Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onejda125

Tarot, zapraszam. Odpowiem wg kolejności zapytań.

Polecane posty

poproszę o połozenie kart dla: tomasz 28.11.1983 dorota 16.04.1979 chodzi mi tutaj o uczucia, zarówno obecnie jak i w przyszłosci pozdrawiam

Gość DOOOOOOOOOO
tak czytam sobie Ciebie, wróżko. wydajesz się bardzo wiarygodna. chyba jesteś naprawdę dobra :-) :-) :-) czekam na swoja wróżbę, jestem na 4 stronie, panna 1970 🌻 🌼 🌻

Gość toja122
Byk, lat 22. Co z moim obecnym związkiem? Czy będziemy razem? Jest jakaś nadzieja że będę z nim jeszcze szczęśliwa?

Gość DOOOOOOOOOO
i, jeśli jeszcze mogę... 🌻 czy w sprawach finansowych, jak i w pracy będzie mi się dobrze wiodło? i czy mam szansę na dodatkową pracę /ciągle jako lektor języka obcego?/ znak panna, rocznik 1970

Gość dfhgfg
czy moglabym jeszzce ja prosic? czy wyjde za maz za mojego obbecnego partnera? jesli tak to kiedy? ja rak 26, on strzelec 35

Gość trelemorele...
Skorpion 25 lat. Jak ułoży się mój obecny związek?

Beata ur. 27.08.80 czy bedzie mi sie dobrze ukladalo z michalem 2.08.80 czy na studiach zdam egzaminy pomyslnie, te ktore pisze na koniec marca

przepraszam, ja jeszcze raz ;) Beata , lat 30 , Panna czy bedzie mi sie dobrze ukladalo z michalem lew, 30 lat czy na studiach zdam egzaminy pomyslnie, te ktore pisze na koniec marca

Gość ***Justa****
Kiedy dostanę pracę, czy z rozmów kwalifikacyjnych w tym tygodniu coś wyjdzie? Justyna, znak zodiaku: panna, 30 lat

Gość wykynyky
Dziękuję za wcześniejszą odpowiedź. Bliźnięta 33 lata. A co z dziećmi co widzisz w kartach napisz proszę? I czy moje małżeństwo jest na tyle silne aby pokonać wszystkie trudności na które jesteśmy wystawiani?

Gość moze mi sie uda
Maria znak Byk lat 40 jak będzie w moim małżeństwie i czy dostane prace

Dominika, 23 lata, Skorpion ur. 29.10.1987r, co mnie czeka w najbliższej przyszłości, czy ułożą się moje sprawy finansowe?

Przepraszam ja jeszcze raz Dominika, 23 lata, skorpion 29.10.1987r, czy będę z Michałem, czy wyjdę za niego i czy spotka mnie w życiu jeszcze coś dobrego?

Gość nalilac
Lew, 22 lata jak się ułoży w moim związku?

ja-strzelec 25lat mój facet to ryby 31 wszystkie horoskopy i numerologie mówią, że nie pasujemy do siebie a ja czuję inaczej choć spotykamy się od niedawna i mogę się mylić dlatego bardzo proszę o wróżbę czy coś będzie z naszej znajomości? Jak rozwinie się sytuacja w naszych relacjach i czy ogólnie będę w życiu szczęśliwa??? bardzo proszę o odpowiedź, pozdrawiam serdecznie :)

skorpion, 39 lat jak się będzie układac moje życie osobiste i zawodowe, czy szykuja się jakieś zmiany czy zostnę do końca z moim obecnym partnerem

Gość actinaa
dziękuje bardzo :) a mam jeszcze jedno pytanie związane z tym facetem czy będziemy razem? bo mnie to trochę męczy i chciałabym wiedzieć :( :P Waga 32

Gość iwika1987
Proszę o wróżbę. Wodnik 01.02.1987 Co widzisz w mojej przyszlosci dotyczacej mojego zwiazku z Waga rocznik 81 ?

Gość To ja też zapytam
Ryba 29 Co mnie czeka w małżeństwie. Czy będę jakieś poważniejsze problemy ?

Gość Ludzie kochani no
uważajcie na taroty i wszelkiego typu wróżbiarstwa. szatan tylko na to czeka.

