Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onejda125

Tarot, zapraszam. Odpowiem wg kolejności zapytań.

Polecane posty

Gość róża bez kolców;)
Czy spotkam w tym roku mężczyznę którego pokocham z wzajemnością?skorpion 28 lat

Gość monique22
Skorpion, w listopadzie 29 lat Kiedy urodzę swoje 1 dziecko

Gość ta co nie ma kota
23 lata bliżnięta. czy dostanę te prace o ktora sie teraz staram?

Gość onejda125..
Sąsiadka Ducha - Jesteś osobą doświadczoną przez życie, wrażliwą, spokojną wewnętrznie, wiesz co potrafi przynieść los i przyjmujesz to spokojnie, z pokorą. Obecnie przeżywasz stagnację, skupiasz się na swoim wnętrzu, wyciszasz, poniekąd czekasz z niecierpliwością na to, co będzie, co się stanie, choć wycofujesz się z wszelkich działań. Masz do czynienia z manipulantem, ktoś knuje za Twoimi plecami intrygi, ktoś chce Ci zaszkodzić, kłamie. To po części przez tę osobę jesteś teraz wycofana, nie jesteś pewna tego, co powinnaś zrobić, czujesz się trochę niedowartościowana. Wszystko potoczy się po Twojej myśli ale przejdziesz przez lawinę obłudy, cynizmu, spotka cię kryzys, trudności w pokonywaniu własnych słabości. Dasz jednak radę, jesteś kobietą silną. Sigga - bardzo jasny układ kart. Jesteś osobą bardzo zapalczywą, upartą, perfekcjonistka. Czujesz się teraz skrępowana, niepewna, jesteś więźniem swoich negatywnych myśli. Niepotrzebnie. Musisz tylko odpuścić, za dużo wymagasz od siebie i innych, musisz nauczyć się czerpać przyjemność z małych rzeczy, z małych radości życia. Pracę znajdziesz niedługo po otrzymaniu dyplomu. Pomoże Ci/ Twoim pracodawcą będzie mężczyzna starszy, wymagający, niecierpliwy, lecz sprawiedliwy, uczciwy i obowiązkowy. Obejmiesz odpowiedzialne stanowisko, będziesz pracować z ludźmi, będziesz im pomagać, w dużym stopniu intuicja będzie Twoim narzędziem pracy. Będziesz zadowolona.

Gość If you want to be my boy
Panna, 22 lata Co czuje do mnie osoba, z która się spotykam? Czy ten związek ma sens? Z góry pięknie dziękuję :)

Gość Mileydy Elena
Bliźnięta, 22 lata Jak ułożą się moje plany z Marcinem i czy pobierzemy się w 2012? Jak potoczy się rozmowa z jego rodzicami w czwartek?

Gość Bawarka
Wodniczka,24 lata Moje kolejne pytanie . Potrzebujemy dużego zastrzyku gotówki ! kombinujemy jak nie wiem co ! a zatem : Czy w najbliższym czasie uda nam się wyjść z długów i zacząć normalnie żyć jak ludzie ?

Oby sie spelnila Twoja wrozba:) Dziekuje pieknie!:) Pozdrawiam.

Zaczerniłam się, ponieważ ktoś mi już podebrał nick.. siostra mojeg brata - musisz napisać więcej, o jaką sferę pytasz? adzik72 - Jesteś osobą po przejściach, doświadczyłaś bólu, który wyrządziła Ci kiedyś druga osoba. Stosujesz zasadę ograniczonego zaufania, asekurujesz się, przez to straciłaś radość z tego, co niesie życie. Obecny mężczyzna jest przyjacielem, ma najszczersze intencje, możesz na niego liczyć, jest sumienny, godny zaufania, uczciwy. Niestety również doświadczony przez los. Jeszcze potrwa zanim się dotrzecie i zaufacie sobie na dobre, ale widzę was razem, najdalej za pół roku, 9 mcy.

Gość koziorozec 25 lat
koziorozec 25 lat co z praca? gdzie jej szukac? co z miloscia?

Gość maly666
lew 25 Czy uda mi się obronić prace magisterską w czerwcu?

Gość siostra mojego brata
czy pojdzie do więzienia?

Gość mitaszka
skorpion, 32 lata - kiedy polepszy sie moja sytuacja finansowa?

Gość raczyca4444
Ja rak, on panna, przez 2 miesiące sielanka, plany na przyszłość, czułam sie szczęsliwa i kochana. Naglle, z dnia na dzień, stal się chłodny, zacząl przebąkiwac o przyjaźni, zakonczylam znajomość, nie pomógl mi w sytuacji niebezpieczeństwa. Nie przeprosil, nie probowal wrocić, nie wiem, o co chodzi, co mu się stało? Czy będziemy jeszcze razem? Czy zrozumie i przeprosi?

