Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina nazwiska nie mogę poda

Czy mam szansę go zdobyć? Porady- o nie proszę, pilnie!

Polecane posty

Gość malwina nazwiska nie mogę poda

Sprawa wygląda tak. Poznałam starszego o 11 lat faceta. Ja mam teraz 22 lata. Ale wyglądam o wiele młodziej (niestety-stety). Proszę was, ludzie, nie jedźcie po mnie za to co napiszę. Wiem, że niektórzy są zawistni, zazdrośni... Jestem ładną dziewczyną, bardzo. Ale mój młody wygląd może być problemem. Jak się pomaluję to wyrównuje swój wiek z tym co mam wpisane w metryce. Tak bardzo go pragnę. On jest sam. Wiem że 4 lata temu przeżył poważny zawód miłosny, nie powiodło mu się. Chciałabym się do niego zbliżyć, ale czy mam szansę? Czy nie uzna że jestem za smarkata dla niego? Wielu w moim wieku mówi mi, że jestem śliczna a jak się pomaluję to już w ogóle. Tylko że nie mam do końca kobiecych kształtów, a taki starszy facet pewnie lubi duży biust. Ja jestem szczupła, a mój biust to A. Ale podobno tabletki anty powiększają go o nawet 2 rozmiary, więc nie martwię się tym. Mam też dość płaski tyłek. Ahh tak bardzo bym chciała żeby zwrócił na mnie uwagę :( Często z nim rozmawiam. Raz zabrał mnie na kawę to myślałam że odlecę, ale nic nie wynikło. Może on mnie nie traktuje w ogóle jako potencjalnej partnerki?

pokaż mu, że nie jesteś rozkapryszoną jak większość w tym wieku 22-latką, tylko bądź bardziej dorosła i przede wszystkim zacznij działać. bo skoro jesteś ładna to z pewnością on też tak uważa, ale ze względu na twój wiek może nie chce się skrzywdzić, boi się coś rozpocząć, może myśli że ty go nie chcesz?

Gość pomadkadkadka
bądź zalotna, może zmień styl ubierania się na bardziej elegancki i dorosły

"go o nawet 2 rozmiary, więc nie martwię się tym. Mam też dość płaski tyłek" to podzieliłaś mięcho jak na świni teraz mu podaj może zeżre jesteś osobą czy debilnym obiektem seksualnym jeśli facet jest inteligentny to nie masz szans a jak libi mięcho to może zamoczy\\tyle w temacie jak można robić z siebie rzecz kompletny brak ambicji

po 1..biust nie ma znaczenia jezeli mezczyzna traktuje kobiete powaznie i chce stworzyc z nia zwiazek.jezeli pokocha kobiete to kocha jej miseczki A nawet jezeli wczesniej byl wielbicielm obfitych Pamelek;) mysle ze nikt tu,niestety mimo szczerych checi nie jest w stanie powiedziec Ci na ile ten facet traktuje Cie powaznie..czas pokaze.Ale badz dobrej mysli..po prostu poczekaj ,jezeli cos ma z tego byc to bedzie. teraz napisze cos co chyba nie do konca Ci sie spodoba....odnosnie tych tabletek-ok..jedne panie po nich tyja,innym powieksza sie biust,a jeszcze inne zostaja przy swojej wadze a nawet wyszczupleja..ale do rzeczy...czy Ty chcesz zaczac lykac hormony tylko po to zeby zaimponowac temu panu biustem??to nie jest dojzale..moja droga.z tego co piszesz Twoja figura jest ok,sprobuj mu zaimponowac inteligencja,pasja..podejsciem do zycia..byciem soba:) i nie jest prawda ze dojzalisi mezczyzni leca tylkona pelniejsze biusty.chyba wiekszosc panow woli kobiety po prostu zgrabne(nie grubsze nie chudzinki..ale takie w sam raz,ale sa tez tacy ktorzy podkochuja sie paniach xxs czy xxl...