Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowornever

jest tu ktoś kto NIE PRZEJMUJE SIĘ SWOIM WYGLĄDEM ?

Polecane posty

Nie daję zdjęć do internetu :) Ale dziękuję za propozycję. Skoro zakładasz że "uzdrowilibyście mnie"to znaczy , że wierzysz w tę utopię " że NIE MA BRZYDKICH KOBIET a jedynie zaniedbane" ? Albo ; możesz przyznać że nigdy nie widziałaś brzydkiej kobiety? :) Ale dzięki za chęci! :) Ja już się za długo z tym męczę...

Gość Loretto kissy
Nowornever, a moze wizyta u psychologa by ci pomogla zmienic podejscie???oni czasem maja zbawienny wplyw na dusze!!!

ale nie każdy psycholog zrozumie że wygląd może być aż tak ważny... dla mnie to jedyne źródło problmeów , z którego wypływają wszystkie inne (aż po towarzyskie! no bo: brzydota--->świadomość i poczucie brzydoty----->zahukanie i poczucie niższości ----->ograniczanie kontaktów towarz. ALBO: płaszczenie się, przyjmowanie roli ofiary i "podczłowieka" mimo że nikt mnie o to nie prosi... taka tendencja wynikająca z poczucia niższości) A poza tym psycholog miesięcznie kosztuje 900 zl - dla mnie to niewyobrażalne

Gość Loretto kissy
Ups nie doczytalam, ze jest chora,tylko mnie nie zbiczujcie teraz...chcialam dobrze :(

Gość moja paranoja
nie tak . są kobiety brzydkie ,ale można nadrobić osobowością charyzmą , fiurą np . Wiesz ja od lat kocham jednego faceta , niestety już nie jesteśmy razem ,mniejsza z tym , on klasyczny brzydal ,dla wszystkich koszmar ,gruby nieproporcjonalny ,wielki nos ,małe oczka ,gęba nalana .Biedny bez auta i rodziny Dla mnie mój ideał , a moje "znajome" mówią że nawet za dobrą kase by go nie tknęły . Czemu tak ? bo ma osobowość i to coś co jest w każdym z nas ,w każdym człowieku .

Gość xiquilla
mi sie wydaje ze przesadzasz!!! ja mam straszny celulit i szpary miedzy zebami i naprawde sie nie przejmuje

Gość moja paranoja
co do fotki rzekomo najbrzydszej ,zdejmujemy okulary , zmieniamy fryz by zasłonic uszy ,mozna zrobic cos ze szczęką ,ale to już kasa .Jednak zmiana fryz ,ubioru i wymiany okularów na soczewki to nie majątek i mamy kobietę przeciętną

Gość Emma:)
Acha wiec zaluzymy ze wygrywasz milion w totka i fundujesz sobie wszystkie mozliwe operacje. I nagle masz przyjaciol, adoracje, facetow. Bylabys szczesliwa?

kto jest chory ? mam nadzieję ze to nie o mnie ? ja już zrobiłam prawie wszystko co w mojej mocy - soczewki mam , staram się w miare ubierac ale i tak jestem brzydka

Gość xiquilla
ile masz lat????

Gość xiquilla
no to wszystko jasne !!!!

Gość moja paranoja
nie o Tobie było z tą chorobą :) trzymaj się dziewczyno ,znajdz pasję ,wolentariat może ? ,duzo się uśmiechaj , jestem przekonana że demonizujesz ,nie mniej jednak rozumiem ,bo to taki stan ducha okropny . Tymczasem dobranoc wszystkim ,wskakuję pod pierze .

