Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WściekłaNaMaxa:/

Kur. . . a!!! No ale jestem wkur. . .na!!! Po raz drugi zrobił to samo:/ Fack

Polecane posty

To już jest przegięcie:o. Jaka ja głupia,po cholerę mu wybaczałam:o.

Gość druga szansaaa
co sie stało?

Ale mnie Wkurwił:o. Już kiedyś tu Pisałam że mój facet pod moją nieobecność romansuje sobie z innymi babami:o, na gg:o. I dziś znów go na tym przyłapałam:o. Wtedy głupia mu wybaczyłam, bo prosił, błagał obiecywał że to się nie powtórzy:o. I co?? Kurwa mać, wchodzę do mieszkania, a on siedzi na gg i sobie spokojnie klika z jakąś Pizdą:o. Podeszłam zeby dać mu buzi, a ten się speszył, z tego wszystkiego nie mógł gg wyłączyć... Kurwa i zobaczyłam jak coś tam pisał "skarbie jeszcze kilka dni...też tęsknię" :o Nosz Kurwa:o. Tak się zdenerwowałam że wywaliłam go za drzwi! A ta menda siedzi pod drzwiami i prosi zebym dała mu szansę się wytłumaczyć:o. Tego to już mu nie wybaczę:o. Boże jaka jestem zła na siebie, że wtedy go nie pogonilam:(.

Głupi nie jest ten co raz popełnił błąd, ale ten co popełnił go ponownie. ;) Grunt, żebyś wyciągnęła wnioski i kolejnej szansy już mu nie dawała. Nigdy.

Nie wiem naprawdę jak można być takim Debilem?:o. Dałam mu szansę i co? G...z tego wyszło:o. Chyba za dobra byłam, nie wiem czy on tylko przez gg:o. Już mu nie wierzę, może przyprowadzał te lafiryndy do mojego mieszkania:o. Mam go dość, nie mogę na tą gębę patrzeć, jak on tak mógł:o. Po cholerę się z kimś wiązać, skoro chce Bzykać inne na boku??? Po co deklaracje, po co te słowa KOCHAM CIĘ? No po co to wszystko? Kurwa mać:o. Mam dosyć facetów...ŚWINIA!!!

Bolec Masz rację, słowa to tylko słowa:(. A czynami właśnie pokazał jak mnie "KOCHA" :o Jest mi tak strasznie przykro, bo kocham tego debila:(. Ciężko oj bardzo ciężko będzie mi o nim zapomnieć:o. Wydzwania znów, esów juz ponad 10 dostałam, powtórka z rozrywki:o. Że on jeszcze ma czelność do mnie dzwonić, gdzie godność:o.

Sama musisz przez to przejść. Ale musisz być zdecydowana. Jeśli postanowisz, żen to koniec to ma być koniec. Jeśli do niego wrócisz, pamietaj, że Ty stracisz godność. Dlaczego? Bo poświęcisz SWOJE dobro dla niego. A Ty masz być najważniejsza dla siebie. Nie on. Najlepsza jest obojętność. Nie odbieraj, zablokuj go itd. Jeśli nie powiedziałaś, ze to koniec a chcesz to zrób to, ale którko i na temat. Dużo wytrwałości życzę.🌻🖐️

Gość druga szansaaa
no tak wybacz facetowi i daj mu druga szanse ale i tak z gory wiadomo ze zrobi to po raz drtugi i trzeci i setny.. faceci wes go wyp*ierdol raz na zawsze jak taki jest to niech idzie do tych lasek z gg jaka masz pewnosc ze pod twoja nieobecnasc zadna z tych ku*rw nie byla w twoim mieszkaniu ;/ faceci sa beznadziejni

Dzięki bolec🌼. Powiedziałam że to Koniec, jak tylko zobaczyłam tą rozmowę...chociaż to było w złości:o, ale nie Żałuję. Na pewno nie zmienię zdania, nie tym razem:o. Jedną szansę dostał, nie wykorzystał jej, więc koniec, drugiej nie będzie. Jest mi źle, bo go kocham, ale trudno. Jakoś to przeżyję, on nie jest wart mojej miłości, i łez. Z zewnątrz jestem twarda dziewczyną, ale w środku łamię się:(. Trzeba się wziąć w garść, choć on mi tego nie ułatwia, bo wciąż Wydzwania:o. Ale ja nie odbieram i nie mam takiego zamiaru, skrzywdził mnie po raz drugi:o. A tego już nie wybaczę.

