Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda z Płockaa

Pytanie do tych juz po weselu - alkohol

Polecane posty

Gość litości nie rób wesela z samą
wódką i winem :o moim zdaniem piwo+jakieś drinki też muszą być!

Gość fgdsysusux
chyba na poprawiny Jak jest jednodniowe wesele to 80% wali wódę nikt nie bawi sie w piwa i drinki drinki,piwa i koktajle sa dobre na poprawiny nie na jeden dzien zabawy ole

Gość żę tak powiem
dokładnie tak, jak tu radzą niektórzy, 0,5 na głowę spokojnie wystarczy, my tyle mieliśmy i jeszcze bardzo dużo zostało. Wiadomo że są osoby które wypiją więcej ale też są osoby które nie będą piły wcale lub tylko symbolicznie, także nie ma co przesadzać... napewno nie braknie

Gość pooolinaaaa
Magda z Płockaaa ja też jestem z Płocka :) kiedy ślubujesz? i jeśli można wiedzieć gdzie? Ja dopiero w 2014 :)

==> Zainteresowanych zakupem alkoholu na wesele, zachęcam do kontaktu. emil_1@o2.pl - wysyłam cennik wódek czystych. Jeżeli macie jeszcze jakieś preferencje co do wina, alkoholi mocnych whisky, likiery itp proszę o kontakt przygotuję atrakcyjne ceny i zapewniam wysoką jakość. Pracuję w branży więc doradzę, oczywiście źródło legalne - paragon / faktura. Pozdrawiam

Gość wojowniczka maka
a mas w ofercie wino SOLOPACA_?

W ramach mojego poprzedniego postu dotyczącego cennika weselnego i propozycji zakupu alkoholi na wesele. Z racji bardzo dużego zainteresowania, odświeżam i moja propozycja jest cały czas aktualna. Wszelkie szczegóły w kontakcie mailowym. (emil_1@o2.pl) Zapraszam