Gość panna z wąchocka
Czy byłabyś w stanie odpowiedzieć mi na pytanie, co się będzie działo w moim życiu uczuciowym, czy zacznę się z kimś spotykać w najbliższym roku? Jak się rozwiążą moje uczuciowe dylematy, i czy mam szanse na stworzenie stałego i szczęśliwego związku w najbliższym czasie? Panna, 26 l. Z góry dziękuję.

Gość oonaa34
oonaa34 spotkanie się odbędzie, jednak nie będziesz z niego zadowolona, dowiesz się od niego czegoś, co zmieni twój światopogląd, koniec jakiegoś etapu. Będziesz zawiedziona i smutna, ale wyjdzie Ci to na dobre, zaczniesz nowy, jaśniejszy rozdział w życiu. Dzieki , ale do konca nie rozumiem Jakiego koniec etapu? A nowy rozdział w zyciu ale jaki? Mozesz wytlumaczyc. Skorpion 34l Pozdrawiam

Gość ewka888
wodnik 23,kiedy zajde w ciążę ze swoim narzeczonym?

Gość skorpionka i baran
ja 31 w pazdzierniku on 27 czy widzisz kiedys nas razem? (napisalam kiedys bo w chwili obecnej to niestety nie mozliwe)Jaka bedzie relacja miedzy nami? Bardzo prosze o odpowiedz.

Gość krystek58
panna 25,czy zdradze swoja kobiete?

Gość byk 28
byk 28 lat jak będzie wyglądało moje zycie zawodowe i rodzinne?

