Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale fajnytopik

Odkryto, że powodem piractwa są zbyt wysokie ceny

Polecane posty

Gość ale fajnytopik

Nowojorski Instytut Badań Nauk Społecznych ogłosił wszem i wobec, że za piractwo odpowiedzialne są zbyt wysokie ceny. http://tech.wp.pl/kat,1009779,title,Szok-Odkryto-ze-powodem-piractwa-sa-zbyt-wysokie-ceny,wid,13237410,wiadomosc.html?ticaid=1bf80&_ticrsn=5

Gość Windows PL są za drogie
wyslij protest do Micro$oftu :p

Gość hamerykańkie óczone
so najdobrzejsze

Gość
nie sa. jeden zespol zrobil eksperyment i przy internetowych zamowieniach bylo okienko gdzie mozna bylo wpisac ile chce sie zaplacic za plyte. mozna bylo spokojnie zaplacic 0 dolarow, a plyta i tak znalazla sie zaraz na pebach i innych takich

Gość ale fajnytopik
ale 100 zł to też bym zapłacił za system a nie 500 zł jedzenie albo system za 500 zł masz 120 kg świnki :)

Gość ale fajnytopik
za 500 zł masz świnkę i to 120 kg

Gość mi się zdaje ze to bzdura
Jeśli mogę mieć piosenki za darmo to po cholerę mam wydawać nawet i pięć złotych? Pewnie wielu ludzi tak uważa, poza powiedzmy melomanami, hobbystami itp. którzy faktycznie widzą różnicę między oryginałem a kopią piracką. To tak jak ze wszystkim: gdybyć mógł dostać się do Biedronki nocą i nabrać pełen kosz, a do tego odpadają wyrzuty sumienia w rodzaju (a bo może pani ekspedientka będzie musiała to pokryć) - to zostawiłbyć na ladzie uczciwie za zakupy?