Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmucony...............

Czy to nir paranoja że dziewczyny swoją wrażliwość i dobro mają dla skurwieli a

Polecane posty

dla dobrych tylko pogardę i złośliwości. a potem cierpią i narzekają jak to są krzywdzone Powinnyście mieć chyba za darmo wejściówki do psychiatrów. 🖐️ Wasze pierdolenie o miłości, tak, ale tylko dla popapranców ją macie.

Tak, masz w tym trochę racji, ale z drugiej strony często jest tak że faceci są tylko tymi skur.wielami bo widzą że dziewczyna sobie pozwalana takie traktowanie, jest dobra i wrażliwa ale i naiwna jak nie wiem, a jeśli dziewczyna jest twarda i zdecydowana, dodatkowo pokazuje chlopakowi ze nie jest pępkiem świata i potrafiłaby sobie poradzić bez niego to chlop nad nią skacze jak małpa na drzewie.

a co macie dla tych dobrych?

ale dlaczego nie może być odwrotnie???? ci wszyscy kibole, przestępcy itp. agresywni są PRODUKTEM kobiet sprzed 20-30 lat. To one je urodziły po tym jak spółkowały z "dresami" ich czasów. Przekazały te geny w przyszłość. Czy to nie chore?

Gość adirnoaod
Od zawsze wiadomo, ze kobieta milego fajnego faceta traktuje jako dupka, kolege itp, a zakocha sie tylko w bad boyu, ktory jest twardym chujem, ma kase i jest duzy

czyli narastająca przestępczość i agresja na świecie jest z powodu wyborów kobiet to one ich urodziły, bo wybierały takich agresywnych typów

up

Gość no trochę tak jest
ja jestem ładna, zgrabna, faceci się za mną oglądają, mam na uczelni kilku cichych wielbicieli, właśnie takich dobrych, porządnych chłopaków a od lat jestem zakochana w żonatym i dzieciatym, starszym o 18 lat

Gość g354h6y
Mystery_ popieram autora takie właśnie one są, zaklamane koorwy hehe a ty to ten dobry,mily i kulturalny takkkkkkkk?

Gość taki jeden 123
To wszystko to są 2wie skrajności. Ja należę raczej do spokojnych chłopaków/facetów (bynajmniej tak siebie oceniam) ,a laski jakoś do mnie lgnęły i lgną w dodatku twierdzą że daje im poczucie bezpieczeństwa ,a nasze znajomości nie konczą się na przyjaźni :) ba ja nawet nie mam przyjaciółki która by mi sie wypłakiwała w rękaw ,a po kątach sie rżnęła z innym. To mi częściej się zdarzało szufladkować laske jako przyjaciółkę ,a tymczasem ona chciala mi po przyjacielsku wskoczyć do wyrka :) ..więc proszę mi tu nie insynuować jakoby spokojny i dobry facet był jakąś fajtłapą.

czyli myslą cipką a potem zwykłe zwierzęce pożądanie nazywają milością, deprecjonując jej znaczenie to niech się kurwa chajtają z tymi pozerami a nie traca z nimi cnotę a potem szukają tych dobrych jako jeleni do małzeństwa zresztą chooj z wami dziewczyny 🖐️

Gość taki jeden 123
"mam na uczelni kilku cichych wielbicieli, właśnie takich dobrych, porządnych chłopaków" i niech zgadnę oni nic nie robią w kierunku dalszego poznania Ciebie ? Tylko się lampią i nadskakują ..?

Autorze tego tematu, czyżby szykujesz zemstę na ukochanej, która nie dała ci szansy? Nie wrzucaj nas do jednego worka.

Gość no trochę tak jest
taki jeden@ tak, a do tego nałogowo oglądają moje zdjęcia na portalu społęcznościowym, a jeden o mnie wypytuje a ten żonaty zapowiedział mi, że nie ma mowy o rozwodzie, ma czas tylk owtedy, gdy jemu się chce, olewa mnie, nie odpisuje, nie dzwoni a ja go kocham :|

a ten żonaty zapowiedział mi, że nie ma mowy o rozwodzie, ma czas tylk owtedy, gdy jemu się chce, olewa mnie, nie odpisuje, nie dzwoni a ja go kocham :|" a zakochałaś się przed tym czy po tym jak ci wsadził?

Gość no trochę tak jest
mystery, ale ty dziwny jestes... co innego, gdybys byl prawiczkiem z wyboru, to znaczy gdybys byl megaprzystojny i lecialyby na ciebie tabuny dziewczyn, a ty postanowilbys zachowac cnote dla tej jedynej. a przeciez ty jestes prawiczkiem, bo cie zadna nie chce, wiec dlaczego wymagasz od ladnych, obleganych dziewczyn wyboru zachowania cnoty? skoro ty go nie masz?

Gość taki jeden 123
no trochę tak jest trudno mi teoretyzować bo literki emocji nie zapewnią ,ale powiedz sama gdyby któryś z nich zamiast takiego czajenia sie i podglądania poczynił konkretne kroki tj umówił się z tobą to odmówiła byś ?

Gość chcialo mi sie ruchac
Dlatego trzeba je traktowac jak corki psa!

Gość no trochę tak jest
@mystery zakochalam sie przed seksem, od razu, jak go zobaczylam i nie tylko ja tu zasluguje na wejsciowke do psychiatry @taki jeden szczerze? nie, z zadnym bym sie nie umowila.jeden jest taki proekologiczny, ma dlugie wlosy, nosi wyciagniete swetry i jakis taki ciamajdowaty jest, drugi tez ma dlugie wlosy, jakis rockmen czy metal, nie wiem, wymadrza sie i jest irytujacy, trzeci niby normalny i inteligentny, ale pulchny no i zupełnie nie moj typ urody, za niski w ogole oni wszyscy sa bardzo rozni ode mnie

no trochę tak jest mystery, ale ty dziwny jestes... co innego, gdybys byl prawiczkiem z wyboru, to znaczy gdybys byl megaprzystojny i lecialyby na ciebie tabuny dziewczyn, a ty postanowilbys zachowac cnote dla tej jedynej. a przeciez ty jestes prawiczkiem, bo cie zadna nie chce, wiec dlaczego wymagasz od ladnych, obleganych dziewczyn wyboru zachowania cnoty? skoro ty go nie masz?" to kiedy się zakochałaś przed czy po wsadzeniu???

no trochę tak jest..a rób co chcesz najwyzej bedziesz traktowana jak wór na sperme :)

Gość no trochę tak jest
cream a niby co mam zrobic, jak go kocham? zmuszac sie do zwiazkow z innymi? i kto tu jest beznadziejny... prawiczki, ktore obrazaja innych

Gość no trochę tak jest
cream, nie. mialam przeyjaciela, b. przystojny, wysoki, brunet, laski na niego lecialy jak do miodu, a on sie zakochal we mnie. no ale ja kocham innego, wiec nie bylam z tamtym.

ty jesteś beznadziejna bo nadstawiasz dupy żonatemu facetowi który ma ciebie w doopie 🖐️ i to są fakty słonko