Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onejda125

Tarot, zapraszam. Odpowiem wg kolejności zapytań.

Polecane posty

Gość ** EWA **
wróżko, to ja - wiek prawie 40, Baran, kobieta. proszę o radę dotyczącą mojej przyszłości zawodowej. W jaka stronę podążyć? Gdzie są moje największe szanse? Co tam widać w kartach?

Gość asiulalalalalal
Wodnik 27, Joanna. Czy poprawi się moja sytuacja finansowa w ciagu najbliższych kilku lat? Czy zdobęde wymarzony przeze mnie zawód?

Gość Wiwiannna
Wrózko, Wróżko, Wróżko gdzie jesteś :)

Mileydy Elena - Karty nie wróżą nic dobrego. Jeśli chodzi o plany - będziecie musieli je przełożyć, oddalą się w czasie, spotkają was trudności, będziecie musieli ponieść jakąś stratę aby odmienić los na lepsze. Wasz ślub nie odbędzie się w planowanym terminie, bo niespodziewanie wasze życie totalnie się odmieni, coś się zakończy, z czymś lub z kimś będzie trzeba się na zawsze pożegnać. Te wszystkie doświadczenia wiele was nauczą, każde z was zechce przez jakiś czas pobyć sam ze sobą, będziecie tego potrzebowali. Rozmowa również potoczy się nie po waszej myśli, będziecie po niej zrezygnowani, okaże się, że żyjecie marzeniami i złudnymi nadziejami. Potrzebujecie czasu na to, by przemyśleć swoje życie, polany, związek. Każde z was potrzebuje czasu dla siebie, by upewnić się, czy głosy z zewnątrz nie podpowiadają, nie podsuwają mądrzejszych rozwiązań. Bawarka - Uda się ale to jeszcze potrwa. Kołujecie wciąż wśród tych samych pomysłów, siedzicie w tym samym otoczeniu, wasze kombinowanie ogranicza się do kilku schematów, z których nic nie wynika. Karty pokazują Kobietę - Ciebie - jako osobę, która wyprowadzi was z kłopotów. Użyjesz do tego swojej wiedzy życiowej, kobiecości i zmysłowości. Pomyśl nad rozwiązaniem, które zapewni Ci niezależność, karty pokazują sferę artystyczną. Zyskasz duże pieniądze, poza tymi, które uwolnią was od problemów finansowych. Otwórz tylko głowę na własny pomysł. koziorozec 25 lat - praca - znajdziesz pracę, będziesz musiała użyć do tego twórczej fantazji. Choć teraz masz poczucie niskiej wartości, pesymizmu i negatywnych emocji, osiągniesz sukces. Czeka na Ciebie stanowisko odpowiedzialne, na którym będziesz zachowywać się powściągliwie, będzie pod tobą kilka osób, którymi będziesz zarządzać. Praca w sektorze marketingu, obsługi, praca z ludźmi. Nie będziesz zadowolona, poczujesz, jak praca Cię ogranicza, nie będziesz mogła rozwinąć skrzydeł. uczucia - praca i pieniądze kompletnie Cię pochłoną, nie będziesz miała ani czasu ani ochoty na związki, poznawanie, szukanie, docieranie się. Wszystkie karty pokazują wyłącznie finanse, karierę. maly666 - Uda się, wszystko pójdzie po Twojej myśli. Będziesz szczęśliwy, osiągniesz to, co sobie założyłeś. siostra mojego brata - Nie, nie pójdzie do więzienia. Ale będzie czuł się wyalienowany, odtrącony, odrzucony. Odizoluje się od ludzi, zamknie się w sobie, będzie chciał uciec od rzeczywistości i życia na bardzo długi czas. Czeka go przewartościowanie celów, związków z ludźmi, kariery; nie da rady sam, odwróci się od niego bardzo wiele osób. Rekonwalescencja potrwa bardzo długo, czekają go ogromne trudy. mitaszka - Widzę ostrzeżenie przed wszelkimi kredytami, zadłużeniami, przed pożyczaniem komukolwiek pieniędzy. Sytuacja do roku czasu powinna się wyklarować; czekają Cię gwałtowne zmiany - awans bądź służbowy wyjazd w celach zarobkowych. Pomoże CI mężczyzna, dyplomata, naukowiec, człowiek bardzo dobrze wykształcony, intelektualista. Wszystko się ułoży. raczyca4444 - Oczekiwałaś od związku dużo, wiązałaś ze swoim partnerem plany, dalekosiężne plany, myślałaś o małżeństwie, oświadczynach, chciałaś stabilnego związku, za taki go uważałaś. Twój partner natomiast z natury jest osobą, która odczuwa mało satysfakcji ze związków, pracy, przyjemności, jest człowiekiem wymagającym ale dającym z siebie mniej, niż sam od innych oczekuje. Dlatego też zarówno on jak i Ty przeżyliście teraz zawód; Ty ze względu na nadzieje, jakie Ci odebrał, on - ponieważ kolejna rzecz nie sprawiła mu satysfakcji jakiej oczekiwał. W związku z tym, że w jego naturze leży wycofywanie się zamiast podjęcie kroków, akcji, która wyprostowałaby sytuację - odszedł znienacka. Karty wyraźnie pokazują, że związek ten nie ma szans - przeżyłaś ogromne rozczarowanie, Twój partner złamał słowo, złamał serce. On z kolei odczuwa ciągłą potrzebę rywalizacji, walki o swoje przekonania, gotowość do walki i obrony własnych przekonań. Nie dopuszcza do siebie pojęcia partnerstwa na dłuższą metę. Układ pokazuje związek bez przyszłości, Twój partner nie zrozumie swoich błędów. kate1748 - Cierpliwości, lato przyszłego roku. Ulubiony kolor- Indygo - Nieprędko. Długo będziesz zbierać środki na to, by wyjechać. Rok, rok i kilka miesięcy. Ale nie będziesz zadowolona, nie będziesz mogła odnaleźć się w pracy, przez zniechęcenie i pesymizm nie będziesz sobie w niej radzić. Czeka Cię okres stagnacji, przeczekania, potem będzie lepiej, znajdziesz zajęcie, z którego będziesz zadowolona. NAJOHYDNIEJSZE IMIE TO KLARA - Jeszcze nie teraz. Przejdziesz przez trudną drogę do tego jedynego - czekają Cię rozczarowania, jednorazowe przygody, mężczyźni, którzy będą kłamać, oszukiwać, zdradzać. Dopiero później trafi się ten odpowiedni - więcej niż dwa lata.

