Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukj 6uku6,7i

Ludzie, po co wykupujecie cukier?? Do czego go tyle uzywacie?

Polecane posty

Gość ukj 6uku6,7i

Ja nie wiem,czy tyle ludzi to jacys przykladni kucharze i tyle pika slodkich ciast itd,ze musza chomikowac 10kilo cukru? albo pijecie 10 herbat dziennie po 3 łyzki cukru? Bez przesady,rozumiem cukiernikow,ale do domu tyle?

Mój mąż ostatnio był rano w Netto i mówił mi, że ludzie skłonni ten cukier we własnych żołądkach wynosić, bo kosze mieli już pełne.:o Później musiał iść tam znowu wieczorem, bo czegoś tam zapomniał i mówił, że cukru już nie było, więc zaczęli mąkę wykupywać:D

Gość cukier zdrożał dwukrotnie
a po ile u was jest?

Gość cukier zdrożał dwukrotnie
u mnie w osiedlowym sklepiku buraczany jest po 5,80 :D :P

Gość Małgola.
kompoty i insze zaprawy, placki(zaś komunie idą:D )

Gość hhghghg
Ludzie sa pojebani, nie rozumieja, ze to m. in. przez ich masową panikę i zapasy jak na wojne cena tak rośnie :-o

Gość dsafgsdafsa
"Ludzie sa poj**ani, nie rozumieja, ze to m. in. przez ich masową panikę i zapasy jak na wojne cena tak rośnie " a może są mądrzy bo wiedzą, że towaru jest mało i jeszcze będzie droższy dzięki sawickiemu i robią zapasy, póki nie kosztuje 6 zł/kg. "masowa panika" ma bardzo nikły wpływ bo wcale nie jest masowa 🖐️

Gość rycerz_z_szabelką
Ja cukru w ogóle nie używam i mam to wszystko gdzieś :P

Gość //.....//
Taaa."Ludzie nie rozumieja ze to...przez nich...".A ja sie naprawde dziwie temu ze LUDZIE NIE ROZUMIEJA ZE TO PRZEZ TO ZE WSZYSTKIE RZADY PROCZ DWOCH-OLSZEWSKIEGO I PIS-U,WYSPRZEDALY nasz POLSKI majatek w tym zniszczyly POLSKIE CUKROWNICTWO.Swego czasu niektorzy toczyli batalie w obronie POLSKIEGO CUKROWNICTWA a takie matoly jak m.in.ty-sie z nich WYSMIEWALY.Teraz masz-baranie cos chcial.Oczywiscie w swojej glupocie oskarzasz o bandyckie ceny cukru w Polsce...ludzi-konsumentow-bo "oni wykupuja".Trudno znalezc wiekszego powiedzmy delikatnie-IGNORANTA !!!

Gość ja nie mam
ja zużywam możę z kilkogram na 2 miesiące więc dla mnie moze kosztować nawet 20 zł za kilogram tylko żeby kuźwa BYŁ.

Gość //.....//
CUKROWNIE POLSKIE zostaly sprzedane !!!! Czlowieku-rozumiesz?SPRZEDANE NIEMCOM !!! Teraz oni dyktuja nam swoje-NIEMIECKIE CENY !!!! To samo jest z PRADEM !!!!Nieustanne podwyzki pradu twoim zdaniem tez sa spowodowane zlosliwym zuzywaniem ogromnych jego ilosci przez konsumentow?Idz po rozum do glowy-!!!

Gość ja nie mam
ja zużywam możę z kilkogram na 2 miesiące więc dla mnie moze kosztować nawet 20 zł za kilogram tylko żeby kuźwa BYŁ. Dodam jeszcze ze pisze z zakladu dla oblakanych w Koscianie.

Gość ja nie mam
Baran pisze ze nie zuzywa duzo cukru i zeby mu go podwyzszyli cenowo do 20 zl-"ale zeby tylko byl".Po takim stwierdzeniu pozostaje tylko powiedziec BEEEE,BEEEE,BEEEE.

Gość taaaa...od razu baran
Ja też cukru nie używam, więc mi wsio jedno, po ile on jest. Ależ jestem baranem.

Gość niceghost
To jest głupota ludzi. Ludzie sami powodują,że ceny rosną. Przez telewizję, która trąbi o rosnących cenach, wielu ludzi zgłupiało. Np. moja babcia kupiła sobie "jedynie" 20 kg cukru zapasu. Rosnący popyt na towar powoduję, że producenci podnoszą ceny !

Gość drogi i szanowny
//.....// , akurat ceny niemieckie to niecałe 70 centów za kg :/