Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takacowiezaduzo;)

co sadzicie o facetach ktorzy pomimo tego ze

Polecane posty

Gość takacowiezaduzo;)

sa w zwiazkach umieszczaja w internecie swoje anonse , szukaja na roznych portalach kobiet do flirtu ? To oznaka checi zdrady czy moze dowartosciowania sie?

Gość sjdhsdfsjhdfsjhd
to oznaka tego, że marnuja niepotrzebnie czas kobiecie z którą są nie wiadomo z jakich względów skoro szukaja na boku, ja bym takiego kopneła w du...

Gość hgddh
Facet mojej siostry tak robił a kiedy ona znalazła jego profil to się tłumaczył że chciał się dowartościować. Jak dla mnie to podejrzane...

Gość takacowiezaduzo;)
moj mysli ze sie dobrze ukrywa ale ja juz nie jeden jego romansik odkrylam i te anonsiki ze poszukuje mezatek i nie tylko , kurwa mam go dosyc! Tyle czasu z nim zmarnowalam !

Gość miły temat
Nie rozumiem takich mężczyzn. Po co w ogóle wiążą się z kimś..... krzywdzą jedynie w ten sposób bliską osobę......

Gość takacowiezaduzo;)
maja to w dupie bo chec wsadzenia fiuta w dziury jest wieksza niz to ze rania innch to zwykli klamcy i zdrajcy Cos dla ciebie : "Jak Kuba Bogu ,tak Bóg Kubie" zapamietaj to!

Gość miły temat
Jeżeli tylko to się dla Nich liczy..... mogli zostać singlami i zaliczać panienki na potęgę.... :O

Gość takacowiezaduzo;)
jezli macie chociaz troche godnosci to odejdzcie od swoich partnerek i nie oklamujcie ich ze kochacie. Dajcie im szanse na poznanie kogos kto ich doceni. A sami zabawiajcie sie do woli