Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prszyszlaMamaBezSexuFacet

jak wytrzyma facet bez sexu przez 9miesiecy

Polecane posty

moj facet nie potrafil wytrzymac tygodnia bez seksu, a teraz jak jestem w ciazy, to czy wytrzyma te 9miesiecy? bo przyjdzie taki czas kiedy nnie bede mogla juz sie kochac zeby nic nie stalo sie dziecku. Czy wasi faceci wytrzymuja? czy moze jakies skoki w bok?nie chce zeby mnie facet wtedy zdradzil,ale co jak nie bede mogla sie kochac?jak on to wytrzyma? Prosze odpow.

Gość ------------...............
Lekarz Ci zabronił?

Gość Dariaa85
sądzę, że ty też nie wytrzymasz, a dziecku krzywdy nie zrobicie

Masturbacja, seks oralny, robótki ręczne. Poza tym wcale nie jest powiedziane, że nie będziesz mogła uprawiać seksu.

Gość fafafgag
facet nie wytrzyma tyle bez sexu, ale sex to nie tylko penetracja waginy, upuszczaj mu sperme w inny sposob. Jak facet ma niski poziom spermy to sie nie rozglada za kobitami.

Jak facet ma niski poziom spermy to sie nie rozglada za kobitami. ___________________________________________________________________ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Niski poziom spermy? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość jap........
dupcie wypinasz i się nic nie dzieje

Gość fafafgag
no tak, biologi sie nie uczylas? sperma jest caly czas produkowana przez meski organizm, jak jej jest za duzo to moze nawet powodowac uciazliwy bol.

Jaja eksplodują jak nie będzie spermy upuszczać? :) Chodzi o poziom testosteronu, a nie spermy. Ilość produkowanej spermy jest regulowana, inaczej mogłoby jej zabraknąć w pewnych okolicznościach. 😴

czyli nie wytrzyma bez sexu? moze oral mu nie wystraczy? nie moge przez kolejnych 6miesiecy.lekarz zabronil.mam komplikacje. ciaze zagrozona.... ale jeszcze przeciez po porodzie tez nie bede mogla.... nie chce zeby mnie zdradzil;/

To zależy od tego jakiego masz faceta i od tego czy Cię kocha i czy bardzo chce tego dziecka.

jeśli lekarz zabronił, to niestety Twój chłopak będzie musiał dojrzeć i zająć się rękodziełem:)

kocha (4lata razem) dziecka bardzo chce. ale wiem ze sex tez jest dla niego wazny.