Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuleczka taka

Szukam normalnego faceta....

Polecane posty

Gość slodka102
Szczerze muszę przyzanac...ze wlasnie na portalu randkowym poznalam mojego narzeczonego...dokladnie na fotce.pl...na poczatku zalozylam tam sobie konto dlatego ze chcialam zobaczyc jak wyglada chlopak z którym umowil sie moja kolezanka...potem to juz z ciekawosci i nudow sama zeczelam tam odpisywac na wiadomosci...najpierw spotkalam tam paru.."idiotów" zapatrzonych w siebie...a potem mojego narzeczonego...i to wlasnie wtedy nie bralam naszej znajomosci powaznie...spotkalismy sie po miesiacu pisania z soba..bo on pracowal zagranica....przyjechal na urlop do polski..na 3 tygodnie...i codzienie sie spotykalismy sie z soba ;)i juz jestesmy ze soba 2 lata;)a za rok slub...dziewczyny nie trakcie nadzieji..czasami warto zaczekac;)

Tobie się poszczęściło...ale nie każdej/każdemu się uda :) to jak loteria

Gość kuleczka taka
Ech:(((( fajnie masz...Dla mnie nie ma nic gorszego jak być z kimś kto mi tak nie do końca odpowiada zachowaniem ale po to by był:(((Trafiałam często na typowych dupków.Pytam:Idziemy do kina? Nie bo za chwilę na paluchu obejrzymy! Pytam:dlaczego nie szukasz pracy? A gość mi wali,że on jest zbyt inteligentny na to co znajduje i jeszcze poczeka,,,,a ja się zastanawiam jak mam zrobić by hipotekę opłacić,czynsz itd i nas wyżywić.Ale ja mi z nowszym autem wyjechał to na drugi dzień pakował manele tak się wydarłam,że aż podskoczył:)))))

Gość trente
cale kobiety , najpierw sie daja latwo zbajerowac pierwszemu lepszemu ladnie ubranemu koledze ze swiecacymi oczami , a pozniej placza ze nierob

Eee tam trente, nie każde dają sie łatwo poderwać :) A co do pracy, ja mam kolegę, fajny facet, po studiach...tylko nie pracuje, bo za ileś tam nie ma zamiaru. I siedzi w domu, szkoda mi go, rozmawiałam z nim...ale to na nic. Jednak jest coś takiego jak wolna wola, każdy robi ze swoim życiem co chce.

Gość trente
a jak jest z toba ciezko cie poderwac :) , czy jestes wyrozumiala ;)

Generalnie wyrozumiała jestem, ale nie ma łatwo ze mną :classic_cool: Bajery typu : masz piękne oczy, czy jesteś taka kobieca - na mnie nie działają... Zdecydowanie doceniam inteligencję :) trente, chcesz mnie poderwać? ;) Wiecie co...mam kłopot, mój kolega ma depresję :( niestety on mieszka w Anglii i nie jestem w stanie inaczej mu pomóc jak tylko przez to pudło :o Martwię się o niego. Czy z depresji się wychodzi? czy to choroba na całe życie?

Gość trente
a jak dlugo twoj kolega tam juz jest ? pewnie dopadl go typowy syndrom wyspiarski , tam mozna czasem naprawde zalapac dola , wiem bo bylem w irlandi 3 lata , mnie depresja nie dopadla ale to ciezka choroba ktora po pewnym czasie wymaga juz normalnego leczenia , to bardzo smutny stan ,izolujesz sie od ludzi nic ci sie nie chce nawet wstac rano z lozka , najlepiej staraj sie czesto z nim kontaktowac nawet przez neta tacy ludzie tego potrzebuja , nawet jak ci mowia ze nie

Gość trente
pewnie ze chce cie poderwac :)

Kurcze :( tyle tylko, że on jest zakochany..nieszczęśliwie. Po przejściach, z dala od domu itd. Nie dziwię się, że mu ciężko. Szkoda mi go bardzo Miał depresję, a wczoraj napisał mi, że boi się, że ona wraca, nic go nie cieszy. A ty trente skąd jesteś skoro chcesz mnie podrywać? ;)

Gość trente
no niestety mam troche do ciebie , jestem z poznania

Ale wiesz...zawsze jest tak, że jeśli komuś zależy to nie ma barier, odległości nie do pokonania :) Faktycznie, daleko, ale tak patrząc na to z drugiej strony- często zakochanych ludzi dzielą setki kilometrów, czasem nawet tysiące, wiadomo, nie zawsze się udaje, ale jeśli uczucie jest szczere, prawdziwe to jest w porządku Masz już jakiś plan na poderwanie mnie? ;) czy to sekret?

Gość trente
jasne , spotkajmy sie jutro w poludnie na molo w sopocie :) poznasz mnie bo bede mial bukiet czerwonych roz i bialy garnitur :)

heh no pięknie, ale to nierealne :D Spróbuj czegoś innego ;)

Gość trente
wymiana emaili na poczatek to pewnie nie jest zbyt orginalne , ale moze poprostu kiepski ze mnie podrywacz :)

hmmmm....to, że nie jesteś wybornym podrywaczem to bynajmniej nie wada :classic_cool: A maili? nie znam twojego

Gość trente
naprawde chcesz go poznac :) tomaszjaw@op.pl

:) dzięki Mało tutaj ludzi dzisiaj, autorki nie ma... Trente - A ty pisałes tutaj do niedawna pod nieco dłuższym nickiem? czy jestes nowy? :)

Gość trente
tak wczoraj tu bylem jako calkiem mily trente :) wszyscy zdazyli sie juz dowiedziec ze jestem mily , zatem dzisiaj wystarczy sam trente :)

No tak, pamiętam miłego trente ;) Hmm...ja zmykam na moment stąd, trente sprawdź @ Może jeszcze się zjawię :)

Gość trente
dzieki :)

Gość trente
czas pokaze :)

pamiętaj, że w 2012 ma być koniec świata... ;) Ja idę spać dobranoc 😴

Gość trente
to super , stworzymy zwiazek do grobowej deski :)

Gość Niezapominajka1992
Autorko,a czemu akurat-kuleczka jesli można wiedzieć?

Gość Niezapominajka1992
Strasznie smieszne.

Gość trente
serio chcialbym to zobaczyc ;) przeslij jakies zdjecie ;)

Gość trente
i co jeszcze lubisz sobie wkladac :)

Gość biedna jesterm
Ja miałam normalnego dopóki dziś nie wyskoczył z odpałem. Gadaliśmy na Skypie i nagle zaczął pisać, że jestem podobna do mojego brata (no dziwne), żeby mnie tym zdenerwować. Niedlugo mam okres, więc czuję się brzydka. Na co dzień mówi mi jaka to nie jestem piękna, a tym razem pisał, że naprawdę okropnie wyglądam. Potem zmienił zdanie na to, że jestem wspaniała, a mówiąc precyzyjniej kocha mnie. Wtedy z kolei napisał coś o chodzeniu na dziewczyny. Napisałam, że idę się kąpać, a on na to "żegnaj na zawsze". Spytałam dlaczego, a on na to "tak po prostu". Trzęsłam się jak idiotka, bo poza tym nie ma żadnych odpałów i jestem w nim zakochana, poszłam pod prysznic, a kiedy wróciłam zobaczyłam: nie kochaj mnie nie jestem dobrym człowiekiem jak widzisz jestem głupi ok, zobaczymy się za 10 dni, bo mam teraz dużo egzaminów, w tym czasie będziemy pisać na skypie albo facebooku muszę lecieć. kocham Cię :* przepraszam za te okropne żarty :/