Kasiula;0..... - Jeśli chodzi o uczucia i zdrowie - idealnie. Przejdziesz ten rok bez większych problemów w tych sferach. Zajmie się Tobą starszy, odpowiedzialny mężczyzna, przy którym będziesz się czuła bezpiecznie. Możliwość zajścia w ciążę, to bardzo dobry rok dla Twojego zdrowia. Jedynie w kwestii pracy jakieś zawieszenie, okres zastoju, czekania. Mimo wszystko zakończony powodzeniem. Taka sobie Ona - Mężczyzna, z którym jesteś daje Ci wiele nadziei, niestety złudnej. To typ człowieka, który nie chce dojrzeć, który boi się usamodzielnienia, wejścia i pozostania w dorosłym świecie. Żyjesz trochę marzeniami, cele, które wydają Ci się być wspólne lekko się rozbiegają, Twój partner ma zupełnie inne priorytety. Nie widzę go w roli ojca i Twojej połowy na całe życie. Jeśli chodzi o dzieci - zajdziesz w ciążę niespodziewanie, nie będzie to planowane dziecko. Chłopiec, bardzo silna osobowość. Dwa lata. BARDZO MI ZALEZY NA WROZBIE - Podjęcie drugiego kierunku to bardzo dobra decyzja. Karty wyraźnie pokazują powodzenie ale i ciężką pracę, fundament Twojego powodzenia będzie stanowiła dobra organizacja, doświadczenie i upór w dążeniu do celu. Układ mówi o tym, że twój zapał i realizacja wyznaczonych sobie celów przyniesie Ci wiele korzyści, również materialnych. I jeszcze jedno - drugi kierunek studiów w układzie połączony jest także z młodym mężczyzną, więzią emocjonalną, spotkasz tam swoją bratnią duszę. Marzennulla - Bardzo klarowny układ kart - zmienisz miejsce zamieszkania, wyjazd zagranicę już w niedalekiej przyszłości, bardzo dobre posunięcie. W znalezieniu pracy również nie będzie trudności, podpiszesz bardzo korzystną dla Ciebie umowę, będziesz cieszyć się nowym zajęciem, atmosferą w pracy, to najlepsza karta jeśli chodzi o sprawy finansowe, karierę. Osiągniesz sukces zawodowy, staniesz się kobietą niezależną, na wysokim stanowisku, staniesz się autorytetem, będziesz zarządzać zespołem kilku osób. jeśli chodzi o partnera: Zauważyłam na szczęście różnice :) Niestety, nie uda się, Twój partner nie przeskoczy tego, w jakim tempie idziesz przez życie. Obawa, strach przed zmianami, to rzeczy, jakie nim kierują. Przyjdzie Ci się z nim rozstać, nabierzesz jednak mocy, siły, poczujesz spadający z Ciebie ciężar. nataliaaaaaaaa;( - Przed Tobą jeszcze wiele związków, Twój obecny partner nie jest tym ostatnim. Przyjdzie moment w Twoim życiu kiedy zorientujesz się, że wartości jakie do tej pory wyznawałaś nie są już aktualne, Twój partner tego nie zrozumie, odejdzie w obawie przed zmianami, odpowiedzialnością. Mocno to przeżyjesz jednak wyciągniesz z tego lekcję życia, nauczysz się rozmawiać, stawiać sprawy jasno, nie dasz więcej robić z siebie ofiary. Praca, finanse: żyjesz teraz beztrosko, czerpiesz radość z życia nie planując tego, co może wydarzyć się niespodziewanie. A takie - niespodziewane - właśnie wydatki Cię czekają. Musisz zacząć oszczędzać, odkładać, w innym wypadku widzę ogromny krach, stratę, pieniądze będą Ci w niedługim czasie bardzo potrzebne. W uzyskaniu ich pomoże Ci osoba z przeszłości, taka, z którą dawno się nie widziałaś. Wszystko jednak ułoży się pomyślnie. monique22 - Jeśli chodzi o uroczystość: Twoje myśli będzie zajmowała zaborcza osoba, która będzie starała się przeszkodzić Ci w radości w tym dniu. Będziesz zastanawiać się nad związkiem, dopadną Cię wątpliwości ''za pięć dwunasta''. Jednak siłą swojego spokoju, mądrością i intuicją zwalczysz te myśli, będziesz w tym dniu bardzo szczęśliwa, uroczystość wypadnie tak, jak to sobie zaplanowałaś. Małżeństwo: Twój mąż będzie osobą bardzo stabilną emocjonalnie, okaże się dobrym ojcem, mężem, zapewni wam stabilność finansową, wykaże się ogromną dojrzałością. Widzę niewielkie problemy związane z Twoją zaborczością po ślubie, nie sądzę jednak, żeby poważnie rzutowały na wasz związek. Czarownica paskudna - Obecny związek okaże się porażką. Niejasności, zdrady, kłamstwa, rezygnacja, problemy na tle fizycznym, seksualnym. Twój partner sprawi, że Twoje poczucie własnej wartości drastycznie spadnie, zaczniesz zastanawiać się nad swoją atrakcyjnością, fizycznością, niepotrzebnie. Do tego dojdą problemy finansowe, jakieś zadłużenia, niejasne interesy, którymi będziesz zaniepokojona i kóre nie przyniosą niczego dobrego. Czeka na Ciebie nowy, lepszy związek, pełen uznania, szacunku, zaufania, dobrej energii. Karty układają się pomyślnie ale dopiero po zakończeniu obecnego związku. Jeśli chodzi o dzieci: do dwóch lat maksymalnie. Dziewczynka. bzyczek2010 - sprecyzuj o co konkretnie pytasz, o przyszłość, obecną relację, dzieci, rodzinę? pan byczek - Niestety, niepomyślny układ. Bardzo zawiedziesz się na obecnej partnerce, oszuka Cię, okłamie, bardzo zrani. Odizolujesz się na jakiś czas od otoczenia, nie będziesz widział wyjścia. Niepotrzebnie, bo czeka na Ciebie przełomowy okres w życiu, masz przed sobą bardzo dobrą uczuciową przyszłość. Nie bój się zmian, nadejdą tuż po zakończeniu obecnego związku. w trudnej chwili będąca - Nie będziecie razem. Twój partner Cię zranił, postąpił lekkomyślnie, bezmyślnie, okazał się niedojrzały, podjął kroki, jakimi Cię zawiódł, wykazał się zaborczością, nieuczciwością wobec Ciebie. Nie podejmuj teraz żadnych kroków, potrzebujesz wyciszenia, skupienia, poświęć czas tylko sobie, nie decyduj teraz o niczym. Nie masz narazie wyjścia, nie masz możliwości ruchu, cokolwiek teraz nie zrobisz, niczego nie zmienisz, dlatego wykorzystaj ten czas na przemyślenia, wyciągnięcie wniosków, przewartościowanie swojego świata. Narazie nie spotkasz nikogo nowego, będziesz pełna obaw przed ponownym zranieniem. Daj sobie rok, później może być już tylko lepiej.

Gość kasia3112
koziorożec 20 lat czy i mniej więcej kiedy znajdę pracę?

Gość aha i achhhh
Wodnik, 49, kiedy wreszcie mnie wszystko przestanie złościć i wyjdę na prostą jakąkolwiek?