Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trrryyyry

Miłości nie ma... wiecie co mnie spotkało dziś ? :////

Polecane posty

"nie chcę szukać żadnej metafizyki, chce się nie wstydzić wyjść z kolesiem do ludzi, a nie popełniać towarzyskie samobójstwo, sorry" Dobre to powinni za tekst roku uznać :D Jak szukacie lalki do pokazywania w towarzystwie to macie problem. Facet ma trochę więcej zajęć niż dbanie o to jak go "towarzystwo" będzie widzieć. Wy szukacie lalusia który "lansuje się w towarzystwie" więc go dostajecie. Ale taki laluś musi się lansować wśród wielu kobiet ;) Co do tego waszego zadbania... Wiecie jak wam się nie podoba styl jakiegoś gościa to jak juz stwierdzicie że jako człowiek wam pasuje to zawsze możecie nad nim popracować ;) W końcu zakupy lubicie i możecie stworzyć facetowi wizerunek niemal jaki wam będzie pasował. Zakładając że facet którego poznałyście nie miał czasu/potrzeby dbać o tak przyziemne sprawy ;) na pewno dla was chętnie poświęci temu trochę czasu szczególnie jak mu pomożecie. "że skoro ja jestem atrakcyjna, to też mam prawo poznać kogoś atrakcyjnego" I z tego powodu wielu atrakcyjnych facetów jest z pozornie brzydkimi dziewczynami ;) bo jak już się jest atrakcyjnym ale jeszcze ma się pod czerepem to chce się mieć koło siebie kobietę mądrą a nie patrzącą na "towarzystwo". A niestety większość pięknych sra wyżej niż dupę nadstawia a poziom który prezentują jest denny. (szczególnie dotyczy to tych z "towarzystwa" ;) ) I też jak dziewczyna ma poukładane w głowie a jest "śliczna" to ciężko jej znaleźć faceta odpowiednio ładnego :) Bo ci ładni najczęściej też srają wyżej niż dupy nadstawiają :) A ci i ładni i mądrzy poszukali wśród tych które towarzystwo mają w dupie ;) Co do sexu na pierwszych randkach to prawda jest bolesna. Dziewczyny które na taki się godzą naprawdę rzadko są warte dalszego zachodu :) po prostu nie mają wiele więcej do zaoferowania. Choć i od tej reguły są wyjątki z tym że te z które pójdą z facetem na "pierwszej randce" do łózka i mają jeszcze coś do powiedzenia to kobiety o szalonym charakterku i wytrzymanie z nimi wymaga co najmniej stalowych jaj i anielskiej cierpliwości ;) Powodzenia wam życzę w szukaniu i pamiętajcie że facet może ubranie zmienić i wyglądać zupełnie inaczej ale jak ma zjebany charakter to ubranie mu nic nie pomoże. Zresztą ci pikni... często szybko stają kanapowymi konsumentami piwa :D