Gość maly666
dzieki:)

Gość tralalal63254
Mój znak zodiaku to LEW w lipcu skoncze 24 lata .Wóżko co mnie czeka w dalszym życiu, chodzi mi o prace, życie,rodzine?

Gość ochra złocista
24 lata, 25 skończę w sierpniu, lew Kiedy poznam mężczyznę z którym uda mi się stworzyć stały związek? A może znam już tego jedynego? pozdrawiam i dziękuję

Gość mitaszka
dziękuję, pozdrawiam

Gość Taran
Skorpion 25.10. 27 lat. Czy mojeżycie się zmieni na lepsze w najbliższym czasie?

Gość nienawidze marca
lew 18 Czy moja choroba będzie mieć wpływ na ciąże lub płodność w przyszłości? Czy obecny związek przetrwa zły okres...

Gość raczyca4444
Serdecznie dziękuję Ci. A czy w takim razie spotkam kogos, z kim będę szczęśliwa i stworzę jeszcze stabilny związek? Jesli tak, to kiedy i w jaki sposób, kto to będzie?

gosialalallalala - zdrowie: wszystko będzie dobrze, musisz poświęcić więcej uwagi swojemu ciału. Zacznij dbać o swoją kondycję, zdrowa dieta, ruch, nie potrzebujesz niczego więcej. Dzięki zdrowemu trybowi życia otworzysz się też na innych, zdrowie ducha jest równie ważne. uczucia: Twój obecny związek to ten, który sfinalizujesz (oświadczyny małżeństwo). Musisz jednak dać sobie w nim pooddychać: zaangażuj się bardziej w siebie, dużo dajesz swojemu partnerowi ale zapominasz, że Ty sama jesteś równie ważna. Poświęć czas sobie, zrealizuj to, o czym zawsze marzyłaś. panna stokrotka - Pokładasz dużą nadzieję w mężczyźnie, z którym się obecnie spotykasz. Nie ma on jednak czystych zamiarów wobec Ciebie, manipuluje Tobą, coś ukrywa, nie ma szczerych intencji. Ten związek prowadzi do ślepej uliczki, prędzej czy później poczujesz się jak na uwięzi, bez wyjścia. Kart pokazują destrukcyjny wpływ tego człowieka na Twoją osobę - czeka Cię przy nim bankructwo, zawód, złamane serce, zawiedzione nadzieje. mama ze szczecina 1234 - Jesteś osobą stateczną, pragnącą stabilizacji, pewnego życia, solidnych fundamentów związku, rodziny. Twój mąż natomiast jest niespokojnym duchem, pragnącym zmian, ruchu, aktywności, zapominającym o tym, co w związku i rodzinie najważniejsze - stateczności i zaufania. Jest atrakcyjny, pociąga wiele kobiet, czuje się w związku z tym pewny, silny i seksualny. Oboje jesteście ludźmi uczciwymi, postępującymi zgodnie z własnym sumieniem, macie jasno wyznaczone kanony sprawiedliwości i uczciwości. Rozdzieliło was jednak kłamstwo, zdrada ideałów, mąż uległ pokusom, których Ty nie jesteś w stanie zaakceptować. Twój mąż czuje się uwięziony w domu, uzależniony od rutyny dnia codziennego, chce się z niej wyrwać. Rozstaniecie się, będziesz potrzebowała czasu dla siebie, doświadczysz rzeczy, które uzbroją Cię na przyszłość w cierpliwość, pokorę, ograniczone zaufanie, sprawią, że nabierzesz zdrowego dystansu do świata. Poczujesz się wolna, zajmiesz się poszukiwaniem prawdy o sobie, dostrzeżesz rzeczy, których do tej pory nie widziałaś, a