Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onejda125

Tarot, zapraszam. Odpowiem wg kolejności zapytań.

Polecane posty

Gość Agnes109
Koziorożec 28l Czy poznam jeszcze kogoś?

Gość lasick!
słońce w skorpionie,asc w strzelcu i księżyc w rybach, 22 l. w listopadzie tego roku. Co czuje do mnie mezczyzna, o ktorym mysle?Czy bede z nim w zwiazku?

Gość ***Justa****
A my?:(

Gość lasick!
on strzelec,ten sam rok

Gość afsahhw
halo wrozy jeszcze pani?

Gość afsahhw
lew 28lat czy cos sie zmieni w tym roku na lepsze/gorsze?

Gość afsahhw
ona lew;)

Gość BARDZO MI ZALEZY NA WRÓZBIE
Bardzo Pani dziekuje za wrozbe-podniosła mnie na duchu i teraz jeszcze bardziej wierze,ze sie uda:)) Dziekuje i pozdrawiam:)

Gość w trudnej chwili będąca
dzięki za wróżbę, choć mnie dobiła tylko zamiast pocieszyć

Gość godbye
baran, 27 lat. Czy bedziemy razem

Gość podrozniczka w sfery
czy jest jeszcze tarotkowa pani:D?

Gość podróżniczka troche szacunku
tarotkowa?!?! wtf?!

Gość nasza mała historia
ja - 24 skończone, lew , on - 29 skończone byk co z nami? czy jesteśmy sobie pisani? dziękuję i pozdrawiam

Gość kartofel...
kiedy wymrą wszystkie wróżki?

Gość ha ha....
Byk 33 lata. Jak się potoczy moja dalsza kariera zawodowa?

Gość tak mi źle
ja 22 ryby, on 23 waga Czy nam się uda?

