Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ja mussa30

SUKNIA ŚLUBNA "SERENA" -SPRZEDAM MAŁOPOLSKA

Polecane posty

Gość skoro nie wiem jak
wygląda suknia, to nie wiem czy w ogóle opłaca się fatygować mailem :O Na allegro tyle sukni ze zdjęciami real i z katalogów, autorko w ten sposób nie sprzedasz sukni.....

Gość skoro nie wiem jak
wygląda suknia, to nie wiem czy w ogóle opłaca się fatygować mailem :O Na allegro tyle sukni ze zdjęciami real i z katalogów, autorko w ten sposób nie sprzedasz sukni.....

Gość piękna ta suknia, ale tylko
dla wysokiej dziewczyny, a nie kurdupla :( :D Autorko, nie wkleisz swojego zdjęcia ral- jak się układa na ciele? Nie wierze, że nikt nie chce jej kupic :O Obniz cene do 700, 800 zł i wystaw na allegro. Naprawdę ładna...

Gość autorko, ale podaj swoj
wzrost, mniej wiecej wage, obwody. A najlepiej swoje zdjecie bez glowy :D Wtedy bedzie wszystko dobrze widac. Nie wierze ze nikt za 500zl jej nie kupi...

bez glowy heh no wiec sukienka byla na moj wzrost szyta czyli na 177cm rozmiar 40 czyli jakies L biust okolo 90 cm a pod biustem okolo 75 cm sukienke oddam za 500 zl a realne fotki wysle na maila moj mail to agnieszkak6@buziaczek.pl oddam rowniez buty rozmiar 41 i futerko biale rozmiar 40 te 3c rzeczy za 700 zl sama suknia za 500zl

Gość jaonajaonajaona
ale masz duza syre ;p

Gość jaonajaonajaona
nie, 38 ;p mam ladna zgrabna stope jak normalna kobieta ;p

no jasne bo te które mają większą niż 38 są już nienormalne tak ciekawą miarą mierzysz ludzi nic tylko pozazdrościć

Jest wysoka, to przeciez nie bedzie miala stopki 37, bo bylaby nieproporcjonalna :D Tak jak przypuszczalam, to suknia dla wysokiej osoby- jest naprawde b ladna. Autorko, na allegro probowalas? Kurde, piekna suknia za grosze. Dobrac tylko dodatki i wyglada sie bosko.

no właśnie a u nas tylko krytykować potrafią no cóż taki polski ród niestety jak nie sprzedam to sobie zostawię i tyle albo oddam gdzies do kościoła albo gdzieś może ktos skorzysta kogo nie stać i nie będzie wybrzydzał że "szmata" że "ohydna" że "wieśniacka" i tym podobne miłe uwagi ehhhhhhhssssssssssssss

No coz, niestety polki maja zly gust. Troche sie wyrabia, ale nadal najpopularniejszy model to beza ksiezniczka, albo 'A' , natomiast brak kasy na uszycie takowej w dobrej jakosci (czyli z duzej ilosci tiulu) rekompensuja sobie poteznym kołem na ktorym wisi strzepek materialu :O Ale co nieprzyjemnych komentarzy autorko, to zasluzylas sobie na to troche sama, tak a nie inaczej odnoszac sie do osob ktorym Twoja suknia sie nie spodobala ;) Jak nie sprzedasz- nikomu ni eoddawaj, zostaw na pamiatke....

Gość pralinka i danonek
Mialam taka sama na slubie ale mam wzrost 164 i zbyt szczupla nie jestem ale ta sukienka na modelce wyglada beznadziejnie! Wrzuc swoje zdjecie napewno bedzie o niebo lepiej wygladac, gdybym ja zobaczyla na tej modelce w zyciu bym jej nie kupila ale na mnie bardzo mi sie podobala, mam duzy biust i fajnie to podkreslila. Ja tez dalam za nia 2400 ale narazie jej nie sprzedalam bo zal mi sie z nia rozstac za kilkaset zl, wole zeby wisiala w szafie ;-) nienawidze sukienek na kole i z tafty fuj sa sztuczne a ta jest bardzo zwiezna i kobieca;-)

Gość pralinka i danonek
Ups mialo byc zwiewna ;-)

Gość takajednazostroleki
wyślesz mi na maila foty? miastoostroleka@wp.pl bo ja poszukuję wlaśnie sukni ślubnej...

Gość barbarrastarra
Mi się osobiście suknia podoba, ale bym jej nie kupiła :P wole coś "Bogatszego" i przede wszystkim sztywniejsza troche. Fakt, zalatuje piżamą:D

takajednazostroleki--------------------------- wysłałam ci fotki na maila!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odpisz co i jak!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jaaaaaa88
Brzydka, zalatuje piżamą... w takich sukienkach to ja sobie po działce śmigam bo luźna, ale na ślub bym jej nie założyła, bo bym wyglądała nie jak panna młoda tylko uboga kuzynka. Trochę jak prześcieradło...

hahaha dam ci ja to zobaczymy jak sobie w niej bedziesz smigac po tej dzialce haha powodzenia uboga kuzynka haha dobre za dwa tysiaki to rzeczywiscie jak uboga kuzynka ehhhhhsssssssssssssssssssssssssssss szkoda słów

Gość fsdxzgvs
suknia jest paskudna, obrzydliwa wrecz

Gość mirrrrrrrka
ale wieśniary się tutaj wypowiadają. suknia jest piękna, delikatna, klasyczna, chętnie kupiłabym, ale też jestem niska niestety. jednak też będę szukac czegos w tym stylu, bo te wszystkie falbaniaste, pstrokate, sztywne kiece o średnicy takiej, że cięzko się w drzwiach zmieścić to tylko totalne bezguścia kupują

Gość jaaaaaa88
Można kupić za 10 tys i wyglądać jak wieś, a kupić za 1 tys i wyglądać jak milion dolców... Nie koniecznie pstrokata, falbaniasta jest super, no ale prześcieradło też nie...

Gość rhidoa
mirrrrrrrrka Ciebie nikt nie obraza wiec zamilcz i nie obrazaj innych ze sa wieśniarami

to rzecz gustu oczywiście każdemu podoba się coś innego ale to nie powód aby bluzgać drugiemu ale jak widać niektórzy inaczej nie umieją zamiast napisać że się im po prostu nie podoba to piszą że szmata że paskudna że prześcieradło że wieśniacka tak jak właścicielka ale niestety takie jest nasze babskie polskie społeczeństwo kulturą jedzie na kilometr a raczej jej brakiem