które zawsze były Ci potrzebne. Twój mąż będzie żałował tego, co zrobił, jak Cię zranił ale nigdy się do tego nie przyzna, będzie ukrywał swoje prawdziwe uczucia, to osoba dumna i butna. Nie widzisz przyjaciela, który chce Ci teraz pomóc, rozejrzyj się dokładnie, jest obok Ciebie ktoś, na kogo możesz liczyć. Zaufaj sobie samej, intuicja podpowie Ci, co jest Ci teraz najbardziej potrzebne. cholera jasna...... - Obecny związek sprawił, że jesteś podłamana, niepewna, masz wątpliwości, czy oby etap, w którym nadal tkwisz nie skończył się już pomimo Twoich ciągłych nadziei. Jesteś w układzie, który zapewnia Ci jedynie ułudę, kłamstwa, niejasności, niepewność i tajemnice. Wszystkie karty pięknie zgrywają się w całość mówiąc o tym, że masz na horyzoncie nowy związek, w którym czeka Cię szczęście, radość, korzystne zmiany, zawarcie przymierza z przeszłością, pogodzenie się z demonami, które sprawiły Ci wiele bólu, wyciągnięcie wniosków z tej lekcji. Zaufaj opatrzności, karty pokazują szczęśliwą miłość w nowym związku. rajkata - Jesteś nieśmiała, niedowartościowana, ktoś kiedyś potraktował Cię w sposób okrutny, bolesny. Niedługo zakończy się etap Twoich niepowodzeń i porażek, widzę piękną uczuciową przyszłość, bez lęku, odkrycie sensu życia, radość, spełnienie. Rok. ola2 - sprecyzuj o co chcesz zapytać proszę. liwiana - Spotka Cię jakieś niegroźne niepowodzenie, które pokaże, że w tym związku jesteś tak naprawdę sama. Twój partner się od Ciebie odwróci, zostaniesz sama, nie zamieszkacie razem. Wbrew pozorom nie będziesz zaskoczona ani bardzo zraniona, bardzo szybko pozbierasz się po tym chwilowym załamaniu, staniesz się zupełnie nową kobietą - silną, odważną, niezależną. To nie jest Twój ostatni partner. KOZICA NIZINNA - Jeśli chodzi o to, czy będziesz bezpieczna - owszem, w sensie fizycznym nic Ci nie grozi. Jesteś osobą atrakcyjną fizycznie, świadomą swojej kobiecości, seksualności. Twój wybranek podobnie. Między wami jest/zaistnieje duża chemia, napięcie seksualne. Urlop również będzie udany, będziesz zadowolona. Ale przyjdą do Ciebie wątpliwości, czy oby na pewno to typ człowieka, jakiego szukasz, jego natura będzie lekko odbiegała od tej ,której się spodziewałaś. Nie widzę jednak większych trudności, dotrzecie się pomału, karty układają się pomyślnie. bazienka - W przeciągu pół roku znajdziesz zajęcie, które da Ci pieniądze i korzyści materialne. Spotkasz jednak na swojej drodze ludzi, którzy będą chcieli zabrać Ci spod nosa tę posadę, będą zagrywać nieuczciwie, będą walczyć za wszelką cenę, po trupach. Pomoże Ci -wyciągnie do Ciebie rękę- kobieta starsza od Ciebie, stateczna, kobieta na stanowisku, elegancka i majętna. W nowej pracy będziesz spełniać się też duchowo - wykorzystasz swoją siłę podświadomości, umiejętność afirmacji, wizualizacji. Będziesz bardzo zadowolona. oluszka 345 - proszę o sprecyzowanie pytania.

