Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmucony...............

Czy to nir paranoja że dziewczyny swoją wrażliwość i dobro mają dla skurwieli a

Polecane posty

"Darker, tak jak nas śmieszą opinie facetów, że każda już straciła dziewictwo ;]" Mnie tam nie obchodzi która straciła a która nie.

Offerma, nie wiń wszystkie za takie zdanie o was. Nie rozumiem, dlaczego ludzie uważają, ze prawiczek nie moze byc normalny. Normalnie jakas paranoja. Tak samo z tym dziewictwem

w kazdym razie żadna dziewczyna nie została skrzywdzona przez prawiczka z kafe :)

Mystery, heh, to dobrze, bo nigdy nic nie wiadomo. Jak to mówią, licho nigdy nie śpi.

"Nie rozumiem, dlaczego ludzie uważają, ze prawiczek nie moze byc normalny." Bo to nie jest normalne. On sam nie uważa się za normalnego. Gość który napisał książkę o szeroko pojętym zagadnieniu zwanym "Love-shynes" dodał, że heteroseksualny mężczyzna który jest blisko trzydziestki i nie ma za sobą żadnych dowiedzeń z płcią przeciwną to dewiant. I to jest prawda.

Offerma, masz rację, niestety są też rodzice nieporadni. Moja koleżanka byłą bardzo cichą i osamotnioną dziewczyną. Poznałam jej siostrę- byłą identyczna, nie wspominając już o matce, która była tak skryta, że musiałam ją poprosić, aby mi doradziła w sprawie kupna butów w jej sklepie :)

"Bo to nie jest normalne. On sam nie uważa się za normalnego. " Aha, czyli skoro ja jestem dziewicą, to też jestem nienormalna? Paranoja, paranoja

heteroseksualny mężczyzna który jest blisko trzydziestki i nie ma za sobą żadnych dowiedzeń z płcią przeciwną to dewiant. I to jest prawda." miał być z pasztetem i rezygnować z marzeń o pieknej dziewczynie? to jakby umrzeć za życia w sumie na jedno by wyszło

"Aha, czyli skoro ja jestem dziewicą, to też jestem nienormalna? Paranoja, paranoja" A jesteś po 30-stce lub bardzo blisko? Jak tak to jesteś nienormalna. Albo aseksualna.

O, to jak na razie jestem w miarę normalna. Ale moja siostra zbliża się do bycia psycholem aseksualnym, więc całe szczęście, że w tym roku wychodzi za mąż!!! Doprawdy!

w tym NIENORMALNYM świecie własnie bycie normalnym jest obiektywnie rzecz biorąc nienormalne chooj z takimi normami 🖐️

Mystery, heh, ale jeśli sie jest zakochanym w pasztecie, to cóż zrobić. Albo inaczej, daje przykłąd, moja ciocia byłą piękną szczupłą kobietą, gdy wychodzila za wujka, teraz ma okropne problemy z nadwaga, ale w dalszym ciagu sie kochaja :)

"miał być z pasztetem i rezygnować z marzeń o pieknej dziewczynie?" Marzeniami to sobie można dupsko podetrzeć bo w tej książce czytasz wypowiedzi 50-letnich prawiczków co od 30 lat marzą o pięknej dziewczynie ale gówno z tego mają. My naprawdę stoimy o wiele wyżej od nich w rozwoju bo daliśmy sobie na wstrzymanie i zamiast marzeń o jakichś siksach co nam się łaskawie dadzą dotknąć skupiamy się na czymś co może nam przynieść trochę radości.

wolę umrzeć bez wspomnień niż ze wspomnieniami że zdradziłem sam siebie

Wiecie, co prawiczki :) Tak trochę traktujecie to wasze prawictwo, jak jakąś chorobę i to taką poważną. Zastanówcie się trochę. WY nie marzycie o pierwszym razie, wy marzycie o ukochanej i małżeństwie, czy tak nie jest?

" WY nie marzycie o pierwszym razie, wy marzycie o ukochanej i małżeństwie, czy tak nie jest? " tak nie jest bo nikt nie jest debilem aby sie zaraz z pierwszą zenic 🖐️

człowiek gdzieś tak 15 letni już jest seksualnie rozwinięty. i w tym wieku powinien się zacząć interesować płcią przeciwną" interesowalem się dziewczynami już od 13 roku zycia 🖐️

Cream, a ja nie mówię o pierwszej. Mówią o marzeniach, jakie możecie mieć. Czemu traktujecie siebie jako poważnie chorych?

"Wiecie, co prawiczki Tak trochę traktujecie to wasze prawictwo, jak jakąś chorobę i to taką poważną." To nie jest choroba. Mi to nie przeszkadza - wam to przeszkadza. Oczywiście pisze za siebie bo niektórych tutaj aż widać, że boli. "Zastanówcie się trochę. WY nie marzycie o pierwszym razie, wy marzycie o ukochanej i małżeństwie, czy tak nie jest?" Nie chcę się żenić. Dla mnie małżeństwo nie ma żadnych korzyści. Zwłaszcza jeśli chodzi o mężczyznę. Proszę, nie róbmy z tego offtopu,

" oczywiście ze względu na tempo dojrzewania u dziewczynek jest to trochę wcześniej, u chłopców trochę później ale nie można wbrew naturze być dziewicą/prawiczkiem do trzydziestki. " mozna przez wygląd

Mamprobl No ale chyba kiedyś chciałbyś założyć rodzinę?" w tych czasach raczej nie

Cream, ta przez wygląd? Jakoś moja koleżanka spała z o wiele starszym, obleśnym mężczyzną. Tak, za kasę, ale wygląd jakoś tam nic nie znaczył, a facet już nie jest prawiczkiem.

"No ale chyba kiedyś chciałbyś założyć rodzinę?" To kobiety są głównie zainteresowane założeniem rodziny. Już rzygam tymi tematami o tym jak są z sobą tyyyle lat a ona w płacz bo się nie oświadczył i tyle czasu zmarnowała przy nim. Żałosne.

Mamprobl Mystery, w tych czasach? A to dlaczego?" bo wiem ze by cierpiało na tym kurewskim swiecie 🖐️

"przez wieki właśnie żenili się ludzie ze swoimi "pierwszymi" i było dobrze." Może w tamtych czasach fajnych dziewczyn było więcej. Teraz jak wychodzę na ulicę to jakby ktoś pokemony wypuścił na wolność.

Darker, dokładnie, żałosne. Gdbybym miała partnera i usłyszała od niego, że nie interesuje go stały związek (znam wiele takich ludzi), to dałabym sobie spokój. Wiadomo z bólem, jak to my wrażliwe i histeryczne kobiety, ale jakoś bym to przeżyła.

Mystery, ale niektóre związki sobie radzą, niby czemu miałbyś sobie nie poradzić, skoro wydajesz się spoko kolesiem?