Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bernia

Czy warto kupic odkurzacz piorący?

Polecane posty

Mam w domu wykładziny, które właściwie nadają się juz do czyszczenia. Spodziewam się dziecka i chciałabym odświeżyc mieszkanie. Stąd moje pytanie czy warto kupic odkurzacz pioracy, jeśli tak to jaki byście poleciły, czy dac sobie spokój i zamówic po prostu osobę do czyszczenia dywanów? Co radzicie?

Gość mamuska 1983
jesli Cię stać to pewnie że kup, ale są niektóre sklepy z dywanami ktoóre wypożyczję odkurzcze piorące. jednak taki odkurzacz jest duży i gdzie takie cholerstwo trzymać.

Gość mama Annii i JOzefas
berniu w ktorym tyg jestes? bedzie syneczek czy corcia? :)

Jestem w 10tyg. Nie znam jeszcze płci ale to nie ma nic wspólnego z moim pytaniem ;) Jeśli chodzi o odkurzacz piorący to chciałabym kupic ale nie z tych najdroższych. Pomóżcie.

Gość mama Annii i JOzefas
no nie ma nic wspolnego. a moze ma.. nowe dziecko, czystosc, odkurzacz :P ja wypozyczam ale na dluzsza mete fajny by byl pioracy bo za cene wyporzyczenia po jakims czasie zwraca sie zakup... a macie gdzie trzymac jakas komorke, duzy garaz? szkoda ze na wyjladziny sie zdecydowaliscie tak jak i my.. mialabym panele to mopa w reke i czysto a tak? na kolanach kazda plamke po dzieciach szoruje :?

Gość ja polecam zelmera
aquawelt czy jakoś tak;) 2 tyg temu wyprałam dywan koło południa a do wieczora był suchy:) zapłaciłam 700zł

Gość shup
Fajna rzecz taki odkurzacz.Jak cie stac to bierz.Moja mama kupiła najnowszy model reeboy (sory niewiem jak sie to pisze poprawnie)45oo dała.To urzadzenie do prania,odkurzania wodnego,inhalacji,oraz do likwidowania roztoczy w poscieli.jest całkiem zgrabny i bardzo cichy.Dodatkowo dostała komplet garków i zdalnie sterowany odkurzacz,taki mały który programujesz i sam porusza sie po pokojach,jak sie mu akumulator wyładuje to sam pszemieszcza sie do bazy i ładuje.Bardzo fajna sprawa,mama jest bardzo zadowolona.Do tego oczywiscie masa końcówek którymi wyczyscisz najmiejsza szparke pod meblami.Super!!!

No ja też mam te nieszczęsne wykładziny. Chciałam właśnie je wywalac i zamienic na panele ale ze względu na dziecko zdecydowałam się zostawic. Nie bedzie tyle roboty no i dziecku jest cieplej. Panele są zimne.

Gość kochana, doradzam ci
odkurzać piorący, ale wiadomo one są bardzo drogie, bo te tańsze, to nie pioroacy, tylko czyszczący na mokro, znam sie na tym bo je sprzedaje, klient myśli ze jak kupuje taki tańszy(do 1000zł) że ma prawdziwy odkurzacz piorący, ale to jest bardzo duży błąd, tutaj ktoś napisał ze 4500tys zł, tak to taka cena i to i tak jeszcze nie wygórowana cena powodzenia,

Gość lepiej wziasc osobe do
czyszenia - ale po czyszczeniu wykładzina pieknie wyglada 2 tyg a poźniej jakos tak szybko sie brudzi ....:( najlepsze są karchera

Gość motylekkolorowy
mam Powermeda ale szczerze? Nie uzywam, kupilam zwykly,bo tamten klamot cięzki strasznie i nie mam sily go nosic na pietro i spowrotem. Zamów kogos, kto ci upierze albo typuj lekki pioracy bo po ciazy nie odkurzalam wcale, nie mialam sily go tachac.

Gość mhjsjhsj
ja mam ten i jestem z niego zadowolona możne bardziej dla tego ze nie kupuje worków trochę wody leje i odkurzam. Polecam. co prawda troche miejsca zajmuje ale jest dobry http://www.max24.pl/zelmer-aquawelt-919-0-st,p1933352.html

Gość lady gagagagaga
tylko przygotujcie sie ze za jakis czas bedziecie musialy cyklinowac parkiet albo panele. Bo przeciez gdzies ta wilgoc musi zostac a przewaznie zostaje w podlodze. Ja wole oddac dywan do prania a nie kupowac makabrycznie drogi odkurzacz.

