Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmucony...............

Czy to nir paranoja że dziewczyny swoją wrażliwość i dobro mają dla skurwieli a

Polecane posty

"najwazniejszy jest wygląd na który teoretycznie wpływu nie mamy to jest genetyka" Na to, że wysyłałeś dziewczynom z czata swoje zdjęcia na których wyszedłeś nie za ciekawie to już twoja wina. Nie daj boże widziały cię na kafe :D

Gość Silaaaa
Maluja sie, ulepszaja, bo jaraja Was mega wyretuszowe laski z rozkladowek...

Cream, nie zgadzam się :D Pretensje do rodziców? A czego oni winni? To wszystko przez crossing over- mieszankę genów, a nie wina rodziców, pff..

Mamprobl Mystery, mało? A może ty masz wygórowane oczekiwania? ;]" no niestety mam marzy mi się coś w stylu mlodej Anity Lipnickiej lub Kelly Rutherford :)

nie bo wysyłałem najnowsze :D pozatym myslisz ze kogos obchodzi czy wyszedłes dobrze czy zle na fotce ? nie bo poprostu podobasz sie albo nie i naczej albo jest " ŁAŁ " ALBO JEST " :O "

mystery, heheh, dobrze, że chociaż przyznałeś, że masz wygórowane oczekiwania :) Mnie się marzy taki ideał, ale niedawno spodobał mi się chłopak, który całkowicie nie pasuje do mego rysopisu perfekcyjnego kolesia, musiałam zmienić swoje priorytety :P

"Darker..Ale my mamy jasną dusze i dobre serce " Cream, duszą i dobrym sercem to Ty możesz sobie dupsko podetrzeć. Do łóżka z duszą nie pójdziesz. Też mógłbym napisać o sobie to samo co Ty wyżej ale to nie zmienia faktu, że od dziewczyn doświadczyłem mnóstwa przykrości. Za co? Za darmo :D

"bo jaraja Was mega wyretuszowe laski z rozkladowek... " Żebyś Ty widziała pasztety za jakimi latałem :D

jeżeli rodzice wyglądają jak np. dwa pokraczne sępy to raczej łabedzia z tego nie bedzie

"Żebyś Ty widziała pasztety za jakimi latałem" Ożesz, cholera, ale facei są szczerzy. Mam nadzieję, że o mnie żaden koleś by tak nie powiedział, ale sądząc po waszym zachowaniu, pewnie tak. Coś mi się wydaje, że chłopcy są bardziej krytyczni, niż my ;>

"są takie że nie muszą się prawie wcale malowac i są piękne" Zależy od oceniającego. Dla jednego piękna dla innego niedbająca o siebie fleja.

Mystery, zawsze można odziedziczyć urodę po krewnych, ja np. mam po prababci ;]

wychowanie nie ma znaczenisa w moim przypadku skoro poległem na czacie przez wygląd i uwaga rozmowy były wręcz bardzo udane ale nie było tego " ŁAŁ "

Offerma, wychowanie to podstawa, ale teraz młodzi rodzice w ogóle nie umieją się za to zabrać :)

Mamprobl Mystery, zawsze można odziedziczyć urodę po krewnych, ja np. mam po prababci ;]" a masz fotę? :) zapodaj, proszę

"Pretensje do rodziców? A czego oni winni? " Jak wiadomo rodzice są od płacenia rachunków. Dziecko wychowywać ma się same.

Cream, poległeś przez wygląd? To widocznie trafiłeś na niewłaściwą laskę

"ale teraz młodzi rodzice w ogóle nie umieją się za to zabrać " Starsi też nie za bardzo potrafili.

Mystery, hah, myślisz, że jestem na tyle głupia, by dać obcym ludziom fotkę, która pozostanie na wieki w internecie i może być zobaczona przez moich znajomych, przez co w konsekwencji będę wyśmiana? Oj, nie :D

Gość Silaaaa
Pasztetom mowicie, ze sa piekne, naturalne... Dymacie je, zostawiacie dla plasticow i nazywacie koorwami:P

"Ożesz, cholera, ale facei są szczerzy." Pasztetami były w opinii innych. Mnie się podobały. Zawsze mnie rozśmiesza jak przyjdzie tu jakaś kretynka i nam wciska, że nie mamy dziewczyny bo nam się modelki z wybiegów marzą a nie te zwykłe. :D

Darker, tak jak nas śmieszą opinie facetów, że każda już straciła dziewictwo ;]

" ja uważam że bardzo dużo ludzi jest brzydkich bo są grubi albo chudzi albo jacyś krzywi. albo krzywe zęby mają albo jakieś koszmarne fryzuy. a to wszystko można poprawić. tylko to zależy od rodziców czy chcą dobra dla swojego dziecka czy mają je w dupie i bardziej ich obchodzi własna wygoda. no albo czasami po prostu nie potrafią. ale to też jest ich wina. " z tym sie tez nie zgodze bo nawet brzydkie , grube , z krzywymi zebami i z koszmarnymi fryzurami laski tez mają swoje wymagania i nie są one niskie wręcz przeciwnie sam sie o tym przekonałem

Mystery, hah, dajże mi spokój z tą fotką, nie jestem w twoim typie, jesli chodzi o wygląd i wiek ;]

"Darker, no popatrz, a mnie jakoś wychowali " No i co z tego? Jeden wychowa dobrze drugi źle ale oboje będą startować na rodzica roku.