** EWA ** - Przed Tobą nauka, kursy, dokształcanie się. W Twojej rodzinie nastąpi jakieś zdarzenie, które będzie miało istotny wpływ na Twoją sytuację materialną. Nie będziesz wiedziała co zrobić, jaką podjąć decyzję, na jakiś czas wyjedziesz z miejsca swojego zamieszkania. W nowym otoczeniu przyjdą Ci do głowy rozwiązania, które wyprostują całą Twoją sytuację. Przyjdzie Ci się zmierzyć z dużą konkurencją, czeka Cię mozolna praca, która przyniesie jednak oczekiwane, korzystne efekty, dzięki ciężkiej pracy osiągniesz sukces, także materialny. Jeśli chodzi o branżę: handel, kontakt z ludźmi, sprzedawanie, kupowanie. asiulalalalalal - Osiągniesz sukces w pracy związanej z nieruchomościami, bankowością, będziesz obracała dużymi pieniędzmi w imieniu osób trzecich, przyniesie Ci to duże zyski finansowe. Czeka Cię jednak długa droga, pełna niepowodzeń, porażek, zwątpienia, zmęczenia, niejednokrotnie będziesz miała związane ręce bez możliwości ruchu w jakąkolwiek stronę. Rozwiąże się jednak wszystko pomyślnie. tralalal63254 - praca: obecnie okres zastoju, nie masz pomysłu na siebie, swoją przyszłość zawodową. Odnajdziesz jednak drogę, będziesz wykonywać pracę zgodnie ze swoimi zainteresowaniami, będziesz w tym dobra, co znajdzie odzwierciedlenie również w portfelu. rodzina, uczucia: spotka Cię zawód miłosny, ktoś niemal Cię zniszczy od środka, bardzo się sparzysz, długo nie będziesz mogła się otrząsnąć. Bardzo zaniżysz swoją wartość, będziesz pełna obaw przed życiem i ludźmi. Karty jednak pokazują, że jeśli tylko dasz sobie szansę, będziesz mniej krytyczna wobec siebie, pozwolisz sobie na odrobinę rozpusty, relaksu, a nawet lekkomyślności - poczujesz, że żyjesz na nowo. Pożegnasz się ze swoim starym życiem, nowe będzie zupełnie inne, lepsze, rozpoczniesz nowy rozdział w życiu. ochra złocista - Bardzo szybko odnajdziesz swoją drugą połowę, pół roku, maksymalnie rok. Człowiek ten pojawi się, kiedy spotkają Cię problemy w pracy, to on Ci pomoże, okaże Ci wsparcie. Będzie z Twojego otoczenia. Będziesz wiedziała, że to on, masz szeroko rozwiniętą intuicję. Kiedy mężczyzna ten pojawi się przy Tobie, będziesz wiedziała, że to ten jedyny. Brunet, bardzo inteligentny, silny psychicznie, rzeczowy człowiek. Taran - Nie wiem o jaką sferę życia pytasz, więc jeśli mam wróżyć ogólnie: tak, karty układają się w obraz silnego człowieka, który mimo przeciwności losu używa odwagi, siły wewnętrznej, swojej atrakcyjności i pewności siebie do przezwyciężania tego, co staje mu na drodze. nienawidze marca- Bardzo możliwe. Nie będą to schorzenia, które powodują bezpłodność, problemy widzę raczej w czasie, jaki zajmie zajście w ciążę, będziesz niecierpliwie i dość długo oczekiwała dziecka,w związku z tym konsultowała się z lekarzami. W ciążę jednak zajdziesz, będzie zdrowa, przejdziesz przez nią w dobrym, pozytywnym nastawieniu. Widzę przy Tobie najpierw dziewczynkę, później chłopca, dziewczynka będzie dzieckiem bardzo delikatnym, wymagającym dużej uwagi. Jeśli chodzi o związek: niestety nie widzę pozytywnych zwrotów akcji, jesteście zamknięci na dialog, nie potraficie się porozumieć. Jest między wami zaborcza, pewna siebie, mściwa i zazdrosna kobieta, jest w silnym związku emocjonalnym z Twoim partnerem, manipuluje nim. Przy Tobie widzę jednak innego młodego mężczyznę (szatyn, rudy), który czeka na Ciebie cierpliwie, chce Cię bliżej poznać, nie zauważasz go. A powinnaś, to z nim związana będzie Twoja uczuciowa przyszłość przez następny rok. raczyca4444 - Stworzysz, owszem ale przed Tobą jeszcze jakieś uczuciowe niepowodzenia. Zrobisz bilans życia, strat i zysków, na krótko zamkniesz się w sobie, będziesz musiała uporać się z tym, co mówią i myślą ludzie, osoby trzecie. Ale po tych doświadczeniach czeka Cię początek zupełnie nowej drogi, będziesz miała wszystkie narzędzia ku temu, aby stworzyć wreszcie związek o jakim zawsze marzyłaś. Potrwa to dwa lata, jednak uwierz, że warto czekać. Będzie to mężczyzna starszy, doświadczony życiowo ale szczery, uczciwy. jasny blondyn. Poznacie się w pracy. rajkata - Twój parner uciekł w zupełnie inny świat, odizolował się od Ciebie i waszego poprzedniego życia. To nie on Cię zranił, ten człowiek bardzo cierpi, myśli o Tobie, nie może pogodzić się ze stratą, jakiej doznał. W kartach jawisz się jako osoba, która powinna mu pomóc, zaproponować wspólny wyjazd w inne miejsce, być może na stałe. Karty układają się pomyślnie, wszystko zależy jednak od Ciebie, to Ty powinnaś wyciągnąć pierwsza rękę, mężczyzna ten na to czeka. Czeka Cię szczęśliwe małżeństwo, dzieci, rodzina, stabilizacja i szczęście właśnie u boku tego mężczyzny. Ewelina1989 - Masz fizyczną możliwość wyjechania w tym miesiącu, nie rób tego jednak. Czeka Cię zawód, strata, kradzież, jakiś fatalizm finansowy, przegrana. Przełóż wyjazd na inny termin, nie najbliższy miesiąc.Jeśli chodzi o relacje z partnerem - wszystko ułoży się po waszej myśli, jesteście ludźmi dojrzałymi, mądrymi życiowo, jesteście przede wszystkim przyjaciółmi, czeka was wspólna przyszłość, sformalizowanie związku. Finanse: Tu trochę gorzej, stracicie dużo pieniędzy, będzie wam pod górę, jednak to przejściowe problemy. Ostatecznie znów zmienicie miejsce pracy, być może zamieszkania, czeka was kolejna podróż, tym razem zakończona pełnym sukcesem zawodowym i finansowym. AnielkaRaczek - Brak stabilizacji finansowej, zablokowanie pieniędzy, niezadowolenie z pracy - to niedługo. Otoczą Cię chciwi ludzie, oszuści, będą żerować na Twoim zaangażowaniu w pracę, wykorzystają Cię, oczernią. Bardzo się zawiedziesz, będziesz zmuszona zmienić pracę nie z własnej woli. Wyjdzie to jednak na dobre; spotkasz na swojej drodze mężczyznę starszego od siebie, który zaproponuje Ci pracę, układ, zlecenie, które nie będzie trwało długo, lecz na którym dorobisz się niemałych pieniędzy. Pod jego wpływem bardzo się zmienisz, nauczysz się rzeczy, które będą stanowić fundament Twojej kariery zawodowej w przyszłości. Uczucia: Zakochasz się, spotkasz statecznego mężczyznę, będzie wam razem bardzo dobrze, będzie Twoim przyjacielem, kochankiem, powiernikiem. Jest jednak jakiś epizod z Twojej przeszłości, który wciąż Ci zawadza, wciąż ciąży, wciąż o nim myślisz. Uporządkuj myśli, zamknij przeszłość, oddziel ją grubą kreską od teraźniejszości.

Gość ochra zlocista
bardzo dziękuje za wróżbę i poświęcony czas 🌼 P Wszystkiego dobrego

Gość kuuulka
Ona- lew, w tym roku skończy 23 lata, On- koziorożec, 24 lata Jaką przyszłość ma ten związek?

Gość takasobie mala kasia
Mam pytanie,jezeli moje imie to nie Kasia,to wrozba jest prawidlowa? Pytalam czy powinnam martwic sie o swoje zdrowie. Bliznieta, 20lat,Joanna.

Gość viivikii
dobry wieczor Wrozko. Mam pytanie odnosnie mojej przyszlosci zawodowej. Koncze doktorat, jednak napotkalam na spore problemy, zle stosunki z ludzmi i problemy osobiste. Obecnie wszytsko wydaje sie byc na dobrej drodze, ale... ze wzgledu na te trudnosci - chcialabym wiedziec, czy jest dla mnie przyszlosc w nauce, czy znajde "swoja" dziedzine, w ktorej sie odnajde czy powinnam poszukac sobie innego zajecia. Jesli tak, to jakiego rodzaju? Moj rocznik 1971, znak Zodiaku Baran

Gość asiulalallaa
Dziekuję za poświęcony czas, idealnie się zgadza pozdrawiam :)

małgorzata 36lat skorpion kiedy zajde w ciaze droga wrozko moje pytanie i co mnie czeka w najblizszej przyszłosci pozdrawiam prosze o odpowiedz

Gość konga
Witam. Nazywam się Kinga mam 27 lat jestem z pod znaku panny. Mam pytanie dotyczące mojej sytuacji zawodowej oraz sfery uczuciowej. Czy osiągne sukces i stabilizacje zawodową, oraz czy odnajde szczęście w miłości???