Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onejda125

Tarot, zapraszam. Odpowiem wg kolejności zapytań.

Polecane posty

Gość onejda125

Proszę o podanie znaku zodiaku i wieku (bez konieczności podawania konkretnej daty urodzenia). Zapraszam, wróżę z Małych i Wielkich Arkanów.

byk czy będe miała chlopca czy dziewczynka co mnie czeka w najbliższej przyszłości 36 l

Gość dddddddidi
Dorota, lew w sierpniu skoncze 24 lata kiedy spotkam milosc i w koncu bede w szczesliwym zwiazku?

Gość dgdg
rak, wiek 26 lat, ile bede miala dzieci i jakiej plci? kiedy urodze pierwsze dziecko?

Gość oonaa34
Skorpion 34 l. Czy bedzie spotkanie z jarkiem?

Gość onejda125
onk - dziewczynka, silna, zdrowa i bardzo energiczna. jeśli chodzi o najbliższą przyszłość: Masz za sobą jakieś przykre doświadczenia w sferze materialnej; problemy z pieniędzmi, jakaś strata, przez to nieporozumienia i konflikty w rodzinie właśnie na tle finansowej. Masz teraz wrażenie, że problemy cię przerastają, że są większe niż Ci się zdaje, ciągnie się za Tobą przeszłość. Niestety taki stan utrzyma się jeszcze przez jakiś czas, będziesz miała poczucie utraty kontroli nad sytuacją, ktoś będzie nadużywał władzy względem Ciebie, czekają Cię kłótnie, porażki. Będziesz czuła się słaba wewnętrznie, zabraknie Ci siły do walki, widzę depresję, zły stan zdrowia. Masz jednak ogromną szansę z tego wyjść, musisz uważnie rozglądać się dookoła, nie odpychać osób, które chcą Ci pomóc, jest ich wiele.

to że dziewczynka sie ucieszyłam ale pozostała częśc wróżby mnie zasmuciła troche no ale zobczymy dziękuje

Gość Malgosia1900
strzelec 27, czy rozstanę się z chłopakiem z którym teraz jestem?

Gość Sąsiadka Ducha
Bliźnięta,43 -czy wszystko mi się ułoży,tak jak chcę?

Gość onejda125
dddddddidi - Przed Tobą czas na zmiany w rodzinie, niedługo, w okresie do półtora roku, zmieni się Twój status (małżeństwo, ciąża). Spotkasz mężczyznę twardego, dynamicznego, będzie między wami ogromna chemia, pociąg seksualny, to osoba niezwykle aktywna. Spotkacie się dość nieoczekiwanie, początek będzie jednak bardzo udany i szczęśliwy. W niedługi czas od zapoznania czeka was trudny egzamin; choroba, trudności, jakaś zła wiadomość rzutująca na samopoczucie drugiej osoby; czeka Cię okres stagnacji, zwątpienia, zamkniesz się w swoich myślach, będziesz się wahać, wyda ci się, że jesteś w sytuacji bez wyjścia. Niepotrzebnie, dacie sobie radę, czeka was wyjazd, nie będziecie mieszkać tu, gdzie jesteście obecnie. Czeka was gwałtowna zmiana, najpewniej związana z pracą, wyjazd na dłużej, podróż w celach zarobkowych. Wszystko ułoży się pomyślnie, będziecie mieli dużo wsparcia, zaczniecie nowy, wspólny etap w życiu, będziecie szczęśliwi.

Skorpion, 23 lata Czy w tym roku uda mi sie znalezc satysfakcjonujaca mnie prace? Koncze studia w tym roku. Uda sie z praca ?biorac pod uwgae to, co sie dzieje na rynku pracy teraz?;/

Gość siostra mojeg brata
byk, 31 co bedzie z moim bratem?

Gość dddddddidi
dzięki, nie spodziewałam się aż takich zmian

Gość kiedy do pracy
w maju będzie 28 lat, byk. Szukam pracy juz długo i bardzo chciałabym się dowiedzieć kiedy coś znajdę i może gdzie mam szukać żeby znaleźć.