Gość Loretto kissy
Nie nie,chora kobieta ze zdjecia!!!nie ty!!!! namieszalam,sorryyy...

mój wiek coś wyjaśnia ? ;) tyle, że dla młodych ludzi (zwłaszcza kobiet) wygląd się liczy, a wręcz na nim potrafią budować poczucie wartości (lub poczucie bezwartościowości jak w moim przypadku)

Gość xiquilla
tak masz racje ze wyglad w tym wieku jest wazny ale ja sadze ze nie az tak ja tez nie jetm doskonala uwiez mi a wielkim nosem sie nie przejmuj bo ja za niedlugo wychodze za maz za chlopaka a raczej mezczyzne co po wypadku zostal mu skrzywiony nos i uwiez mi nie przeszkadza mi to

Ja mam tyle lat co ty i naprawde zmiana podejscia to podstawa

Gość xiquilla
ja sie teraz wzielam troszku za siebie bo jak wiadomo przed slubem ale tez dla siebie chodze co drugi dzien na spining i naprawde sie wymecze i wyleje ostatnie poty ale podoba mi sie to i jakos tak przezto milej dzien spedzam jakos tak lepiej sie czuje moze i ty sprobujesz ?

Gość xiquilla
co o tym pomysle sadzisz???

Emma :) a jak jest u Ciebie? Bardzo bym chciała zmienić podejście. Na pewno nie przestanę o siebie dbać, ale istnieje szansa że przestanę się przejmować i nawet zacznę sprawdzać ile można zdobyć SAMĄ osobowości (no bo takim jak ja -w razie sukcesu- nikt nie zarzuci że to za seks lub śliczną buzię :] ) Ale do tego potrzeba siły... wewnętrznego przekonania o własnej wartości a ja tego przekonania nie mam.... Ostatnio pomyślałam,że nie jestem warta mniej niż moje ŁADNE koleżanki. Tylko ciało mam gorsze, ale reszta jest spoko. Tego chciałabym się trzymać... bo już mój wygląd zacząć prowokować pecha i sprawiać że zaczęłam powątpiewać w mój charakter... że jest tak beznadziejny jak wygląd :(((( a nie jest! Ale nie potrafi się przebić przez to okropne ciało....

Kochana jesli mam ci dac jakas konkretna rade a nie wsparcie psychiczne to polecam - manie kosmetyczna. Mówie przede wszystkim o tych pielęgnacyjnych - ja po całej sesji kąpielowej czuje się od razu o niebo piekniejsza. I nie chodzi oto, ze tu i owdzie ubedzie ci kilka centymetrow. Po prostu twoje samopoczucie sie poprawi kiedy przez kilka godzin bedzie wprost pachniec:) Nie mowie, ze nie uzywasz ale ja po prostu polecam mnostwo roznego rodzaju pielegnacji

Gość xiquilla
spining to jet jazda na stacjonarnym rowerku w rytm muzyki a jesli dobry jet instruktor pozbedziesz sie zbednych kg i jadne cialo ci wyrzezbi ja naprawde sie dobrze po tym czuje ale nie mysl ze to jet takie latwe

Gość Loretto kissy
Jezeli dotrzesz do swojej psychiki to zewszystkim sobie poradzisz!!!aco dokosmetykow, dbanie i robienie cos dla siebie faktycznie poprawia humor...Jestes jeszcze mlodziutka,niestety w tym wieku kult wygladu ma duzy wplyw...z wiekiem zrozumiesz, ze sa wazniejsze sprawy... Szkoda, ze nie mozemy zobaczyc twojej fotki...kilka fajnych rad i szybko uleczylybysmy cie z kompleksow.Kochaj siebie sercem, nie poprzez pryzmat lusterka... :)

Gość xiquilla
ja mam straszny celulitis moze mi tez cos poradzicie

Gość xiquilla
ale ja powiem ze my polki duzo o siebie dbamy i wogole ja juz od lat mieszkam w hiszpani i hiszpanki o siebie tak nie dbaja prawie wogole lubia sie dobrze ubrac i byc na modzie i na tym koncza

Gość Loretto kissy
Albo spojrzmy na zaniedbane Angielki!!!autorko zycze ci laskawszego spojrzenia na sama siebie!!!masz brzydki nos, docen ladne oczy,ladne zeby, ladne nogi!!!cokolwiek!!!

Gość Loretto kissy
I jeszcze jedno...piekne kobiety wcale nie sa szczesliwsze, czasem dostaja podwojnego kopa od zycia , ze nawet zapominaja o swojej urodzie...

Gość xiquilla
masz racje trzeba doceniac co sie ma nie sadze zebys byla tak brzydka albo tak bardzo przeszkadzal ci nos