Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenna kuracja

OD WIOSNY DO LATA - NAJLEPSZY CZAS NA ODCHUDZANIE 21.03

Polecane posty

Gość cleo_natalia
witam:) właśnie wróciłam od kosmetyczki, a za dwa tygodnie fryzjer.. dzisiaj nie wytrzymałam i się zważyłam, hahah i super -1kg, czyli ciąg dalszy diety białkowej za dwie godzinki idę na spacerek z rodzinką a i jeszcze zostały mi ćwiczonkka do zrobienia buźiaczki

jeśli jedziesz na zwiedzanie to pomysl ile bedziesz chodzic. Ja zawsze jak gdzies wqyjezdzalam to nie trzymalam diety,ale tam je sie zupelnie inaczej, gdzies chodzisz, masz malo czasu na posilek badz tez w ogole nie czujesz glodu. Mysle, ze jesli tylko podejdziesz do tego ze zdrowym rozsadkiem czyli np. nie pięc kebabow dziennie,ani 10 snickersow,to nic sie nie stanie.

tzn my jedziemy do mojej kuzynki na roczek jej córki i mamy generalnie tak dość wszystko mocno zaplanowane więc chyba am rade jak wrócę zdam relacje wagową !:) a jak juz będzie 5 z przodu to oszaleje chyba :)

Na pewno zobaczysz piątkę, widze, że brakuje tylko 80 deko, to tyle co nic, trzymam kciuki !! :D

Przypomnialo mi sie jak kiedys bylam na diecie dukana cale dwa dni i czytalam przepisy, m.in. tosty dukanowe itd. Znalazłam teraz strone http://drdukan.blox.pl/html przepisy wygladaja super, malo skomplikowane i zdrowe, bede je robila od czasu do czasu,a tosty dukanowe sa swietne,robi sie je w sandwichmakerze,bez chleba, z serkiem wiejskim,to sie super zapieka :D

Możesz pomać przepis ?:) na te pyszne tosty bo dla mnie to by było wybawienie , bo kiedy mój ukochany je tosty to mi sie język w supełek zawija :D

hmm nie pamietam,ale mam wrazenie ze ja sobie robilam dwa,zwiekszajac ilosc serka wiejskiego, bo jedno jajko na jednego tosta to za duzo

Dziękuje dzisiaj jem je na kolacje :) i zobaczymy tez dodam więcej serka w takim razie :) A jak mija dzień taka cisza tutaj ?

Eweliko do Paryża ... też chcę ;-) nie katuj się na wycieczce, nie ma sensu w końcu nie co dzień się tam jedzie ;-) ale jak wybierzesz coś mniej kalorycznego to będzie ekstra! ;-) powodzenia ;-)

...fabetka kapitalne te przepisy! zapisuję sobie stronę ;-) aż ośliniłam laptopa ;-) ha ha ha ;-) aha ja też robię sobie dzisiaj piling z kawy i balsam do tego będzie super ;-) uwielbiam skórę po tym pilingu

u mnie niedziela będzie mijała na spacerze a później na pewno gdzieś rowerkiem pojedziemy z mężem ;-) jutro ma być taka śliczna pogoda, że w domu bym nie wytrzymała, chociaż będę miała kilka rzeczy do zrobienia niestety ;(((

Przepysznie wyglądają te tosty :). Na pewno je sobie zrobię za jakiś czas :). Jutro mam zamiar zrobić sobie Kurczak w pseudo spaghetti bez makaronu wg poniższego przepisu: -filet z kurczaka -pieczarki (dowolna ilość) -czosnek - 1 ząbek -pół cebuli -przecier pomidorowy wg. uznania - zioła prowansalskie - jogurt 0% Filety kroimy w cienkie paseczki i podsmażamy wraz z czosnkiem i cebulką na teflonowej patelni, następnie dodajemy pieczarki pokrojone w plasterki i podsmażamy aż woda wyparuje, na koniec dodajemy przecier pomidorowy do podgrzania. Doprawiamy ziołami i zaprawiamy delikatnie jogurtem. Dam jutro znać jak wyszło :)

