Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UYJHGFD

DO OFIAR DUŻYCH PSÓW BIEGAJĄCYCH BEZ SMYCZY:

Polecane posty

sipsi do mnie mówisz??? babą to chyba ty jesteś, a poza tym jesli nie rozumiesz słowa czytanego to lepiej się nie włączaj w dyskusję, napisałam WYRAŹNIE że dziecko wlazło w gówno które było centralnie na środku chodnika, i to nie jedno! Ale oczywiście ty pewnie wiesz lepiej jak wyglądają moje okoliczne chodniki przyjdź na Bielany, zapraszam, gówien na chodnikach tam co niemiara, podobnie Nowogrodzka, Poznańska, w samym centrum stolicy, aż wstyd i jeszcze jedna durnota która twierdziła że pewnie pies mnie ugryzł bo jestem złym człowiekiem. no to dziwne bo włascicielka tej bokserki sama została chyba ze trzy razy przez nią pogryziona, co prawda nie mocno, jej syn tez ciągle chodzi z pogryzionymi dłońmi, mieszkam obok to widze. mają pierdolniętego psa. sama miałam 4 psy w swoim zyciu, chomiki, swinki, kota, lubię zwięrzęta ale puszczania luzem psów i psich kup na chodnikach nie toletuje i nie zamierzam

Miałam ok 4 lat gdy podbiegł do mnie jamnik ukucnęłam, żeby jak to dziecko przywitać się z pieskiem który do mnie przyszedł , pogryzł mi twarz..dosyć mocno. Małe czy duże psy powinny mieć smycz, jak puszczać to w kagańcu i sprzątać kupy! Nie mam awersji do psów , nadal je uwielbiam ale uważam że każdemu psu może coś odpi**, i dlatego nie należy puszczać żadnego luzem w miejscach publicznych

Witam wszystkich :) Sacryfical Suicide rozmawialam z szefem bo osobiście nie znam hodowców polecil mi dwie hodowle. Jeśli jesteś zainteresowany to odezwij się na gadu ;) w jednej na dniach oczekują miotu jednak minusem móglby być dla Ciebie ich ojciec otóż pies jest strasznie dominujący, nie do zdarcia, ma wysoki popęd no i jeśli chodzi o jego szkolenia to od początku są mega problemy... Jest tak twardy, że nie potrafi się podporządkować przewodnikowi na placu, przewodnik nie daje mu rady on ma za wysoki temperament. Doszlo do tego, że odmawiają szkolenia go, stwierdzając, że pies jest za mocy i po prostu nie podolają. Mial też kilka razy szansę na psa policyjnego jednak po wstępnych ćwiczeniach i sprawdzianach w kilku różnych regionach musieli odmawiać przyjęcia go uzasadniając, że nie mają przewodnika na takim poziomie, który temu psu podola. Jeśli chcesz znać więcej szczególów to odezwij się do mnie :)

Gość sipsi do całkiem serio
gdybym mówiła do ciebie to tak bym się zwróciła , ogólnie napisałam u nas dzieci moga robić co chcą , plac zabaw jest dla nich wszędzie, łamia drzewka , niszczą co sie napatoczy im na drodze tłuką butelki zostawiajac szkła , paiery , foliowe worki itd no ale jedna z mam wielce obuzona ze dziecko w trawce natrafiło na kupke psią i pobrudziło butki :) wiem kupy powinno się sprzatać, ale jakos nikt nie zakłada na wiosnę topika że ludzie to niechluje i tak wychowuja soje dzieci , bo skad biora przykład? tylko masę topików o psich gównach

Gość Demimur
A mnie wkurzają bachory drące się pod blokiem i nie szanujące spokoju mojej rodziny i mojego psa. Matki drące się na dzieci. Bachory obsikujace trawniki. Dresy przesiadujące na ławkach i demolujące osiedla. Matki z dziećmi powinny chodzić w kagańcach i na smyczy, bo bachory pchają się ze swoimi łapskami do mojego psa!