Gość onejda125
dgdg - Problemy z zajściem w ciążę. Możliwe, że masz bądź nabawisz się jakiś dolegliwości, które utrudnią Ci zajście w ciążę. Pozbędziesz się ich jednak bezboleśnie, musisz jedynie zadbać już teraz o kobiece sprawy. Dziecko pojawi się na świecie w przeciągu dwóch lat, dziewczynka. Nie widzę innych. oonaa34 - spotkanie się odbędzie, jednak nie będziesz z niego zadowolona, dowiesz się od niego czegoś, co zmieni twój światopogląd, koniec jakiegoś etapu. Będziesz zawiedziona i smutna, ale wyjdzie Ci to na dobre, zaczniesz nowy, jaśniejszy rozdział w życiu. Tataria - :) Jesteś perfekcjonistką, ciągle o coś walczysz, wszystko, co w życiu osiągnęłaś, musiałaś wyrywać z gardła innym, ciężko pracowałaś nad tym, co masz. Ktoś w pracy będzie chciał Ci zaszkodzić, plotki, niepowodzenia, zazdrość o Twoje zdolności, umiejętności. Będziesz bardzo pokrzywdzona, zraniona, pełna żalu, rozczarowana. Zakończy się to jednak pomyślnie, zajmiesz się czymś innym, zmienisz branżę, przekwalifikujesz się, dorobisz się pieniędzy na czymś innym. Nie będzie to fortuna, ale będziesz żyć godnie. Dwa lata.

Gość LwIcA...
lew 23/24 czy odniose sukces zawodowy?

Gość wodniczka72
witam jeśli jeszcze można - wodnik 39 - jak ułoży sie moje życie uczuciowe , czy wreszcie poznam faceta który bedzie mi odpowiadał z góry dziekuje za poświecony czas

Gość ja polecam zelmera
ania bliźnięta 10.06.85 co dobrego mnie czeka w najbliższym czasie?? co z mirkie??

Gość onejda125
Mama Alanka - Jeszcze długa droga przed Tobą. Opóźnienia, konieczność przełożenia swoich planów ze względu na finanse. Walczysz niemal z wiatrakami, ciężko Ci sfinalizować zadłużenie, spłacić je. Widzę wyjazd Twój lub Twojego partnera w celach zarobkowych, konieczne będzie podjęcie drastycznych decyzji, czasowej rozłąki. Więcej niż 3 lata. Malgosia1900 - Jesteś niespełniona. Tęsknisz za czymś, czego nie masz. Między wami jest spora rozbieżność w sprawach materialnych, nie jesteś zadowolona z lekkomyślności partnera jeśli chodzi o oszczędzanie, robienie finansowego gruntu pod nogami. Raz na wozie raz pod wozem, czujesz się w tym związku niestabilnie. Pragniesz partnerstwa, stawiasz poprzeczkę wyżej, niż Twój partner jest w stanie sprostać Twoim wymaganiom. Chcesz być pewna jego uczuć, działań, potrzebujesz jasności, klarowności, której on nie jest w stanie Ci zapewnić. Nie wierzysz w siebie, częściowo jesteś uzależniona od chłopaka. Będziesz cierpieć, to niszcząca miłość, ten mężczyzna Tobą manipuluje, jest człowiekiem kłótliwym, obłudnym, narcystycznym, a zarazem słabym i uległym wobec innych. Ten związek się nie uda, będziesz cierpieć, nie będziesz mogła się pogodzić z jego rozpadem choć będziesz czuć i wiedzieć, że nie było innego wyjścia.

Gość Malgosia1900
Onejda - no to teraz wmnie dobilas...

Gość Malgosia1900
krucheciacho- pytal cie ktos o zdanie?!

Gość Bawarka
Wodniczka,24 lata. Czy uda nam się z mężem w końcu miec dziecko ? Dziękuje za odpowiedz ponieważ to jest bardzo ciężki temat dla nas .

Gość qwerty123xyz
25 lat, koziorożec. Co mnie czeka w tym roku?

Gość sipps
Baranica, 35 lat. Czy brunet mysli o mnie?