Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmucony...............

Czy to nir paranoja że dziewczyny swoją wrażliwość i dobro mają dla skurwieli a

Polecane posty

Gość no trochę tak jest
a ty nie jestes, skoro nie potrafisz znalezc sobie dziewczyny? hola hola kolego, poparz na siebie

" wygląd jest najwazniejszy reszta nie ma znaczenia " Oj, tak, wygląd bardzo się liczy. Szczególnie, gdy facet jest zadbany, to duży plus. Ale jeśli nie ma się z nim o czym pogadać, no to, co tu pomoże wygląd?

No trochę tak jest, czytaj :) Faceci trochę mają rację :) Czemu chcesz rozwalać szczęśliwą rodzinę? No pomyśl.

Gość no trochę tak jest
w miedzyczasie spotykalam sie przez chwile z innym, tez przystojny, dziewczyny lecialy na niego, ale (uwaga), troche wyzszy ode mnie. spotykalam sie w zasadzie dlatego, ze on tak naciskal, no i ze byl przystojny obiektywnie, dobrze ubrany. chcialam podbudowac swoje ego, ktore wiecznie cierpi przez zonatego

mam wyjebane, a dziewczynę bym miał bez problemu, tylko po co mi używana :o ruchana przez kogoś, może przez jakiegoś żonatego skurwiela

Gość no trochę tak jest
tak, wszystko prowo :/ zal mi was. siebie tez, ale was bardziej

no trochę tak jest..po twoich wypowiedziach idzie stwierdzic ze jestes worem na sperme i szacunek takiej pustej osobie sie nie nalezy

Cream, no i tutaj też masz rację :) Nie oszukujmy się, każdy stawia na pierwszym spotkaniu na wygląd :)

Gość Silaaaa
Bo My Kobiety nie lubimy miekkich frytek:) za wlosy i do jaskini:)

Gość no trochę tak jest
mamprobl@ no on jest zonaty, wiec uklada sie srednio. i rzeczywiscie jest wysoki, ma 192. moze kiedys go przestane kochac i wtedy poszukam jakiegos wolnego, odpowiedzialnego i uczciwego

" mamprobl@ no on jest zonaty, wiec uklada sie srednio. i rzeczywiscie jest wysoki, ma 192. moze kiedys go przestane kochac i wtedy poszukam jakiegos wolnego, odpowiedzialnego i uczciwego" Ale słuchaj, nie psuj mu rodziny. Jakby to było, jakbyś kiedyś założyła rodzinę, miałą dziecko i jakaś, za przeproszeniem, zakochana dziwka, chciała ci rozbić całe szczęscie...?

" ja tam juz wolę byc sam niz z jakąs coorwą" Mystery, no tak, ale z tego co zauważyłam, większość chłopów (co niekoniecznie znaczy, że i ciebie), pociągają laski z tapętą na gębie i tyłkiem na wierzchu. No nie jest tak, nie jest?

Gość no trochę tak jest
ale to juz sie ciagnie kilka lat. nie umiem tego skonczyc. mysle, ze jak poczuje instynkt macierzynski, znajde sobie przyzwoitego na meza i wtedy to utne... albo nie...

Cream, to, co piszesz, odczytuję z takim spokojem, że sama nie wiem, co tym sądzić :P

Mystery, no tak, ale z tego co zauważyłam, większość chłopów (co niekoniecznie znaczy, że i ciebie), pociągają laski z tapętą na gębie i tyłkiem na wierzchu. No nie jest tak, nie jest?" mnie pociągają naturalnie piękne dziewczyny i raczej skromne, ale takich mało :o

No trochę tak jest, ale musisz z tym skończyć. Chyba, że... czy tamten cie kocha?

no trochę tak jest ale to juz sie ciagnie kilka lat. nie umiem tego skonczyc. mysle, ze jak poczuje instynkt macierzynski, znajde sobie przyzwoitego na meza i wtedy to utne... albo nie...' hipokryzja

"mnie pociągają naturalnie piękne dziewczyny i raczej skromne, ale takich mało " Miło to słyszeć, czyli w przyszłości będę miała jakieś szanse :) Tak więc po tej naszej rozmowie, trzeba ustalić, że nie wolno wpakowywać laski i facetów do jednego wora- że każdy facet to drań, a każda kobieta to dziwk...

Gość Silaaaa
Te skromne zazwyczaj lubia kryc sie pod tona tapety...

a co masz sądzic?? nic poprostu czas skończyc z udawaniem ze charakter ma znaczenie skoro to gówno prawda najwazniejszy jest wygląd na który teoretycznie wpływu nie mamy to jest genetyka jezeli mielibysmy miec pretensje to tylko do rodziców WYGLĄDKASA= SUKCES

Kaliban swego czasu pisał, że tak naprawdę liczy się aura jaką facet rozsiewa wokół siebie i muszę przyznać, że to jest prawda. Niestety frustruje mnie nieco fakt, iż moja aura niczego pożądliwego nie rozsiewa :D Taki los ;P

bez przesady są takie że nie muszą się prawie wcale malowac i są piękne ale takich mało, niestey