Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hynuraki monomakaki

Mam zaj. mały biust dlatego nie mam szans u stareszych facetów, w których lubuję

Polecane posty

Gość hynuraki monomakaki

Mam przerąbane :O Zawsze, odkąd pamiętam podobali mi się starsi faceci, nawet starsi o 15 lat (dodam że się spotykałam z takimi). Mam 22 lata. Niestety mam mały tyłek, jestem szczupła ale to jeszcze nic. Mój rozmiar piersi to A (jakieś 76-78 w innej rozmiarówce nie znam się). Jest on proporcjonalny do mojej sylwetki, ubolewam. Mam blokadę, bo wiem że starszy facet lubi konkretniejsze rozmiary. A ja mam takie ciało 16-17 latki :O Raz pozwoliłam facetowi mnie tak podotykać i widziałam że jest w lekkim szoku, że jest taki mały. to jest coś takiego mniej więcej: http://e.lansik.pl/la594/6c71e6680004832a4b61a7d8 http://e2.pudelek.pl/p1440/a16eaf6a002c27714ba95d69 są małe, ale uważam że apetyczne Teraz spotykam się ze starszym facetem, ja nie spotykam się tylko dla seksu. To są fajni faceci, mający normalne zainteresowania itp. Ale np teraz poznałam takiego, co się dowiedziałam że jeszcze nie był z kobietą dłużej niż rok i lubi flirtować. Ale spotyka się ze mną i jest czuły, więc nie wiem jak to z nim będzie. Ale wiem jedno- że lubi większe biusty niż ten co ja mam. Nawet jakby się we mnie zakochał, to by ganiał za dużym B albo C :O A zależy mi na nim. Póki co jemu na mnie też.

Gość hynuraki monomakaki
proszę o pomoc ja jestem wrażliwą dziewczyną i po prostu szukam miłości

Gość dziadzio
Chetnie Cie bede pierdoliljak chcesz,mam 35 lat

Gość hynuraki monomakaki
nie dzięki, ja szukam kogoś na stałe a nie na jednorazowe jak to nazwałeś pierdolenie

Gość gusta są różne
ja lubię sprężyste i takie no niewiem 'harmonijne' rozmiar jest drugorzędny ale takie jak lubie to najczęściej średnie lub małe p.s. jestem zajęty, to opinia a nie cukrzenie

Gość jjjjioioo
a ja mam 30 lat i takie i co mam zrobic?

Gość dziadzio
Jezeli mieszkasz gdzies niedaleko mnie,to mozemy sie poznac,a potem sie zobaczy co dalej.

Gość barbie 1983
no to nie myślą racjonalnie ci faceci. Przynajmniej taki biust nigdy nie będzie wisieć a zawsze będzie dobrze wyglądać. Duże B albo C w pewnym wieku wygladaja jak wydojone krowy niestety siła grawitacji. To myslę bardziej odstrasza. mozesz przedstawic takie obiecujące argumenty:)

Gość hynuraki monomakaki
no niestety niektórzy wolą coś big ;/

Gość hynuraki monomakaki
ale wiem (tzn NIE! NIE WIEM! niech mi w końcu jakiś facet to napisze!) czy to aż tak ich podnieca jak czują dorodne piersi kobiety na swojej klatce piersiowej?

Gość dziadzio
najlepsze sa takie co w dloni sie mieszcza. Lecho napewno propozycja nie byla skierowana do Ciebie,chyba ze jestes K,to mozemy pomyslec:)

Gość pokrencona prze miłosc
miłosci sie nie szuka sama sama przyjdzie tu szukasz pieniedzy i seksu

Gość obilankenobihobbit
jjjjioioo a ja mam 30 lat i takie i co mam zrobic? Mazje zaakceptuje,nie martw sie;)

nie jestem !!! ale jesli jakas pani chetna na spotkanie to zapraszam :) :) :)

Gość qeger
oblecha jak sex z chłopcem.

Gość zacznijmy od
jak podpis i na czyjś gust w tym temacie nie wpłyniesz a dam ci taki przykład gdy nie miałem doczynienia z silkonami to uważałem, że w niczym nie mogą przeszkadzać wręcz przeciwnie spotkałem się w praktyce i zaskoczyło mnie pieszcząc czułem i tak mi to przeszkadzało no szok to był dla mego 'światopoglądu'