Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antywszystko

lepszy taki ojciec czy zaden?? pomozcie:(

Polecane posty

Gość antywszystko
ojciec*

Gość a ja mam gorzej
Wiesz, mieszkałam za granicą kawałek czasu. Uwierz tam chleją na umór i chętnych panienek nie brakuje. Widziałam paru takich co co dzień nadźgani chodzili. :( Kochana jesteś młodziutka 19latek, Boże szkoda Twojego życia na łobuza.

Gość antywszystko
dlatego chce alimenty i niech jedzie w pi**u! Tylko ja się dzieckiem zajmuje. Ostatnio mnie do siebie zaprosił z dzieckiem i mówił "przyjedz o sobie odpoczniesz" i co?? Ani raz nie nakarmił, nie przewinął. Tylko miał na rekach 2 może 3 razy na chwile. ciągle plątał się jak smród po gaciach:/ to było w ta sobotę. w niedziele byłam w mieście i chciałam żeby mi oddal to co tam zostawiłam (bez skojarzeń - kartę pamięci) to niedziele miał zaplanowana z kolegami. Mógł mnie zaprosić w niedziele skoro miał czas ale ważniejsi byli kumple i wyjazd na miedzybrodzie:/ przez ponad 3 miesiące dal 340 zł na dziecko (nie miesięcznie tylko razem tyle). Później jak na niego wyskoczyłam przez tel jak pojechał to kumple go odwieźli i chciał mi butelkę wyrwać ze on będzie karmił itd, na pokaz żebym się odjeba*a. Potem jak pojechałam do domu to okazało się ze poszedł na imprezę gdzie wypił i dlatego nic nie pisal:/ przez ten czas odkąd Jacek przyszedł na świat wydal na niego tyle co na fajki:/

Gość a ja mam gorzej
Oj to już patologia totalna. :( On na pewno się nie zmieni, tak jak i mój były mąż się nie zmienił. Tylko, że on nie pił, ale ciągle żerował na pieniądzach, które zarabiałam.

autorko ja mialam tak samo.identyczna sytuacja,moj chlopak wdal sie w wir imprez w najgorszym momencie jaki mogl wybrac.ja odeszlam nie pozwolilam na to zeby mnie oklamywal i zebysmy sie klocicli przy dziecku...to niepojete.gdybys chciala pogadac mozemy sie wymienic numerami gg

Gość antywszystko
on ciagle obiecuje a pozniej przeprasza:/ czy to zle ze chce zeby moj synek wychowal sie w normalnej rodzinie? skoro jego ojciec nie moze mu jej stworzyc to niech to bedzie kto inny kto bedzie dla niego wzorem

Gość antywszystko
ktos wie jak to dokladnie z alimentami??

Gość a ciekawe
poznałaś gostka po porodzie i juz jestescie razem????? a gdzie mieszkacie, ciekawosc i czy razem?? Kiedy masz czas na znajomosc, skoro male dziecko wymaga mnostwa opieki, a ty dochodzisz do siebie??? znacie sie 3 miesiace, a ty juz wiesz, ze ten bedzie idealnym ojcem dla malego???????? z patologii w patologie, no

gostka znam od 3lat!!!!, kiedys chcial ze mna byc, mieszkamy niedaleko siebie i osobno na znajomosc mam czas bo przyjezdza zabiera mnie i malego na spacery do skepu gdzies sobie np posiedziec. nie widze w tym nic zlego szczegolnie ze NIE ZNAMY SIE 3 MIESIACE!!! i moje dziecko ma juz 4,5mca