Kochani, narazie kończę. Obiecuję zająć się resztą wróżb wieczorem i jutro rano. Na każdą odpowiem, bądźcie tego pewni. Przypominam o kolejności zapytań i bardzo was proszę - precyzujcie pytania! :) Miłego dnia, pozdrawiam.

Gość laura74
W takim razie do wieczora :)

Gość rajkata
chciałabym jeszcze doprecyzować swoje pytanie o życie uczuciowe, czy uda mi się ułożyć życie z mężczyzną za którym tęsknię, czy to on mnie zranił i czy będę z nim szczęśliwa? koziorożec 25 lat, a on rak 34

Gość Ewelina1989
Byk 21 lat. Pytanie: czy w przeciągu miesiąca wyjadę za granice? i jak będą wyglądały moje sprawy finansowe oraz uczuciowe z partnerem? Czekam z nieceirplwością na odp :)

Gość Ewelina1989
Do powyższej wypowiedzi partner 22 lata ryby. :)

Gość AnielkaRaczek
rak, w tym roku skończę 28 lat, jak wygląda moja przyszłość zawodowa? czy w tym roku zakocham się z wzajemnością? dziękuję

Gość ni-u-nka
lew 23 lata-chciałam się zapytać o swoja przyszłość-czy zaloże rodzine? bede miala dzieci? czy bede rowniez szczesliwa w zyciu zawodowym? jak narazie jestem samotna i nie mam zbyt duzego powodzenia wsrod mezczyzn

Gość Serek wiejski light
rok 1989 skorpion kiedy wyjdę za mąż??

Gość Kasiula;0.....
Wróżko ja odrazu sprecyzuje swoje pytania.Kiedy zajdę w ciąże ,bo mam jakies dziwne przeczucie.Jak sprawy finansowe :( i czy jest mi miłość pisana w tym roku.Bardzo będe wdzięczna :) pierwsza wypowiedz na 3 stronie :)

Gość Jeszcze raz jaaa
Marzena, RYBY 19 lat Czy znajdę w najbliższym czasie pracę oraz czy uda mi się sfinalizować wyjazd za granicę?. I tak z innej beczki, jak ułoży mi się z obecnym chłopakiem?. Czy to miłość na cały życie?. ( Patryk, BLIŹNIĘTA, 20 lat). Przepraszam, że jeszcze raz ale pomylił mi się znak zodiaku. =( Pozdrawiam.

