Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tejajaja

Donald Tusk-jak oceniasz jego rządy

Polecane posty

Gość wikipedia to dobre źródło ale
miałem jeszcze napisac o dziaku Tuska z wehrmachtu ale po co. skoro wiadomo że Tusk jest najgorszy to i ja uciekam

Gość w roku 2012
gdzie tu jest coś do udowadniania? coś ci się roi. czy w 2008 roku był kryzys czy koninktura to w tym wypadku bardzo ważna rzecz i wiele do dyskusji wnosi bo o tym dyskusja jest. shatyn chyba na mózg ci się rzucił

Komorowski napisał ból przez u :D:D:D

Komorowski ma grubą żone:D:D:D:D:D:D

dziadek Tuska był w wehramchcie. no i co wy na to? juz wiadomo dlaczego jest do nieczego premierem!

Gość tak właśnie oceniam ja
zajebiście :)

Gość tak właśnie oceniam ja
zajebiście oceniam jego rządy

Gość skutter wloskiii
-100/10 :O

Gość tusku dopiero zaczyna
prawdziwe "efekty" tych nierządów dopiero przed nami.

Gość ja mam za darmo
W jakim celu PO dążyła do władzy absolutnej w 2005 i 2007 r? W celu reformowania gospodarki i finansów? Spełnienia obietnic wyborczych ? >> A b s o l u t n i e N I E.

Gość jesteś głupia
T-eraz U-bóstwo S-ięgnie K-ażdego!

Gość dobrze go oceniam
dobrze walczy z kibolami i wogóle z patologią dobrze sobie radzi i teraz żyje się lepiej.

Gość wykonczona fizycznie i psychic
rzad PiS obalili tylko dlatego, ze Jarek zostal premierem choc pierrdolil ze nie bedzie nim, teraz tusk yebie wszystkich, podnioslo podatki choc mowil ze poda kazdego do dymisji kto tylko zlozy taki pomysl, ceny benzyny szaleja bo rzad nie chce sie wpierrdalac w wolny rynekj choc nie przeszkadza mu to kiedy ustanawia Poczte polska monopolista. zamyka kiboli za obraze rzadu tak, kurva oceniam go na 10 w skali 10/10 i juz lece sie ustawiac pod budynkiem wyborczym zeby zaglosowac na nich jeszcze raz :O

Gość bardzo dobrze oceniam
Jedna z organizatorek manifestacji Iwona Hartwich powiedziała dziennikarzom, że premier w 2009 r. obiecywał, iż w ciągu trzech lat wypracowane zostaną możliwości podniesienia świadczenia pielęgnacyjnego do najniższej krajowej pensji (obecnie 1386 zł brutto). - Niestety, do dzisiaj nie odpowiada na nasze listy. Liczymy, że nas podejmie i wysłucha naszych postulatów

Gość nareszcie zrozumiałe!
Doniuuu! ❤️

Gość Sylwia92r....
bardzo dobrze oceniam dziękuje bardzo :)

Gość safgahstha
ja równiez oceniam rządy Tuska bardzo dobrze. ale nie wzorowo. tusk poradził sobie z wieloma bardzo trudnymi wyzwaniami (powodzie, kryzys itp) i nie pogrązył kraju w długach ani nie zmnieszył stopy zyciowej Polaków. za to należy mu sie uznanie.

Gość BiednyMuzyk22
najlepsze w zwalczaniu powidzi bylo utrudnienie (poprzez brak ulatwienia w tej sytuacji) najczesciej przez odleglosc powodzianom mozliwosci oddania losu w wyborak jakos tak sie smiesznie sklada ze na tych poszkodowanych regionach dominowal elektorat PIS jakby dominowal elektorat PO to pewnie by do kazdej zalajej rudery w kaloszach z urna chodzili urzednicy ja zadam podstawowe fundamentalne pytanie dlaczego za PIS bylo lepiej a za PO gorzej??? tylko nie pierdolcie o swiatowych tredach bo rzad ma byc jak ster prowadzacy statek przez sztorm a nie dajacy mu sie rozpierdolic o skaly

Gość ptasiek nastroszony
to najlepszy Premier w historii polski!tylko element wyborczy tego nie rozumie

Gość BiednyMuzyk22
bo element wyborczy interesuje tylko ile ma w kieszeni i jaki ma poziom zycia a na to kto jest premierem sra rowno moglby nim byc nawet ten glowonog z niemiec co typowal zwyciezcow mistrzostw futbolowych byle by bylo za niego dobrze

Gość ptasiek jajeczko wypij
impotencie bo głupoty gadasz

Gość BiednyMuzyk22
a co ma sie liczyc? osoba premiera a niech bedzie nawet kosmita liczy sie standard zycia

Gość odpowiedź na to pytanie
>ja zadam podstawowe fundamentalne pytanie dlaczego za PIS bylo lepiej a za PO gorzej??? dlatego że jak rzadził pis to była hossa a jak rzadzi po jest kryzys. paniał?

Gość BiednyMuzyk22
Kurwa zastrzeglem w pytaniu ze durenstwa o trendach swiatowych to nie odp poczytaj tam o statku sterze itp

Gość mozesz zastrzegać
to niczego nie zmienia. polska gospodarka jest częścią gospodarki światowej i od jej trendów jest uzależniona. marzy ci się wpływ na gospodarkę taki jak był za komuny. komuna się nie sprawdziła jak widzisz i nikt do tego wracac nie będzie. przykładem współczesnym twoich ciagot i tego co z nich wynika jest białoruś. tam właśnie robili tak jak tobie sie marzy. efekty sa widoczne

Gość BiednyMuzyk22
wiec poco utrzymywac bezuzyteczny rzad? zredukujmy go do administracji i obnizmy zarobki belgia sobia jakos ostatnia ta metoda swietnie radzi

Gość rząd jest od bardzo wielu
rzeczy. od dzielenia tego co państwo uzyska, od dyplomacji, od rolnictwa. jeśli nie wiesz od czego jest rząd to poczytaj na ten temat a nie wypisuj bzdur