Wiosenko taki jest przepis w książce dukana. A na diecie dukana nie można używać makaronu. Filet z kurczaka mi to zastąpi :)

wiosenko tak sandwichmaker tj toster.a rzeżucha jest pyszna taka ostrawa trochę specyficzna bardzo ale potrafi zwykła kanapkę zmienić w pychotke :) bardzo polecam i samo zdrowie:) wiosenko super ,ze niedziele chcesz spędzić aktywnie!:) ja tez planuje grillowac na powietrzu -zalezy od pogody niestety :) pilling z kawy dla mnie tez rewelacja . ja na cellulit moge polecic tez program lirene taki w pomarańczowym opakowaniu jak wróce do domu to moge napisac i w ym jest żel pod prysznic antycellulitowy , peeling (bardzo gruby) na cellulit do szorowania i takie serum tez super ja to stosuje i jestem bardzo zadowolona nawet mój ukochany wczoraj mi powiedział jak paradowałam w szortach po domu ,że prawie juz nie widac cellulitu u mnie !!:)

Anka widzę po stopce ,że supe Ci idzie ja powiem Ci ,że czerpie z przepisów dukana niektóre pomysły bo sa rewelacyjne te wszystkie przepyszne serniki pycha , moja mama tez codziennie na śniadanie je te placki dukana z zurawiną podobno smaczne :)

Aha i chciałam powiedzieć ,że jestem chuda bo ważę 60,7 kg na 173 ale ja mam figurę typowej GRUSZKI i cały tłuszcz osiada sie na pupie udach i łydkach :( dlatego tak walczę .

ja też Wam podam fajny przepis - jak dla mnie niebo w gębie i niebanalne połączenie ;-) przepis 1: serek wiejski + banan + kilka orzechów włoskich = szybko, smacznie i zdrowo ;-) przepis 2: serek wiejski + świeża pietruszka + ogórek konserwowy + papryka czerwona (ja dodają 1/4 ale to już wedle uznania jak kto lubi) + śledź taki z zalewy solnej albo octowej ja pół godziny przed przyrządzeniem kładę śledzia na talerz i zalewam mlekiem żeby wypłukać nadmiar soli ;-) wszystko razem mieszam = również smaczne i zdrowe ;-) przepis 3: trę marchewkę i kawałek cukini do tego dodaję drobno pokrojoną pierś z kury wszystko łączę i doprawiam do smaku ja używam sosów chili i sojowy formuję takie kotlety i to na patelkę smażę z dwóch stron i takiego burgera zawijam w liść sałaty lodowej do tego można sobie skomponować oczywiście jakiś sosik czosnkowy i palce lizać ;-)

Wiosenka - tez uwielbiam skore po tym peelingu, jak pupcia niemowlaka:D A sandwichmaker to takie cos do sandwichy:P Toster kojarzy mi sie zawsze z takimi wyskakujacymi tostami,a sandwichmaker to takie zamykane urzadzonko. http://en.wikipedia.org/wiki/Sandwich_toaster O to :) Dla mnie rzezucha i kielki nie bardzo maja smak, moze odczuwam tylko jako gorzkawe i tyle, bo zawsze jem z czyms co ma wyrazistszy smak. Aniu - kurczak ze wszytskim swietnie smakuje,wiec bedzie wysmienity! :) Ten dukan ma fajne przepisy :)

Ewelinko ja dopiero jutro zrobię coś po raz pierwszy z przepisu. Właśnie to al'a spaghetti, ale widzę też, że są przepyszne deserki i pewnie będę sobie je również przyrządzać :). Jak na razie to ubyły 4 kg, ale ważne, że ubywają :) A przepisy można ściągnąć tu http://chomikuj.pl/squo-86/Dr+Pierre+Dukan/Metoda+Dra+Dukana+-+Dieta+Protal+PRZEPISY,223953373.doc

pychota takie przepisy tj dowód na to ,że bycie na diecie może być baardzo smaczne :) A jak cos jest dla Nas miłe i przyjemne to z tego nie rezygnujemy , więc ktoś wątpi ,że damy radę?:P

Fabetko jutro zdam relacje jak to wyszło :), ale kurczaka uwielbiam pod każdą postacią :)

Każda z nas da radę i będziemy piękne i zgrabne a osoby, które nie wierzą będą później oczy ze zdumienia przecierać :)