Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_________

Przeżyłam szok -czy to zjawa??

Polecane posty

Gość nata83
Robi wrażenie... Ja Ci wierzę. Skoro widać babcię w kadrze to by ją widział robiąc to zdjęcie, gdyby tam była żywa sama w środku lasu na pewno by ją zauważył, usłyszał! Zastanawiam się tylko jaki miała powód, że się pokazała. Czy zmarła w tym miejscu i nikt jej nigdy nie znalazł...

Gość daria_________
No wlasnie nie wiem ...wczoraj z kolezanka caly dzien i caly wieczor siedzialysmy na kompie i sprawdzalysmy w necie czy wydarzylo sie kiedys cos dokladnie w tym dniu i miesiacu kiedy bylo robione zdjecie ale jedyne co znalazlam to ze cala rodzina zatrula sie tlenkiem wegla ...i nic wiecej.....

Gość Dario pisałam tutaj wczoraj
i choć jestem w gronie osób, które uważają, że a tej fotce to tylko zwykła babcia, tak muszę zgodzić się, że zmarli ostrzegają nas w snach przed złymi sytuacjami, które nas mogą spotkać; niejednokrotnie, gdy śniła mi się zmarła siostra mojej mamy zwłaszcza w towarzystwie moich zmarłych dziadków, a zarazem jej rodziców - działo się coś złego w moim życiu i w to akurat wierzę, bo sama tego doświadczam na własnej skórze

Co za temat! :) nie sadziłam, że przygarnie do ekranów komputerów az tylu widzów :) a owieczka cos doradziła??

autorko, to jak to w koncu jest? Niby mieszkasz z tesciami, a pokazujesz zdjecia CHLOPAKA???? cos mi sie wydaje, ze sie zapomnialas :D

Gość daria_________
słucham ??? mieszkam w 2 pietrowym domu ,na parterze jest warsztat , kuchnia robocza , lazienka . My mamy mieszkanie na 1 pietrze ,a rodzice na drugim . W czym problem ?bo nie rozumiem zbytnio ??

Babcia to jeszcze nic, ale ta gałązka za tym drzewem coś mi przypomnina...straszne :o

Gość daria_________
jaka galazka??

Babiczka wyszła z lasu. Na dodatek jeszcze przygląda się z ciekawości skasowanemu aucie na tirze - normalnych duchów chyba nie ciekawią takie rzeczy, co?

Gość reddiciara
hahhahaahahhah rany boskie :D lol z was wszystkich przeciez na zdjeciu jest jesien! foto nie bylo robione niedawno, po drugie co za zjep robi zdjecia pomocy drogowej w srodku lasu??? po 3 panna to sfotoszopowała a w pierszym poscie udajac ze nie wie jak wrzucic nabrala was :D haha troll wins :D

Autorko, nie tlumacz sie tak :D Wyraznie napisalas, ze mieszkasz z tesciami, wiec chyba logiczne, ze zdjecia pokazalby ci maz, a nie chlopak, hahaha pogubilas sie troche :D

Gość OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
biedna babcia :(

Gość daria_________
tak po prawdzie to moj narzeczony :) jestesmy razem 6 lat i mowie do jego rodzicow mamo i tato . To nie moglam napisac tesciowie ?żal mi cie.... Ale niech ci bedzie - mieszkam z rodzicami mojego narzeczonego / mieszkam z moimi przyszlymi tesciami - wybierz sobie opcje ktora ci lepiej odpowiada i nie przypieprzaj sie szczegolow :) a do tego co twierdzi ze to photoshop - daj to do dobrego grafika i jak stwierdzi ze photoshop to zaplace ci 2 stowy :) Chetny ????

Gość prowo prowo prowoooooo
prowo prowo prowooooo

Gość daria_________
reddiciara ciebie tez mi zal:) wytlumaczylam wczesniej ze moj facet robil te zdjecia 09-10-2008 caly czas mial je w telefonie i zgral teraz na kompa bo mial ich za duzo . Nie bede sie tlumaczyc bo nie mam komu . Zegnam .

Gość prowooo prowoooooo
twoj ,,narzecznony-maz" dostal nowa prace... taaaaa... w 2008 roku :D zrobil zdjecie 2.5 roku temu i teraz sobie przypomnial, dobre... a poza tym to jak na osobe niewiedzaca jak wkleic link zrobilas to w 2 min... nie trzyma sie ta twoja bajeczka o babie Jadze kupy :D

Gość nata83
Widzę, że ten topik zaszczepił w Was żyłkę detektywa, bo dostrzegacie tyle szczegółów. Uważacie, że takie rzeczy są niemożliwe? Że ludzie z tamtego świata w ogóle nie nawiedzają realu? To skąd tyle historii o różnych zjawach? Ps. Ja też mieszkam od 4 lat z moim chłopakiem i też mówię na Jego rodziców "teściowie", bo tak zwyczajnie krócej.

Gość daria_________
nata83 - w koncu ktos racjonalnie mysli :) 🌼 Widzisz w rozumowaniu tego oszołoma muszę napisac "rodzice mojego narzeczonego" :) Po prostu zenada ... A ty tam do gory gosciu sluchaj uwaznie-zgral te zdjecia z komorki .wczoraj . a w sumie przedwczoraj pozno wieczorem . I mam na to ciezko wyjebane czy mi wierzysz lamusie .

Gość ech wiecie co
moja mama mi kiedyś opowiadała jak była w technikum mieszkała tam i zasnęła na chwilkę po zajęciach i przyszedł do niej jej tata na czarno ubrany elegancki w kapeluszu i zdziwiła się bardzo myślała że jej się to śni. Potem przyszły do pokoju koleżanki i pytały co za facet do niej przyszedł taki na czarno, a mama w szoku, okazało się ze tego dnia jej tata zmarł :( jak osoba cała na czarno to na pewno zjawa....każdy myśli że zjawa to w prześcieradle będzie stać ....chaotycznie napisałam myślę że zrozumiecie o co mi chodzi

przed chwilą przyszła do mnie babcia ze zdjęcia i powiedziała że każda następna osoba która napisze coś po moim poście będzie nawiedzana i straszona przez 2 dni.

Gość daria_________
oj zebys nie wypowiedzial w zla godzine :D Bo na kafe sie nie przyznasz ale w gacie sie posrasz jak cos poczujesz dziwnego

Gość WNERW
kurfa co to ma byc?

Gość daria_________
ja akurat na takie rzeczy jestem otwarta i nic mi sie nie stanie . Gorzej z niedowiarkami . Słyszałam ze duchy i zjawy wyczuwaja dokladnie kto sie nie boi i z nich szydzi - dopiero wtedy zrozumiesz jak urządzą Ci piekło na Ziemii