Gość Ulubiony kolor- Indygo
Strzelec, 24 lata, czy wyjadę do pracy za granicę?

lucy.76 - zdrowie: poważnie chorujesz, cierpisz na dolegliwość, która często ociera się o śmierć. Nie pozostaje ona bez echa również w sferze emocjonalnej, masz problemy z psychiką, tracisz wiarę, sens życia, miewasz lub miewałaś myśli samobójcze. Uciekasz przez to w świat duchowy, chowasz się przed rzeczywistością, masz problem z używkami. Prognoza jest jednak dobra: uda Ci się odpędzić chorobę, odnajdziesz radość życia, przyjdą beztroskie i niemal dziecięce dni, odnajdziesz ponownie wiarę w siebie i w swoje życie, wszystko ułoży się pomyślnie. Czeka Cię także podróż. praca: obecnie czujesz się jak w pułapce, wszystko wokół Cię ogranicza, zamykasz się w sobie, nie masz perspektyw, pomysłów na swoje życie zawodowe. Niepotrzebnie. Karty jasno pokazują, że znajdziesz nową pracę w okresie, w którym zaczniesz wychodzić z choroby: nabierzesz sił witalnych, uwierzysz w siebie, w swoją kobiecość, seksualność, Twoja samoocena skoczy gwałtownie do góry. Pokażesz i udowodnisz sobie, że jesteś w stanie przetrwać, znajdziesz/zmienisz pracę na satysfakcjonującą i bardzo dobrze płatną. kiedy do pracy - Poza tym, że szukasz długo pracy, masz zobowiązania finansowe, z których ciężko Ci się wyplątać, które ciężko realizować. Niestety - wynika to również z faktu, że nie masz konkretnego fachu, być może doświadczenia, które umożliwiłoby Ci znalezienie odpowiedniej pracy. Jesteś nastawiona pesymistycznie, a niepotrzebnie. Masz w perspektywie walkę o posadę z bardzo dobrej pozycji, mimo zewnętrznych trudności. Musisz wyciągnąć wnioski z poprzednich doświadczeń w sferze pracy; z rozmów kwalifikacyjnych, z relacji, jakich doświadczyłaś w poprzednich pracach. Czeka Cię prawdziwa bitwa, którą wygrasz, musisz tylko przygotować się psychicznie, uwierzyć w siły. W jakim sektorze? : bankowość, finanse, sektor ekonomiczny. Widzę pracę, w której będziesz musiała być mobilna (wyjazdy, samochód, szkolenia, daleko od domu). Kiedy? Szybko, w przeciągu pół roku, całkiem niespodziewanie. LwIcA...- zdecydowanie tak ale nie w branży/fachu, jaki wykonujesz teraz bądź o podjęciu którego myślisz. Nawet jeśli się go podejmiesz, szybko zamienisz go na ten, który przyniesie Ci satysfakcję i namacalne zyski. Czeka Cię wyjazd, podczas którego Twoja kariera nabierze ogromnego tempa. Wszystko pójdzie po Twojej myśli. wodniczka72 - Poznasz ale jeszcze nie teraz. Jesteś osobą po przejściach, jednak nadal pokładasz wielkie nadzieje w ludziach. Mentalnie jesteś wciąż dzieckiem, które ma w sobie ogromne pokłady optymizmu, radości, beztroski, nadziei, pasji życia. Niestety spotkasz na swojej drodze kogoś, kto to wykorzysta, kto Cię zmanipuluje, który będzie chciał Cię od siebie uzależnić. Szybko się jednak zorientujesz o destrukcyjnym wpływie jego osoby na Ciebie, zdążysz się z tego wycofać. Czeka Cię później szczęśliwa miłość, ta ostatnia. I widzę dziecko, dziewczynkę :) Półtora roku, dwa lata.

Gość monique22
a co z moim pytaniem? Skorpion, w listopadzie 29 lat Kiedy urodzę swoje 1 dziecko

Gość NAJOHYDNIEJSZE IMIE TO KLARA
magdalena, wodnik, 20 lat- kiedy spotkam partnera docelowego? tego jednego jedynego?

Gość gosialalallalala
Ryby, 25 lat. Jak z moim zdrowiem, czy wszystko będzie dobrze? Czy mój obecny chłopak to ten jedyny?

Gość panna stokrotka
baran 28 lat, co czuje do mnie mężczyzna, z którym się teraz spotykam. Czy ten związek ma sens.

Gość mama ze szczecina 1234
byk w maju 29 co bedzie z moim malzenstwem?

Gość cholera jasna......
27 lat koziorozec czy powinnam wybaczyc mojemu facetowi zdrade czy raczej rozstac sie z nim i szukac nowego?

aż sie wystraszyłam ale jak ma być dobrze to już mi lepiej. Dziękuje

Gość rajkata
koziorożec 25 lat, co z moim życiem osobistym, uczuciowym?

Ja Panna 38 lat - jaka bedzie przyszłość moja i mojego faceta też panna 40 lat, czy bedziemy kiedyś mieszkać razem???

Gość wodniczka72
bardzo Pani dziekuję - idealnie Pani oddała mój charakter jestem faktycznie wciąż i wciaż mentalnym dzieckiem aż mnie sama to załamuje ))) pozdrawiam Monika

Gość KOZICA NIZINNA
Koziorożec- 50 lat. Pan Rak poznany w necie zaprasza mnie na urlop. Czy dobrze zrobię jadąc z nim i czy będę bezpieczna? Czy to jest znajomość z przyszłością?

Gość oluszka 345
strzelec , 42 lata ...co bedzie z moim synem?