Gość on nie ma godności
to chociaż Ty ją miej i pogoń dziada ten typ tak ma i nie licz na to że się zmieni jakoś mnie to nie dziwi że sytuacja się powtórzyła.standard

Druga szansa Dokładnie tak jak Mówisz...dać szansę facetowi a on i tak jej nie wykorzysta, można z góry założyć:o. Wiesz ja bardzo tego żałuję, że dałam mu ją:o. Gdybym nie wybaczyła, nie musiałabym drugi raz tego samego przechodzić:o. Jestem tak wkurwiona na niego, że nie chcę go już znać! Przegiął na całej linii:o. A tego czy on się czasem nie zabawiał z tymi Kurwami, w moim mieszkaniu...też nie mogę być pewna iż tak nie było:o. Na samą myśl nie dobrze się robi:o. Bydlak i tyle:o. Za jakie grzechy??? Nienawidzę go:(, ale zarazem Kocham, i to jest najgorsze w tym wszystkim:(.

Ale jest nieugięty:o. Ciągle dzwoni. Czy on Kurwa mać godności nie ma? Myśli że przyjmę go Spowrotem, z otwartymi ramionami, jak napisze że kocha...:o. To jest jakaś masakra. On już nie ma u mnie szans, po cholerę tak się dobija? Głupek jeden:o.

Gość no ładnie..,
liczy ,że się złamiesz i końcu odbierzesz, rozkleisz jak go usłyszysz i mu wybaczysz. Idiota. Trzymaj się ciepło i nie trać czasu na niego bo gość jest nic nie wart

Kochana, masz jego komputer? Jeśli tak, to napisz do tamtej panny, żeby po niego przyjechała a jemu powiedz, że jego niunia już po niego jedzie :D Może to go ucieszy :D

Widzę, że jesteś mądra. Na nim się świat nie kończy. Pobędziesz sama, uspokoisz się i znajdziesz kogoś innego. Życzę, żeby lepszego. Ale trzeba mieć łeb na karku.🖐️

Boże wiecie co? On mnie z nią zdradzał już 3 miesiące:o. ZDRADZAŁ KURWA!!! Bzykał ją w moim łóżku!!! Przeczytałam jego archiwum gg, ja pierdolę!!! Spotykali się często,gdy ja byłam w pracy. On ją przywoził do mojego domu, i szalał z nią w moim łóżku!!! Kurwa! :o. A mi wmawia że tylko przez gg sobie niewinnie rozmawiali:o. Jezu jestem w szoku:(. Jak on tak mógł? Faceci to świnie, koniec nie chcę już żadnego:(

Gość darijka
No ok ale Twoje wyrazenia typu byzykac, przeklenstwa, tez pokazuja na jakim poziomie jestes....i na co wyzywasz te dziewcyzny ktore tez sa ofiarami tego samego faceta.

