Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CiagleOczekujac

Pierwsza przespana noc

Polecane posty

Witam mamusie ;) Powiedzcie ile mialy Wasze pociechy jak pierwszy raz przespalyscie cala noc? Moja corcia ma narazie 5 tyg. i w nocy budzi sie dw gora 3 razy. nie licze na to, ze sie wyspie juz za tydzien czy dwa ale tak pytam z ciekawosci ;-)

moj synek ma 10 miesiecy i nadal budzi sie w nocy :(

Gość misia1111111111111111111111
hm moja ma prawie 14m i zero nocek przespanych. natomiast starsza córka zaczeła przesypiać całe nocki od 3m

Gość sleepquqku
moj ma 20 miesiecy i raz w nocy sie budzi na chwilke

Gość moj synus ma
prawie 14miesiecy i wlasnie zaczal przesypiac noce,ostatnie papu dostaje o 23 i budzi sie po 6

Gość To poczekasz jeszcze sobie
;)

pierwsza? pierwsza noc życia w szpitalu (choć on spał a ja czuwałam) kolejna? jak miał ponad rok. na stałe zaczął przesypiać noc jak skończył 13/14 miesięcy :)

moja jak skończyła ok 4 miesiące przestała budzić się na jedzenie w nocy. ok 19 zjada kolację i budzi się o 6 rano :-D ale wszystko zależy od dziecka.. niektóre dzieci długo budzą się w nocy..

Gość kryminela
Córcia 5,5 miesiąca. Potrafi budzić się dwa razy na godzinę na cyca, ale jak zje to zasypia. Kładę ją o 20 a budzi się między 5 a 6 gotowa na zabawę :)

Gość tralalalalalalla
Moja od urodzenia budziła się raz w nocy na cyca i szła spać dalej. jak miała pół roku zaczęłam dawać na noc kaszę i już się nie budzi nawet razu. Śpi od 20 do 7.

Gość grzeczniutki mój bobas
od 4 tygodnia, do tej pory śpi od 21 do karmienia o 6, potem śpi do 8 i chwała mu za to:)

Gość mój synek zaczął przesypiać
noc dopiero jak skończył dwa lata

Moja mała jak miala 3 miesiace juz przesypiala cale noce. Czasem sporadycznie buudzila sie w nocy, ale wtedy tylko butla, smok i nawet bez noszenia spaciu.

Miał ok. 3 msc- spał od 20.00 do 6.30. A teraz od prawie tygodnia znowu budzi się raz ok. 1-2 a potem 5-6.. :( Dodam, że jest na mm.

7 miesiecy .do dzis przesypia cale noce,wiadomo ze czasami jak go cos boli to sie przebudzi ale bardzo rzadko.

weirdgirl zazdroszcze:( moja corka ma 3 miesiace i nadal budzi sie 2 razy na mleczko, tzn nie budzi ale steka.. wiem ze gdybym ja chciala przetrzymac to skonczyloby sie wyciem..zastanawiam sie nad kleikiem ryzowym, tak kolo 4 miesiaca..moze pomoze..oby..

Gość mamuska filipka
hej, mój przesypia nocki odkąd skończył miesiąc życia- na początku od 19.30 do 8-9 rano, a teraz ma 9 mcy i śpi od 19.30 do ok 7

Gość Ja osobiście
Mój ma 23 miesiące i nadal zdarza mu się obudzić w nocy (minimum raz)

Gość moj mial 3 miesiace jak zaczal
przesypiac noce. Teraz ma 2 lata i wciaz spi cala noc,ale ciezej z zasnieciem. Czasami balanguje przez 2 godziny az sie zmeczy

Gość mój odkad mial 3 miesiace spi
cala noc jeszcze nawet mleka nie zageszczalam mu wtedy, butla o 20 i spi do 6 rano.....do teraz tak jest a ma pół roku juz.....zalezy jakie dziecko chyba

dziekuje za wszystkie odpowiedzi :) mam nadzieje, ze moja corcia tez bedzie spala cala noc jak skonczy te 3-4 miesiace. jakby nie bylo to wstawanie meczy :D no ale zobaczymy ;]