Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiramisssu

nie rozumiem jak można karmić piersią?

Polecane posty

Gość Belle Bela @
moze ona nie miała luzu, ale po prostu ty małego fiuta

Niech kazdy karmi jak uwaza i rodzi jak chce..Tylko czasem irytuje mnie jak ktos pisze,ze po porodzie SN jest "wiadro" a po karmieniu piersia zwisy.. Mam dwojke dzieci waze 47 kg cycki jedrne sterczace a sex dwa razy lepszy jak przed porodem..Zawsze wiec mnie te slowa dziwia..Trzeba dbac o siebie i tyle!

ja nie odpowiadam na posty na takim poziomie :) Nie będę się zniżać- i Wam też radzę:) Widać, że babka nie ma pojęcia o czym pisze- to o czym z taką rozmawiać?

Gość co do wspolnego porodu to
prawda . Ja jestem po dwoch porodach , pierwszy rodzilam sama , drugi z mezem . Przed drugim porodem zastanawialam sie czy powinien byc obecny ,m bo przeciez juz raz rodzilam , wiem co i jak itd . Maz byl i musze powiedziec ,ze to bardzo pomaga , bardzo zbliza , maz dumny i pelen szacunku . Tez mi mowil ,ze strasznie mnie szanuje ( co nie znaczy ,ze nie szanowal wczesniej ) ,ale chyli glowe . Co do seksu , porod na niego w ogole nie wplynal . maz podczas porodu nie zemdlal , nie zesmaczyl sie , nic sie nie zmienilo . Pociagam go tak samo jak wczesniej :-)

Gość Pan Admiral34
belle troche kultury...nie mam problemu z wielkoscia penisa jest normalny nie duzy nie maly przecietny mieszcze sie w normie napisalem szczerze jak bylo byl luz jest roznica miedzy kobieta ktora jeszcze nie rodzila a ta po porodzie odczulem to nie tylko z ta partnerka

ale co to wnosi do tematu- fakt, że sypiałeś z babką, która była szersza niż poprzedniczka? bo nie rozumiem....

Gość tiramisssu
eeeeee panie Admirale z tym luzem to chyba przesada

Gość Belle Bela @
jasssne...a nick Pan Admirał to pewnie też ukryte marzenia -wiesz sa takie pompki...

Gość Pan Admiral34
zreszta co do rozstepow sa ohydne a zauwazylem ze niektore kobiety maja je nawet na piersiach udach itd mowcie co checie ale to okropnosc a faceci sa wzrokowcami :/

Gość dzida egida
autorko wiesz to nie od karmienia cycki wiszą jak worki. Cycki rosną sobie przez całą ciążę bez względu na to co myślisz na temat karmienia nimi:D Gdy urodzisz masz dwie opcje: -karmisz, wtedy cycki powoli wracają do normalnego rozmiaru -nie karmisz, wtedy pokarm zanika i w ciągu kilku tygodni w cyckach zmniejszają się gruczoły mlekowe, skóra nie nadąża bo nie jest w stanie w tak szybkim tempie skurczyć się do rozmiaru, który miała 9miesięcy wcześniej,więc flaczeje i zwisa Oj kobieto coś mi się zdaje że masz cycki długie jak dzika murzynka i próbujesz się dowartościować wmawiając sobie, że jakbysz karmiła to byłyby dłuższe

Gość tiramisssu
to chyba jest właśnie ta prowokacja, o której tu mówiliśmy Panie A. nie mam rozstępów, ale one chyba az tak widoczne nie są

Gość Pan Admiral34
belle pisz co chcesz pewnie cie wkurzylem :) ale sie mylisz tlumaczyl nie bede bo po co i tak zaraz napiszesz te swoje zlosliwosci nie znasz mnie ani wymiarow mojego penisa wiec naprawde sie nie osmieszaj napisale jak bylo jak ci sie to nie podoba ok twoja sprawa :)

Gość Belle Bela @
to skoro z ciebie taki zajebisty ogier to czemu spotykasz sie z takimi babkami?

