Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuleczka taka

Szukam normalnego faceta....

Polecane posty

Gość a mi szkoda
a wy w ogóle czytacie, co tam babka napisała? np. to, że nie ma być przystojny, tylko taki "swój"? tylko dalej ciągle tę swoją mantrę o wybrzydzaniu, i że każda chce Christiano Ronaldo (który moim zdaniem ma cechy upośledzenia umysłowego na twarzy :) ) wiele z nas nie szuka jakichś tam wyrąbanych w kosmos przystojniaków, tylko takich właśnie swojskich panów Cześków - ale właśnie jak się jest nastawioną na to, żeby być w miarę wyrozumiałą to się trafia na marudy, które są tak z siebie niezadowolone, biedne misie :) i przez tę marudność nie są fajni, a nie przez brak urody/kasy, itd :)

Gość ej kuleczka...
fajna sie wydajesz, skad jestes? :classic_cool:

Gość kuleczka taka
Do ofermy.Słuchaj może i u nie których tak jest,może byłeś takim Henryczkiem ale u mnie nie trafiłeś...A i wcale tu nie płaczę.Nie lamentuję itd.Jestem wesoła z natury więc....Ale wiem,że różni ludzie patrząc na jedną sprawę widzą ją zupełnie inaczej:))))tak jak np.TY:)))

Gość pisanka aaaaa
Kuleczka musisz zrozumiec że tylko w Polsce jest takie zaściankowe myślenie, kobieta zbliża się do 30 stki i musi miec męża no bo jak to tak bez męża w takim wieku. Szczególnie marni polscy faceci są wielce oburzeni i wypominają wiek, boli ich pewnie że sami wpakowali sie w nieudane związki w wieku 20 lat mają dzieciaki na głowie i szlag i trafia że inni mogą cieszyć się wolnością i czekać na prawdziwą miłość. I chciałam napisać tylko jedno do tego faceta który tak jest oburzony tym że kobieta koło 30 stki nie ma faceta, otóż nie jestem ani feministką, ani nie czytam kobiecych pism , po prostu zyje w zgodzie ze sobą i nie ulegam naciskom innych ludzi.

Gość Johny Lupino
Bo się większość z nich w koedukacyjnych szkołach chowało, nabrali nawyków marudzenia i biadolenia, etc....

Gość wstyd przynosi
nie czyaj ofermy ,to forumowy troll gruby , lysy ma kompleksy

Mimo wszystko, nawet podświadomie wolałabyś przystojniejszego od takiego "Heńka".

Gość kuleczka taka
Mieszkam w Poznaniu.Pochodzę z zachodu:)))))

Ja już stwierdziłam, że takich nie ma na świecie :( Albo szukają nie tego, co ja chciałabym im dać Ale pewnie komuś z Was się uda, na pewno ;)

Mimo wszystko, nawet podświadomie wolałabyś przystojniejszego od takiego "heńka".

Gość Johny Lupino
W ogóle czcza gadanina, ludzie zamiast się sobą zajmować na necie siedzią i teorie wymyślają, a życie mija...

Gość ej kuleczka...
szkoda :D chcialbym poznac dziewczyne z takim podejsciem do zycia :p

Gość kuleczka taka
a ha ha ha biedny oferma:)))) Nie jest taki zły:P Coś mu się tam nie udaje widocznie...może gra w totka,czeka na wygraną i nie wygrywa:))))

Gość twims
"no tak,bo wg Ciebie mozna kochac kogos tylko wtedy,gdy jest ladny albo ma kase,powodzenia,nie dziwne,ze z takim podejsciem zwiazki ludzi sa nie trwale,jesli kochasz bezinteresownie,to wlasnie gdy nie wiesz dlaczego." Ależ nadinterpretacja :D KAŻDY człowiek ma jakieś wymagania, swoje preferencje i zakochuje się w osobie, która jakoś tam wpisuje się w ten własny, prywatny kanon. Jeśli Ty nie potrafisz tego sama przed sobą przyznać, to się oszukujesz :) i na pewno robisz jakiś odsiew spotykając na swej drodze różnych facetów-jak bezdomny pijaczek będzie chciał się z Tobą umówić, to co? Nie dasz mu szansy?

Offermo... ja podobnie jak autorka nie szukam przystojniaka, normalnego faceta, który mnie pokocha, doceni i będzie szanował i się starał. Wiadomo, że w międzyczasie dochodza inne cechy, które są ważne, np. praca zawodowa, niekaralność...lub to niby banalne- powinien być wyższy ode mnie i nie chudy :D Taaak, pewnie za moment mnie zjedziesz, że mam za duże wymagania. Doceniam siebie, moje zalety, świadoma wad ale uczciwa i wierna. Tylko, że teraz to meżczyzni albo chcieliby szybko testować w łóżku, albo w ogole nie wiedzą czego chcą. I tu jest problem.