Gość Bawarka
BARDZO CHCIAŁAM PODZIĘKOWAĆ ZA TWOJE ODPOWIEDZI....DAŁY MI BARDZO WIELE WIARY...NIE MASZ POJĘCIA JAK BARDZO SIĘ CIESZĘ,ŻE TO CO JEST NASZYM NAJWIĘKSZYM MARZENIEM-SPEŁNI SIĘ ! POPŁAKAŁAM SIĘ BO OPADŁY MI EMOCJE PIERWSZY RAZ OD ....PÓL ROKU WALKI ! DZIĘKUJĘ. WCZEŚNIEJ MIAŁAM PORAŻKI I DOŁA DZISIAJ MAM. PORAŻKI,NADZIEJE I TWOJĄ WRÓŻBĘ --->NADAŁA MI UŚMIECHU A TERAZ BĘDZIE ŁATWIEJ WALCZYĆ... JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ ...A JEŚLI TO CO ZOSTAŁO WYWRÓŻONE SPEŁNI SIĘ ,TO BĘDĘ CI WDZIĘCZNA DO KOŃCA ŻYCIA...ZA POZYTYWNY IMPULS !

Ryby 20lat czy poznam nową miłość,czy zostanę z obecnym chłopakiem,przyjacielem?Co jest mi pisane w życiu, w miłości?

Gość gosialalallalala
Dziekuje za wrozbe, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. Wlasnie zaczelam dbac o siebie, wiecej ruchu i zdrowe odzywianie, ze wzgledu na zdrowie i swoje cialo. dzieki dzieki.

Gość przyszła exowa
czy w piatek zapadnie rozwód ?czy da rade uratowac nasze małżenstwo ? skorpion 30 ona rak 30 lat on

Gość DOOOOOOOOOO
witam :-) jestem spod znaku panny, rocznik 70. czy widzisz w moim najblizszym zyciu jakies zmiany? no i...czy bede w ciąży...??