Gość nie bardzo wiem jak mozna sie
nie kapnac ze facet zdradza 3mies,ze jakas kobieta byla w domu. co nie byllo zadnych sladow? szklanki z pomadka,w toalecie cos ,nic? a poza tym tak to jest jak sie wybacza,wiadomo ciezko zerwac jak faceta przylapie sie na gadce na gg bo niby to nie zdrada,ale jak sie wybaczy to pozniej to sie powtorzy. no to taka nauczka.ja sie juz nauczylam,ze facetom nie ma co ufac,powoli wyzbywam sie jakichkolwiek uczuc. pamietam jak ktoregos razu weszlam na historie przegladania mojego faceta,ja spalam a on sobie na faceboku szukal jakiejs -niby nic dziwnego,wkoncu facebook po to jest,ale te dziewczyny to zadne znajome,jakies wyuzdane,a on w ogole praktycznie fac. nie uzywa. teraz to juz w ogole nie ufam

Gość o moj matko
co za oblech ten Twoj facet, fuuuuuuuuu i ta jego dziwka tez niezła straszne powinnaś mu wpierdolić

No niestety, zawsze jest ryzyko zdrady. Moim zdaniem dobrze, że się dowiedzialaś, to chyba ostatecznie zamyka sprawę jego ewentualnego powrotu. I kochasz nie jego tylko chwile które z nim spędziłaś. Ktoś się tam czepia, że autorka przeklina. Też bym klnęła i nie ma w tym nic złego.

Ok przepraszam za te moje przekleństwa. Na codzień się tak nie zachowuję, jestem spokojną osobą. Ale to o czym się dzisiaj dowiedziałam wyprowadziło mnie z równowagi :(. Jestem wściekła, i zarazem strasznie mi przykro, czym sobie na takie upokorzenie zasłużyłam??? A ta kobieta to zwykła szmata, nie "ofiara". Przyjeżdżała do mojego domu, jest w nim sporo zdj na ścianach, moich i mojego(byłego już). Więc wiedziała że on ma dziewczynę, a mimo wszystko sypiala z nim:o. Mam dość na dziś, tych dobrych nowin:(

"nie kapnac ze facet zdradza 3mies,ze jakas kobieta byla w domu. co nie byllo zadnych sladow? szklanki z pomadka,w toalecie cos ,nic? a poza tym tak to jest jak sie wybacza,wiadomo ciezko zerwac jak faceta przylapie sie na gadce na gg bo niby to nie zdrada,ale jak sie wybaczy to pozniej to sie powtorzy." Nic żadnych oznak nie było:o. Dobrze zacierali ślady:o. Boże jakie to upokorzenie, teraz jeszcze bardziej Żałuję że mu wtedy wybaczyłam:o. I wyobraźcie sobie ze nadal dzwoni i pisze! On jest jakiś upośledzony chyba Kurwa mać:o.

no trafilas na wybitnego palanta!!!! tez mnie dziwi,ze ta lafarinda pomimo tego ze wiedziala ze jestes przyjezdzala do was....ja na twoim miejscu chyba z nerwow gebe bym mu obila,chociaz nigdy czegos takiego jeszcze nie zrobilam...trzeba by cie troche wziazc na lapki teraz...bo boli....ale palant!!!!!!!!

Spakuj jego rzeczy, wyślij rodzicom paczką (za pobraniem, oczywiście), chyba, że znasz inne miejsce, gdzie mogłabyś je wysłać. A potem odchoruj. Będzie lepiej.

Gość druga szansaaa
o ja pier*dole to nie zle ja uwazam ze jak ktos cos kreci na gg na jakis portalach czy cokolwiek to nie jest tylko z nudow czy bo taka ma ochote tylko czegos szuka tzn ze jak juz znajdzie jakas naiwna co poleci to w pierwszej lepszej okazji zdradzi ten typ tak ma niestety.;/ to nie blad ze dalas mu szanse dalas bo kazdy zasluguje na 2 jakbys nie dala to zastanawialabys sie czy jego przemiana jest naprawde czy nie a tak to sie przekonalas raz a porzadnie to on ma problem ze tej szansy nie wykorzystal;/ pozatym spakoj jego wszystkie rzeczy i wy*pier*dol mu przez okno to najlepsza rzecz jaka mozesz teraz zrobic

Gość Autorko pisz co u ciebie
Pisz, pisz.