Gość kuleczka taka
Słuchaj oferma a ty szukasz Pameli Anderson czy Genowefy Pigwy?Bo skoro przeciętna dziewczyna to dla Ciebie Pama to jak ty chcesz żyć? A jak takiej nie znajdziesz to zostanie ci Genka:))))

Miało być: Offermo... ja podobnie jak autorka nie szukam przystojniaka, ALE normalnego faceta, który mnie pokocha, doceni i będzie szanował i się starał.

no wiadomo ze nie,ale Ty chyba nie zrozumialas tego zdania,chodzilo o to,zeby nie pisac normalny,bo mimo tego iz ktos bedzie sympatyczny,przystojny czy bedzie mial fajna prace itp. to nic z tego moze nie wyjsc,bo nie bedzie miedzy nimi 'chemi' i tak naprawde jest,ze zakochujemy sie sami nie wiedzac kiedy i dlaczego...wiadomo ze wymagania trzeba miec,ale nic na sile sie nie zdziala.

Gość adfncskldfvklsjdfgv
A W ŻYCIU STEFANA wole być sama niż z taką offermą, wybieram samotność niż bycie z byle kim!!! nie ważne ile mam lat zasługuje przynajmniej na to samo co sama moge zaoferować: czyli: ładny wygląd, małe otłuszczenie ciała, zarobki na poziomie średniej karjowej plus, włąsne lokum, zainteresowań sporo, planów na przyszłość także sporo, własne oszczędności, inwencja co do organizowania sobie czasu o wykształceniu nie wspomnę boe rozjuszę, mam podyplomowe a co do życia byłam w związkach i szukam normalnego faceta!

Gość kuleczka taka
Twims z całym szacunkiem ale mylisz pojęcia.Pijaczek ze śmietnika jest pijaczkiem na skutek albo tragedii osobistej albo z wyboru.Nie chcę takiego i to oczywiste.Cenię sobie higienę życia itd.:))))

Wiem, właśnie ostatnio o tym sie przekonałam, niby wszystko pięknie, ale TEGO CZEGOŚ nie ma :o

Offermo, i własnie o tym napisałam, rzadko wychodze na imprezy, nie uchlewam się, a ostatnio usłyszałam zarzut, że nie/lub za mało przeklinam! a co do łóżka to aż tak bardzo wyzwolona nie jestem. Może faktycznie większe branie mają te france, bo mają ten no....aaa charakter! A te choć dowcipne, zaradne, ceniące domowe ognisko są po prostu za nudne.

Gość calkiem mily trente
po co ten lamen panie przed 30 i po 30 , teraz sa inne czasy , wszystko sie poprzestawialo , ten stereotyp o tym ze do 30 bo pozniej to juz za pozno chyba juz umarl , przynajmniej jesli ktos ma wmiare normalne zyciowe spojrzenie na zycie to sam do tego doszedl , do tego dozucmy jeszcze 75 tysiecy rozwodow kazdego roku i napewno z czegos wybiezecie

Gość kuleczka taka
OJ OFERMA ale nie czuły i prowincjonalny jesteś:(((( A czy to wiek jest taki ważny? a czy dobra praca,własne lokum to taki luksus by facet tak wybrzydzał? Gdybyś poznał kobietę nawet starszą ale mielibyście wspólne tematy,czułbyś,że ona jest ci tak potrzebna do życia jak tlen...miałoby to znaczenie? A często młode dziewczyny nie są po przejściach i chcą się bawić,szaleć...Ty lubisz teatr ona dyskotekę:((((

Gość adfncskldfvklsjdfgv
dlatego OFFerma że 25 latka nie mja tego co ja i ja nie szukam wśród 25-latków tylko w równych sobie wiekiem i statusem jak ktoś woli 25 latki jego wola, jak ktoś woli tAKIE jak Ja ok a Ty nie masz na co liczyć w świecie 25 latek i 40-latek pewnie jesteś niski i nie masz pracy i masz krókiego Miło?

nadmienię, że nie jestem jakąś pustą lalą po zawodówce, można ze mną porozmawiać na wiele tematów Doceniam ludzi, nie oceniam ich po wyglądzie, ale ten ktoś musi też coś sobą reprezentować

JA osobiscie jakoś nie mam przekonania do rozwodników... doceniam, że zajmują sie dziecmi z poprzedniego związku, ale ja marze o swoich i chcialabym, aby miały tatę na codzień...i nie kosztem innych dzieci, ktorym ten tatuś bylby niejako zabrany