annkkaa1982 - Nie licz na miłość w tym roku. Czeka Cię kilka niezobowiązujących znajomości, każda jednak będzie rozczarowaniem, zawodem. Jest coś, co w sferze uczuciowej nie może odłączyć Cię od przeszłości, przeszłość Cię osacza, musisz się od niej uwolnić. Doświadczenia z przeszłości blokują Ci dostęp do związków, mężczyzn, uczuć, którzy są na wyciągnięcie ręki. Musisz odciąć się od rzeczy, które miały miejsce kiedyś, masz czas na przemyślenia, wyciągnięcie wniosków, musisz zacząć żyć teraźniejszością. Lato przyszłego roku to czas, kiedy spotka Cię wielkie i szczere uczucie. Jeśli chodzi o pracę: nie zmienisz. Jeszcze przez jakiś czas musisz wytrzymać w tej, choć dotyka Cię uległość, służalczość, wykorzystywanie i wyzysk, nie znajdziesz niczego innego, jeśli zrezygnujesz z obecnego zajęcia. Nie możesz sobie na to pozwolić, Twoja sytuacja finansowa jest na tyle trudna, że nie możesz pozwolić sobie na stratę obecnej pracy. Innej na horyzoncie narazie brak. aasada - Będziesz. W tym roku czeka Cię również wyjazd, podróż, właśnie z ukochaną osobą. Będziesz się wahać, będziesz pełna obaw przed rozstaniem z rodziną, przyjaciółmi. Niepotrzebnie, wszystko się dobrze ułoży, masz przed sobą uczuciową świetlaną przyszłość. ja polecam zelmera - karty wyraźnie pokazują związek, związek szczęśliwy, namiętny, dyplomatyczny, oparty na zaufaniu ale i wielkiej fizyczności. Nie okazujcie sobie jednak uczuć ani zainteresowania w pracy - jest między wami ktoś, kto czyha na lekkomyślne z waszej strony posunięcie. Jet o osoba, która może sprawić, że wasza sytuacja w pracy ulegnie znacznemu pogorszeniu. Nie zwierzaj się nikomu w pracy, miej oczy dookoła głowy. laura74 - niestety nie. Podejmiesz się pracy, która wykończy Cię fizycznie i psychicznie. Ktoś Cię wykorzysta, czytaj umowy, które będziesz podpisywała, ktoś Cię oskubie z pieniędzy. Będziesz wyczerpana, popadniesz w nałogi - papierosy, alkohol. beattraax - Skończysz studia bezproblemowo, w zaplanowanym czasie, bez żadnych komplikacji. Wyjazd - owszem ale nie od razu. Podejmiesz się po studiach pracy, która na początku będzie dla Ciebie satysfakcjonująca lecz skończy się tak szybko jak się pojawiła - rozczarowując Cię przeogromnie. Będziesz miała wiele wątpliwości czy wyjechać zagranicę, będziesz wybierała między partnerem a karierą. Wyjazd zabezpieczy Cię jednak finansowo, będziesz zadowolona z nowej pracy, nowego miejsca zamieszkania i swoje sytuacji materialnej. HP - sprecyzuj o co pytasz, proszę. wykynyky - rodzina: jakieś chwilowe trudności, utrata sił witalnych, kłótnie, podejrzenia o zdrady, nieuczciwość. To jednak przeminie bardzo szybko, wszystko się poukłada. Musisz bardziej zadbać o wygląd, zdrową dietę, czyha na Ciebie dołek psychiczny. dom: podobnie, rozstaj dróg, podjęcie jakiś ważnych decyzji, chwilowe problemy. I tutaj wszystko ułoży się dobrze, czekają Cię beztroskie czasy, spełnienie, wiara w siebie. praca: tu troszkę gorzej, pokładasz nadzieję w czymś, co nie przyniesie żadnych korzyści. Jeśli liczysz na awans, podwyżkę - nic z tego, póki co. Staniesz się ofiarą niesprawiedliwości. Zaczniesz zastanawiać się nad zmianą pracy, branży. Przebudzisz się do życia, przez te przykre doświadczenia zaczniesz myśleć nad zmianą pracy. actinaa - Na pewno jest bardzo mocno zauroczony. Ogromnie pociągasz go fizycznie, jednak boi się okazać Ci jakiekolwiek uczucia, nie zdradzi się ani jednym gestem w obawie przed odtrąceniem. Jawisz się jako silna osobowość, pewna swojej atrakcyjności, kobiecości. Jeśli zależy Ci na tym mężczyźnie, musisz pozwolić mu poczuć się jak mężczyzna - pokaż mu, że też potrzebujesz czasem męskiego oparcia. igaaaizunia - W karach widzę, że Twój mąż jawi się jako osoba stateczna, mąż, ojciec, odpowiedzialna i twardo stąpający po ziemi człowiek. Widzi Cię jako kobietę atrakcyjną, jesteś dla niego autorytetem, bardzo Cię szanuje, podziwia. Zapewnia waszej rodzinie poczucie finansowej stabilności, jest dojrzały. Ty z kolei jesteś w małżeństwie bardzo samotna, odizolowana od wszystkich, nie czujesz wsparcia, straciłaś wiarę w siebie. Pojawiła się między wami sytuacja, w której musicie podjąć konkretne kroki, bardzo twarde decyzje rzutujące na całą waszą przyszłość. Niepotrzebnie się obawiacie, karty pokazują korzystny układ, w którym macie siebie, wspieracie się i jesteście razem. Chcesz podjąć jakieś kroki, chcesz zacząć działać ale boisz się, że obecna sytuacja znów się powtórzy. Nie obawiaj się. Twój mąż jest pełen pozytywnych nadziei i emocji, wierzy, że się uda, blokujesz jednak energię przepływającą między wami, bierzesz wszystko i wszystkich na dystans. Zmień to, wszystko ułoży się pomyślnie. Jeśli chodzi o dzieci: są bardzo zagubione, widzą i czują co dzieje się w domu. Powoli zamykają się w sobie, zaczynają inaczej się zachowywać, zaczynają manifestować swoje odczucia względem sytuacji w domu. Karty pokazują Ciebie jako tę, która ma na nie największy wpływ - liczą na Twoje wsparcie, zrozumienie, wyjaśnienie. To Ty jesteś teraz ich wybawieniem. magdalenkaa - Niestety, nie teraz. Karty pokazują mi jednak, że lubisz swoją pracę, pochłania Cię całkowicie, a tym samym izoluje od innych zajęć. Zbyt dużo pracujesz, dlatego masz obniżoną zdolność koncentracji w pracy, nie jesteś tak wydajna, jak byś mogła. Zwolnij tempo, podwyżka dopiero pod koniec roku. sipps - Nie ma, choć miał okazję. Jest wolny i nie zanosi się na zmianę.