Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onejda125

Tarot, zapraszam. Odpowiem wg kolejności zapytań.

Polecane posty

Gość annkkaa1982
panna 29l. czy w tym roku zmienię pracę, czy jeszcze w tym życiu sie zakocham

Gość aasada
Bliźnięta, 20 lat czy będę w stałym związku w tym roku?

ja polecam zelmera - Przed Tobą szczęśliwe ale i trudne chwile. Czeka Cię sukces, który spowoduje rozpoczęcie nowego etapu w życiu. Będziesz nastawiona optymistycznie i pozytywnie, jednak ta sytuacja będzie wymagała od Ciebie ważnych decyzji, których się przestraszysz. Poczujesz jakbyś stała w martwym punkcie, wpadniesz w niegroźny dla Ciebie nałóg. Odczujesz brak wiary wewnętrznej, strach przed zmianami. Nie wiem kim jest Mirek, musisz napisać o co konkretnie pytasz. Bawarka - dwa lata. Kary bardzo jasno pokazują, że są problemy z zajściem w ciążę. Nawet jeśli intensywnie staracie się o dziecko (w sensie częstotliwości współżycia) nic to nie da, wszystko dzieje się poza waszą wolą. Opieka lekarska przyniesie efekty ale musicie się uzbroić w cierpliwość. Kiedy zajdziesz w ciążę, dziecko będzie wcześniakiem lub urodzi się długo po terminie. Wszystko zakończy się jednak pomyślnie, to będzie zdrowy, spokojny chłopiec. qwerty123xyz - finanse: stracisz/nie będziesz mogła znaleźć pracy, stracisz wiarę w siebie, jednak nie popadniesz w żadne problemy finansowe. uczucia: spotkasz (jeśli masz - upewnisz się mocniej) mężczyznę, który okaże Ci mnóstwo opieki, uczucia, miłości, troski. Pomoże Ci również osiągnąć stabilność finansową. Będziesz czuła się z nim bezpiecznie. zdrowie: będziesz miała problemy ze snem, wpadniesz w chwilowy dołek psychiczny, szybko jednak z niego wyjdziesz, to nic groźnego. sipps - Nie, choć kart wyraźnie pokazują, że powinnaś wyjść z inicjatywą, podjąć pierwsze działania, by Cię zauważył. Opatrzność Ci sprzyja, warto podjąć ryzyko i przejść na pozycję lidera. róża bez kolców;) - Jesteś osobą pełną życia, radosną, o optymistycznym usposobieniu. Masz w sobie dużo spontaniczności, wrażliwości, masz duszę romantyczki. Trafiasz wciąż na niewłaściwych mężczyzn, którzy tak jak szybko się pojawiają, tak szybko rozpływają się jak kamfora. Ten rok upłynie Ci na poznawaniu, szukaniu, smakowaniu nowych znajomości, mężczyzn. Jeszcze nie pora na ego jedynego. Skupisz się na pracy i finansach, nawet się nie zorientujesz, że nie masz czasu na nic innego.

Gość ja polecam zelmera
mirek jest baranem 35 lat, poznaliśmy się w pracy i zapowiada sie ciekawa znajomośc, nawet romans

Gość laura74
Skorpion,36 lat Czy będę w tym roku miała stałą pracę, i to taką jakiej szukam ?

wodnik, 20 lat. czy uda mi sie skonczyc studia? czy wyjde za granice? jak rysuje sie moja przyszlosc? z gory serdecznie dziekuje!

Gość HP
strzelec 53

Gość wykynyky
Bliźnięta 33 lata. Co mnie czeka w najbliższej przyszłości? Rodzina, dom, praca chodzi o te sfery.

Gość HP
wodnik 54

Gość róża bez kolców;)
"Jesteś osobą pełną życia, radosną, o optymistycznym usposobieniu. Masz w sobie dużo spontaniczności"-zupełnie nietrafiona charakterystyka mojej osoby,ale dziękuję za poświęcony czas.

Gość actinaa
Waga 32 lata Czy facet z którym się tylko przyjaźnie od kilku lat kocha mnie? :)

Gość magdalenkaa
Byk, 30 czy dostane podwyżke?

Gość Sąsiadka Ducha
onejda125..-dziękuję ci bardzo🌻Trafiłaś w sedno.Wiem,że mam taką osobę w swoim otoczeniu i bardzo się na niej zawiodłam.Zerwałyśmy kontakty i raczej nie mamy wspólnych znajomych.To co się wydarzyło bardzo negatywnie się odbiło na mojej psychice,wierze w drugiego człowieka.Pociesza mnie myśl,że jakoś się z tym uporam.Jeszcze raz dzięki.

Gość sipps
Dziekuje wrozko, a czy ten brunet o ktorego pytalam kogos ma? Baranica 35

Gość Kasiula;0.....
Strzelec 12.12.84r Co mnie czeka w tym roku ?

