Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olabogagaaa

Kamila powraca z nowa porcja mody

Polecane posty

Gość poli28
ta dziewczyna ma coś z głową

Gość -???-
moim zdaniem ta dziewczyna jest b. sympatyczne. jej kreacje moga sie podobac lub nie, ale przynajmniej znalazla sobie produktywniejsze zajecie niz wysmiewanie sie z innych, samemu nic nie majac do zaoferowania, jak autorka topiku :D

Gość kruczekloska
haha, uwielbiam jej tandetny sty :D zawsze popraia mi sie humor :D

Gość maliboo.
zyj i daj zyc innym ok, dziewczyna na pewno nie jest druga Alexa Chung (ktorej styl uwielbiam), ale moze sie jeszcze wyrobi ;) najlepiej ja podsumowala Ela: Kamila, jesteś świetną dziewczyną, masz dużo odwagi, jesteś autentyczna, robisz to, na co masz ochotę. Zblazowane dziewczyny z tzw wielkiego świata, które wytykają Ci błędy mogą Ci zazdrościć, bo nie mają tego, co masz Ty: dobrego samopoczucia i pewności siebie. One dowartościowują się tym, że są od kogoś lepsze. A Ty z nikim się nie porównujesz, jesteś po prostu sobą. Gratuluję dziewczyno. Walcz o siebie, nie poddawaj się modom z głupich programów i idiotycznych blogów. No i ubieraj się tak, jak Ci w duszy gra. Ty żyjesz naprawdę: chodząc na Boże Ciało, urodziny, chrzciny. To na takie spotkania: z bliskimi ludźmi są przecież ciuchy. A nie na samotne spacery po wyludnionych centrach handlowych. Całuję Cię dziewczyno! Ela

Haha, gdyby nie to,ze 'feszynmen' wychodzi na miasto w woich kreacjach, myslalabym,ze ktos robi sobie jaja ;) W dodatku byl nawet w TV, prezentowal stroje na karnawal ;P A co do Kamili - ma zadziwiajaca zdolnosc laczenia niezlych rzeczy z megakiczowatymi :/ Moze sie nie znam na modzie, nie twierdze,ze jestem w tej dziedzinie ekspertem, ale.. Gratuluje odwagi ;P

Właśnie chciałam napisać to nie dla jaj On był w TVP1 bodajże i prezentował kreacje karnawałowe :D ja pierdziele :D

I pomyslec,ze ja sie stresuje, jak mam referat wyglosic, kiedy po swiecie chodza tacy ludzie.. ;P Be kitu, zazdroszcze odwagi :D

Feszyn men jest dla jaj, to, że wystąpił w tv wcale nie oznacza, że to na serio (widziałam to było w pytaniu na śniadanie), przecież to odrazu widać :D Jak nie wierzycie to do niego napiszcie ;) A co do tej dziewczyny to chyba na serio, nie wiem o co autorowi topiku chodzi, może niech pokaże swoją szafę skoro wie lepiej jak się ubrać, widać jaki nietolerancyjny kraj, najlepiej żeby wszyscy wyglądali jak klony? :o

Kurde, a ja się dałam nabrać, że taki z niego artysta :D Te jego wpisy są bardzo autentyczne i pasują do jego ciuchów :P No trudno..

Autentyczne? :D Te opisy to kwintesencja i wyśmiewanie świata mody i wyolbrzymionego znaczenia jakie niektórzy nadają ubraniom.

A ja myślałam, że on wkłada w to całą swoją dusze i dlatego tak się wczuwa :D Te opisy aksamitów i najnowszych krojów prosto z tygodnia mody.. Oj, naiwna jestem :D

Przynajmniej mialam czym sobie humor poprawiac :P A teraz, jak juz wiem,ze to na niby, cala zabawa straci sens.. ;P Ok, spadam ;) Dobranoc!

Gość humhumm
widac, ze dziewczyna nie ma kasy na ciuchy, to co sie dziwicie

Gość kilkaminut
mnie to rozwalają to pochlebiające jej komenty. przecież w jej stylizacjach nie ma nic ładnego

Gość maliboo.
nikt jej tutaj nie pochlebia, niektorzy po prostu daja jej prawo bycia soba