Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_________

Przeżyłam szok -czy to zjawa??

Polecane posty

Gość daria_________

Witajcie,chciałabym podzielić się z wami czymś co zmroziło mi krew w żyłach . A więc mój narzeczony dostał nową pracę w pomocy drogowej . Dostał pierwszą dłuższą trasę , więc wiadomo,robił zdjęcia swojej ciężarówki , zatrzymywał się na papierosa w różnych miejscach "żeby pooglądać sobie różne miasta" . Zatrzymał się w lesie i zrobił zdjęcie swojego auta . Kiedy podłączył telefon pod kabel i zgrał zdjęcia na komputer,tak się przestraszył,że nie mógł wydobyć z siebie słowa . Otóż na zdjęciu , które zrobił oprócz samochodu JEST KTOŚ JESZCZE !!!!i to wcale nie wygląda normalnie . Przyrzekł mi , że kiedy robił zdjęcie , nikogo tam nie było , jest tego pewien w 100% . Wierzę mu,gdyż jemu do straszenia bądź wierzenia w takie rzeczy jest naprawdę bardzo bardzo daleko . Pozwolił mi zamieścić tutaj to zdjęcie,pod warunkiem że usunę wszystko co widać na aucie(nr rejestracyjny,nazwa firmy).Chciałabym wam to zdjęcie pokazać . Lecz nie wiem jak to zrobić ?mam to zdjęcie na komputerze . Jestem naprawdę bardzo wystraszona , zwłaszcza że mój narzeczony jest naprawdę bardzo sceptyczny i nie ma powodu żeby kłamać . Chcecie zobaczyć ?

Gość wow. no jeśli to nie fotomonta
fotomontaż to szacuneczek :o 🖐️

Gość dobre po całości
to pewnie "pani grzybiarka"

żadna zjawa poprostu babulinka albo szła albo czekała na okazje i tyle

Gość dobre po całości
ewidentnie zdjęcie robione jesienią, sądząc po opadniętych liściach brzozy babcina zbierająca grzyby lub chrust na opał....albo szukająca amatorów bezzębnego orala ;-)

Gość daria_________
Przysięgam na życie całej mojej rodziny że to nie fotomontaż . Bardzo się tego zdjęcia boję . Bo sami powiedzcie,kto normalny o tej porze roku kiedy nie ma grzybów,chodziłby sam po lesie i to jak widać starsza osoba?To był srodek lasu .

Gość daria_________
Sprawdziłam datę wykonania zdjęcia - 18 listopad . Nie wiem czy wtedy są grzyby bo nie chodzę . Ale ja wam tłumaczę tylko że on naprawdę jej nie widział !!! jakbyście zobaczyli jego minę kiedy te zdjęcia oglądał,uwierzylibyście mi . Przysięgam .

Gość ja nie jestem z ca
nie wyglada mi to na zjawe.

Gość dobre po całości
nie taki środek lasu skoro biegnie tam utwarzona asfaltowa droga....poza tym z tego co widzę to ziemia jest wilgotna więc prawdopodobnie zdjęcie zrobione wczesnym rankiem stąd rosa...czyż nie wtedy ludzie wybierają się na grzyby ?

Gość daria_________
Nie oszukałam !!! Po prostu zgrał to na komputer ... Dlaczego nie wierzycie ?moge wam przysiąc na życie mojej mamy ze przez parę minut nie mógł wydobyć z siebie głosu

Gość MAAABEEE
To może być duch tej osoby.Już zdarzały sie takie sytuacje że na zdjeciach rodzinnych byly osoby dawno już zmarłe, albo białe plamy wskazujące na obecność ENERGII.

Gość pancia ancia
ale przestań przysięgać,przyrzekać nażycia swoich członków rodziny bo to juz desperackie jest

Gość ja tam ci wierze
ta babulina ubrana na czarno wyglada jak śmierc

Gość dobre po całości
zjawę to widziałam ja, i to w środku miasta, w biały dzień przed przejściem dla pieszych.... stała po przeciwnej stronie jezdni, patrzyłam na nią, gdy mineło kilka samochodów już jej nie było.....nie było jej nigdzie w zasięgu wzroku, nie mogła przejść przez jezdnie niezauważona stałam chyba z 5 sekund zanim ruszyłam przez przejście...to było kilka lat temu ale do dziś tego nie potrafię wytłumaczyć

Gość daria_________
Nie widzicie tego , że ona nie wygląda jakby spacerowała tylko stoi prosto na bacznośc, jakby była wklejona ?Możecie nie wierzyć , a zdjęcie jest robione o godz 12:08 moge wam to wysłać . Ona nie wygląda jakby zbierała grzyby mówcie co chcecie .

Równie dobrze mogła wyjść z lasu na drogę dltego twój chłopak jej nie widział. Ee tam ja też nie wierzę. :D

Gość ja tam ci wierze
mnie z deka przestraszylas

Gość daria_________
ja sama się boję i to jestem sama w domu . I jakby tego było mało to ma kilka innych zdjęć w tym samym miejscu,i na nich świeci słońce i jest jasno , na tym akurat szaro ..

Gość dobre po całości
bez jaj, nie zauważył jej.... nic dziwnego, zależy gdzie wtedy stał...poza tym w tak gęstym lesie nietrudno zauważyć kogoś kto idzie lub nagle podniesie się zbierając grzyby.... zresztą sam rozmiar wozu uniemożliwiał dokładną obserwację terenu wokół...babcinka mogła przechodzić za samochodem niezauważona...i zauważył ją dopiero gdy była już tuż za pojazdem

Gość kasia1993
ja tez wierze,,są duchy zycie pozagrobowe znam z opowiesci

Gość tratatatatata
moze siedziala w tym samochodzie co stoi na lawecie :)