Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana dziewczyna 25 lat

ccchyba sobie cos zrobie bo nie mam juz sily zyc

Polecane posty

Gość kololoa
mnie czyma przy zyciu renta która mam na głowe i zapomoga z MOPS-u... bez tego bym nie wydoiła

Gość kololoa
hehe. No i dlatego mnie zdegradowali w pracy. Oczywiscie podszyw :D Pracuje od 18 roku zycia bo rodzice pili i nawet na zarcie zazwyczaj nie bylo. Wiec sie hamuj. Wyplaty mam 1800zl, szalu nie ma, ale jak na sluzbe zdrowia to niezle (10 lat pracy-ponad). Wiec zaden MOPS czy cokolwiek nic by takiemu "bogaczowi" nie dalo. Pozdrawiam Podszywaczy :)

mam dosc;/ wiem zeludzie maja gorzej ale moja psyche mi siada;/

Gość kololoa
zyje oszczendnie... jestem w szpitalu salową...w tajemnicy wybieram kupy spod chorych zbieram je w beczce i roztrzucam je na swoim 2 hektarowym polu... przynajmniej nie musze kupowac owoców i warzyw bo mam swoje

Gość kololoa
buhahahahhaha, dooooooobre :D ciekawe, salowa stac na pole :D pozdrawiam :D

Gość kochana... wytrzymaj jeszcze
trochę! :D Cały ten początek pojebany. Kwiecień będzie lepszy!!!!

Gość kololoa
czasem kradne chorym pieluchomajtki i sprzedaje na bazarach za pół ceny

Gość nie moge normalnie
temat przygnębiający jeszcze bardziej przygnębiają te podszywy jakim trzeba być odmóżdzonym debilem żeby sobie jaja robić z czyjegoś nieszczescia kto was ludzie wychował? ulica? zwierzęta? ja lubie przeczytać dobry inteligentny podszyw ale do tego trzeba mieć pojęcie i poczucie taktu choć to tylko internet ok to se porzucałem grochem :O

Gość nie moge normalnie
jezdem inteligentem wychowanym na filmach Zanussiego...dlatego gardze hamskimi podszywami...,czeba mniec troche ogłady i wspołczucia dla patologicznych inklinacji autorki topiku

nie moge normalnie ---> dziekuje

Gość nie moge normalnie
nie ma za co jak widzisz mnie się też dostało trzeba docenić podszywacza bo zaistnieć może tylko tutaj :O 🖐️

ja sie nie przuejmuje podszywaczami dziekuje Tobie za wsparcie i wszystkim tym osobm ktore sie wypoiwedzialy

Gość nie moge normalnie
wiesz ja mam troche wiecej lat niż Ty życie mnie nie rozpieszczało a nawet dało/daje nieżle w tyłek miałem od młodości problemy ze zdrowiem, kilka poważnych operacji teraz już jest wszystko ok ciesze się życiem choć mimo skończonych studiów podyplomowych nie mam pracy choć jestem sam nie mam nikogo nie myśle o tym żeby to skończyć bo chce żyć paradoksalnie to wszystko sprawiło że jestem innym /lepszym człowiekiem Ty popatrz na swoje życie podobnie im bardziej dostajesz w kość tym jesteś bardziej silna nie poddawaj się posłuchaj http://www.youtube.com/watch?v=JuQ7xnujuUc nie jesteś sama życze wiecej optymizmu i wiary w siebie no podszyfku do dzieła :O

ile masz lat?? moge wiedziec z czym miales . masz problemy???

Gość nie moge normalnie
to forum nie jest najlepszym miejscem na takie rozmowy i tak już napisałem za dużo za dużo dla tych hien - podszywaczy jak chcesz to napisz martini440@gmail.com pogadamy

Gość do zalamana dziewczyna 25 lat
może masaż stóp Cię zrelaksuje?

juz mialam pisac ale twoj mail wyskoczyl z jakims zboczonym tematem z kafe...

to dobrze ze to nie Ty;) dzis lepiej...czasem miewam gorsze dni;( wczoraj sie jeden z nich przejawil;/ na szczescie - zaczelam cwiczyc - znow;) to dodaje energii - zreszta musze zadbac o siebie poza tym mam duzo nauki - musze do konca maja prace dyplomowa napisac - a mam az strone;D plus egz ze studiow poydplomowych i studium tam tez mam mase spraw a co u Ciebie?

to widze że wcale nie tak żle z Tobą :) zaczęłaś ćwiczyć masz dużo zajęć to bardzo dobrze przestaną Ci do głowy przychodzić dziwne pomysły ;) pamiętaj że po nocy zawsze przychodzi dzień a po burzy spokój :) a co u mnie? bez zmian czyli cudownie :O

tzn co sie dzieje? ile masz lat? pracujesz? uczysz sie? masz rodzine?

nic się nie dzieje i to jest najgorsze :O jestem pół roku bez pracy jestem sam mam 30 lat w maju chyba pojade ogórki zbierać do niemiec bo tutaj to można pomarzyć o lepszym życiu ale żeby nie było psycha mi nie siada nie narzekam przecież ;)

to dobrze ze nie narzekasz;) wiesz mi bardzo brakuje osoby z ktora moglabym pisac/rozmawiax

no ja też czasem nie mam z kim pogadać bo trudno tu znależć kogoś takiego poza tym ciężko się pisze o pewnych sprawach na ogólnym forum to troche tak jakby stanąć gdzieś na środku miasta i drzeć się na cały głos jaki to jest się biedny i nieszczesliwy wolałbym chyba pogadać gdzieś na osobności troche szkoda że nie można sobie zrobić tutaj prywatnego tematu gdzie dostęp mieliby tylko wybrani eech nawet podszywacze zamilkli o dziwo :)

rowniez uwazam ze prywatniej bylo by lepiej...

slodki adres mailowy to moj - niee podam go bo boje sie ze ktos bedzie sie podszywal

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
załamana dziewczyna 25, jakie studia podyplomowe robisz? bo zastanawiam się co jest teraz na czasie a swoje mgr skończyłam juz jakiś czas temu :)