Gość a ja bym poleciła
odkurzacz Prince Lion, cena niestety wysoka (6-7 tys) ale warto

Gość sandi 2212
lion ? zartujesz!!! ciezki nieporeczny klamot i slaba moc jak jjuz to rainbow

Gość litllebird
jeśli jesteś pewna, że będzie Ci taki potrzebny to tak, myślę, że warto byłoby kupić taki odkurzacz. Ale muszę wam powiedzieć, że jeśli chodzi o odkurzacz do domu mnie ostatnio zachwycił odkurzacz Bora MPM, jest naprawdę super, dokładny łatwo się go obsługuje.

Rok temu zakupiłam do prania wykładzin i tapicerek Karcher. Cena coś ok 800zł. Do tego ich firmowy środek piorący i efekt jest spektakularny :)

Gość Adams74
Również polecam sprzęty piorące firmy Karcher, bo sam takich używam. Zajmuję się profesjonalnym praniem dywanów, wykładzin i tapicerki. Urządzenia których ja uzywam są bardzo drogi, wiec prosze sie zastanowic czy warto wydawac 3-4tysiace na taki sprzet, bo nie łudźmy się - odkurzacz piorący za 800 zł dobrze wykładziny nie wypierze...Taniej będzie zamawiac raz do roku firme, ktora zrobi to profesjonalnie i dokładnie. Jesli któraś z Pań jest z Poznania, to zapraszam do mnie http://www.sjkarcher.pl

Gość gość
Kupiłam i żałuję każdego dnia jak na niego patrzę dziadostwo -Lion oczywiście

Gość gość
Welmax ma bardzo dobre odkurzacze piorące, prawdziwy majstersztyk . Najbardziej podoba mi się Turbo Power Cleaner znajomi kupili bo ich dzieci mają alergię a on swietnie oczyszcza też powietrze i nawilża, pierze, nawet tapicerkę, baa nawet można go uzywać jako dmuchawy do liści. Prawdziwe cudo www.welmax.pl

Gość gość
Ja mam odkurzacz wodny Rainbow www.odkurzaczrainbow.pl i jest świetny, radzi sobie bez problemu nawet z sierścią mojego psa

Gość gość
Tak wiele opinii, jak dostępnych artykułów : ) Ja skorzystałam z odkurzacza stacjonarnego. Większość osób (jak i ja do niedawna) pewnie awet ni wie co to takiego, a to bardzo wygodna rzecz ; ) Nie potrzeba go dźwigać od pomieszczenia do pomieszczenia bo jest wmontowany : ) jeśli ktoś zainteresowany, polecam te firmę http://www.scanvac.pl/ mam od nich, sprawdzają się super : ) tez pierwszy raz coś podobnego zrobiłam

Gość gość
Faktycznie odkurzacze stacjonarne od www.scanvac.pl są naprawdę świetne)) Skusiliśmy się wraz z mężem aby taki zamontować u siebie w nowym domu, naprawdę rewelka!!! Polecam serdecznie, naprawdę warto w taki zainwestować, to na długie lata:)

Gość gość
buuum bummmm

Gość Teresa  Korczyńska
Zakupiłam odkurzacz piorący jakieś 2 lata temu, ponieważ moja córka jest alergikiem. Wybrałam ten firmy Karcher SE4002 z pełnym wyposażenie i dołączonym środkiem czyszczącym. Jeśli jesteście z Dębicy jak ja zajrzyjcie do Art-Polu sprzedawcy na pewno dobrze doradzą odpowiedni model, ja jestem bardzo zadowolona.

Gość Marek G
Rzeczywiście Karcher będzie najlepszym rozwiązaniem też kupuję w Artpolu i nigdy nie mam problemy najwyższa jakość towaru i obsługi warto im zaufać.

Gość Gabriel Oleszczuk
Zgadzam się z powyższymi odpowiedziami o Art Polu rzetelna firma, a jeśli ktoś nie chce kupować sprzetu na stałe, może go po prostu, wypożyczyć a potem oddać, super sprawa, polecam wszystkim.