Gość tiramisssu
dzida egida autorko wiesz to nie od karmienia cycki wiszą jak worki. Cycki rosną sobie przez całą ciążę bez względu na to co myślisz na temat karmienia nimi Gdy urodzisz masz dwie opcje: -karmisz, wtedy cycki powoli wracają do normalnego rozmiaru -nie karmisz, wtedy pokarm zanika i w ciągu kilku tygodni w cyckach zmniejszają się gruczoły mlekowe, skóra nie nadąża bo nie jest w stanie w tak szybkim tempie skurczyć się do rozmiaru, który miała 9miesięcy wcześniej,więc flaczeje i zwisa Oj kobieto coś mi się zdaje że masz cycki długie jak dzika murzynka i próbujesz się dowartościować wmawiając sobie, że jakbysz karmiła to byłyby dłuższe :) :) :) :) rozbawiłaś mnie szczerze (cycki jak dzika murzynka)

tiramisu- mój kumpel ma rozstępy- za szybko urósł. I to są takie białe kreseczki- bardzo je widać. Chociąz, np. moja kumpela też ma parę- takie bladawe. Więc to pewnie zalezy. Ale myślę, że są widoczne.

Gość Pan Admiral34
napisac pare slow prawdy to sie zaraz poobrazaja tiramisu masz rozstepy na pewno kazda po ciazy ma jedna wiecej druga mniej :) widzialem doswiadczylem itd

Każda babka po ciąży ma rozstępy i każda ma szeroką pochwę- Jesteś człowieku niewiarygodny. Ja nie mam i moja mama też nie ma. I co?

admiral kazda ma-tzn ile kobiet widziales z kreskami ?? rozumiem że oglądałeś również sąsiadki 70+ aby stwierdzić na forum wszem i wobec że rozstępmy MA KAŻDA ??

Gość Pan Admiral34
nigdzie nie napisalem ze jestem ogier :/ zreszta nawet nie przechwalalem sie ze mam duzego czytalas co pisalem? nawet o tym napisalem szczerze- ze mam w normie zadna rewelacja nie maly nie duzy czytaj troche :/bylem z takimi bo duzo kobiet jest jak wy mam 34 lata z racji wieku wiadomo ze pare partnerek mialem prawda zreszta czesto kobitka fajnie sie ubierze umaluje gorzej jak sie rozbierze :/

Gość tiramisssu
Dzieki za wyjasnienie No właśnie nie mam i chwała Ci Boże za to, ani moja mama nie ma i nie miała, ani siostra, ani ja, to u nas rodzinne, mamy elastyczną skóre. A ty panie A możesz w to wierzyć lub nie, nic mi do tego. Ja mogę się cieszyć wolnym od rozstępów ciałem a ty próbować zapomnieć ich widiku :)

rozumiem że twoja mama/ciotki/babki defilowały przed tobą gołe do bioder abyś rozpowszechciał jakże stwierdzony fakt ? sąsiadki też podglądasz ??:D

Gość Pan Admiral34
jesli taka 70 - ka rodzila to ma , nie nie widzialem wszystkich kobiet na swiecie , aleeee wszystkie ktore widzialem a mialy dzieci-mialy rostepy wiec nie czarujcie rozumiem ze sie tego wstydzicie tylko po co naginac rzeczywistosc :/

i znów admiral zła odpowiedź-piszesz że miałeś kilka kobiet-niech ich będzie przykładowo z 10. i wcześniej pisałeś , że po porodzie rozstępy ma każda czyli znów klasyczne wpychanie każdej do jednego wora.

Gość Belle Bela @
podglada , bierze pensetke i jedzie

Gość dzida egida
trafiłam w czuły punkt sflaczałe cycki z rozstępami po niekarmieniu Tylko zasłonić uśmiechem w tej sytuacji się możesz i zbierać na operację plastyczną, bo durne wypowiedzi Ci cycków nie uniosą

no właśnie, ale zmierzam do tego że pisałeś że kazda je ma po porodzie a tu pojawiły się wypowiedzi , że mimo porodu nie mają, ale ty nadal uparcie ''każda która rodziła to ma''

Gość tiramisssu
Znam wiele kobiet, które nie mają, to zależy i to nie od kremów tylko od genetyki bardziej. Moja koleżanka jest tersaz w ciaży ma 24 lalta, od początku uzywa mustelli i ma rozstepy, ja ich nie mam a uzywałam tylko oliwki to zalezy

Gość Pan Admiral34
nie mialem 10 ile mialem to moja sprawa nie jestem tu by sie chwalic czy cos takiego wiec nie powiem ile :) ale kazda po ciazy miala rozstepy jak wy niestety :/ lece bo koniec pracy nareszcie weekend :) pozdrawiam

Pan Admirał to przykład człowieka działającego na zasadzie" ja wiem lepiej jak wyglądacie, więc nie udawajcie" :):) Poczytaj sobie facet o rozstępach a potem dawaj przykłady z własnego, pożal się boże, życia seksualnego i organoleptycznego badania rozstępów u kobiet.