Gość Taka sobie Ona
Witam Bliznieta 26 lat Czy męzczyzna ktorego kocham, bedzie ojcem moich dzieci? No i jaka to bedzie plec i kiedy :) kiedy miedzy nami sie wszystko puklada? Serdeczne dzieki!

Gość BARDZO MI ZALEZY NA WROZBIE
Obecnie r robie mgr zaocznie, w czerwcu przyszlego roku koncze te studia,od pazdziernika chcialabym rozpoczac drugi kierunek dziennie,mam pytanie w zwiazku z tym. Czy powinnam sie podjac tego drugiego kierunku,czy sobie przez ten pierwszy rok poradze studiujac 2 kierunki naraz? Jesli moglabym 2 pytania to chcialbym wiedziec kiedy spotkam tego jedynego mezczyzne,z ktorym zwiaze sie na stale? Daria,waga,ur.15.10.87

monique22 - Minimum rok, może troszeczkę ponad. Karty nie pokazują tego jasno ale możesz mieć trudności z zajściem w ciążę (nie chodzi o choroby czy bezpłodność), po prostu nie uda się ani za pierwszym ani za drugim razem. Dziecko będzie wyczekane i upragnione, ale każe na siebie trochę poczekać. Ciąża będzie bardzo zdrowa, podobnie jak dziecko i Ty. W ciąży będziesz czuła się bardzo dobrze . ta co nie ma kota - Zdecydowanie tak. Będziesz musiała jeszcze o nią zawalczyć, wykazać się swoją determinacją, pragnieniem walki i utrzymaniem pozycji. Bądź asertywna, jesteś kobietą dojrzałą, masz ogromne możliwości. Dostaniesz tę pracę, będziesz bardzo zadowolona, czekają Cię zmiany na lepsze. Do podjęcia ostatecznej decyzji pracodawcy odpocznij, poświęć czas na swoje przyjemności, na siebie. Wszystko ułoży się pomyślnie. If you want to be my boy - Osoba, z którą się spotykasz czuje się troszkę osaczona. Boi się o Twoją zazdrość, zastanawia się, czym spowodowana jest Twoja nieufność, którą wyczuwa. Jest otwarta na rozmowę, lubi jasne sytuacje, nie uznaje półśrodków, jest osobą, która rozumie innych. Wyczuwa to, że jesteś lekko zdystansowana, że nie cieszysz się z małych rzeczy, musisz pokazać, że potrafisz sobie odpuścić, bardziej się otworzyć. Twój partner chce dawać Ci radość, pozwól mu na to. Ten chłopak jest po przejściach, został zraniony, długo godził się ze stratą, jaka go spotkała. Ty z kolei przyjmujesz postawę obronną, nie chcesz, aby coś zagroziło waszemu związkowi. Musisz pojąć, że przeszłość Twojego partnera jest dla niego ważna, może powinnaś pomóc mu się z nią uporać, pomóc zamknąć pewien rozdział? Związek ma jak najbardziej świetlaną przyszłość, macie solidne podstawy do tego, by stworzyć partnerski układ pełen zaufania i miłości. Musicie się tylko wzajemnie bardziej na siebie otworzyć.

Gość Marzennulla
Marzena, ryby 19 lat Czy znajdę w najbliższym czasie pracę oraz czy uda mi się sfinalizować wyjazd za granicę?. I tak z innej beczki, jak ułoży mi się z obecnym chłopakiem ( Patryk, byk, ma 20 lat).

Gość nataliaaaaaaaa;(
natalia bliżnieta 23 lata, on mateusz waga waga 24 lata, czy bedziemy razme czy to ten jedyny?jak potoczy mi sie zycie jesli chodzi o prace, finanse i inne sprawy?

Gość monique22
dziękuję za odpowiedź, troszkę mnie zmartwiła :( A prosze mi powiedzieć czy mój ślub i życie po ślubie z moim już wtedy mężem będzie szczęśliwe? ja - skoropion, lat 29 w listopadzie on - lew, lat 26

Gość ta co nie ma kota
Onejda125.. badzo Ci dziekuje za dobra wrozbe :)

Gość pan byczek
Byk, 25 lat Czy ułoży się mój związek? Czy kobieta, z która sie spotykam jest ta wlasciwa?

Gość Marzennulla
Kurcze ale popełniłam gafę!. Mój facet to bliźnięta. Mam nadzieję, że to zauważysz... :(

Gość w trudnej chwili będąca
ja koziorożec lat 28, on bliźniak lat 45. tydzień temu się rozstaliśmy. przeżywam załamanie. czy będziemy jeszcze kiedyś razem czy mam być twarda i czekać na kogoś nowego? a jeśli czekać to jak długo?