D Myślałam, że tylko ja tak wyglądam 'po godzinach' bo np moja sąsiadka (ma troje dzieci!), kiedy bym jej nie zobaczyła, wygląda dobrze. Chyba muszę zmienić moje "podomki" na przyzwoitsze :D

A ja chodze nago i na bosaka.Tez mieszkam sam!U mnie jest cholernie cieplo.W sypialni mam 27 stopni mimo, ze mam zakrecony kaloryfer!

Gość ja często tak mam
xczxczxzcczxcxcz, to co zwieramy szyki? poprawiamy się?

Gość ghhhjg
normalnie, a jak? chyba ze jest sobota, to w dresach

Gość yju6j67
z penem na wierzchu? afuj;/

lubie nawet w domu wyglądać dobrze, dlatego łaże tak jak i poza domem. ewentualnie moja nietrzeźwa mina może robić jakąś różnicę.

Gość hi hi ha haaaa
NIENAWIDZĘ jak ktoś obcy puka i patrzę wizjerem i panika. Też po pracy łażę w starej spódnicy i bluzce, ale nauczyłam się, żeby były czyste i pachły:D i otwieram bez żenady. A listonosz zostawia pocztę w drzwiach i już!

Gość KOKOKOKOKOKOKOKOK
Ja w domu nosze spodnie -bojowki, kore mam od kilku lat, a do tego zwyklą, bawelniana koszulke. Wlosy w kucyk i zero makijazu(zmywam jak tylko wracam z pracy). Nie wygladam jak gwiazda, ale smialo moge wyskoczyc do sklepu gdy zajdzie taka potrzeba, lub otworzyc drzwi. Nie lubie wygladac nieschludnie, nawet w domu.

Gość ja często tak mam
czyste mam zawsze, ale stare i niepasujące :) mam tych "domowych" w cholere i ciut ciut i zmieniam czesto, by przynajmniej w brudnym nie ganiac

Gość Elwirkaaa
ja wygladam drzwiami

Gość xczxczxzcczxcxcz
ja często tak mam - no w sumie czemu nie, kiedyś trzeba... Marzę o dniu, w którym ktoś zapuka a ja otworzę bez żenady :D Tu nie chodzi o to, żeby się odjebać jak stróż w boże ciało i mieć imprezową tapetę, tylko żeby nie wyglądać jak obłowiony w kontenerze PCK

Gość hi hi ha haaaa
Zawsze można udawać, że nas w domu nie ma i mieć w dupie obcych za drzwiami.

Gość ja często tak mam
ha ha, wiem o co ci chodzi :) ale jest taaak wygodnie :)

Gość xczxczxzcczxcxcz
No ja też mam wszystko czyste i pachnące, w brudnym bym nie mogła chodzić, ale wizualnie wygląda to dość kiepsko, tak jak mówiłam, powyciągane dresy...

Gość xczxczxzcczxcxcz
hi hi ha haaaa - no niby tak, ale jak przychodzi listonosz z paczką, na którą czekam, to wolę otworzyć :D To jest zawsze ten sam scenariusz: dzwonek do drzwi (mam na piętrze kratę więc mogę otworzyć drzwi niezauważona), ja otwieram i muszę chwileczkę, i potem szybko zakładam spodnie i bluzę i dopiero idę do kraty :D

Gość hi hi ha haaaa
W domu mogę robić co zechcę i wyglądać jak mi pasuje i z czasem nauczyłam się, że mam to gdzieś, co ktoś pomyśli jak zapuka do drzwi, to mój dom i mogę chodzić z gołą piczką, byle czystą:D