Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuleczka taka

Szukam normalnego faceta....

Polecane posty

Gość kuleczka taka
Oj widziałam,że są przystojni i mili ale zajęci a ja za zajętych dziękuję...

Gość kuleczka taka
Wiesz co? W sumie to poznawałam ale jakoś jestem nie śmiała i chyba nie wychodzi mi to najlepiej bo....albo torebka wkręci mi się w rajstopy a to zęby pomaluję pomadką niechcący itd.A jak coś mi się nie podoba to potem mam problem by się od gościa odczepić:(((

Gość kuleczka taka
Wiesz co? W sumie to poznawałam ale jakoś jestem nie śmiała i chyba nie wychodzi mi to najlepiej bo....albo torebka wkręci mi się w rajstopy a to zęby pomaluję pomadką niechcący itd.A jak coś mi się nie podoba to potem mam problem by się od gościa odczepić:(((

Gość ja po prostu taki jak Ty
A ile masz lat Kuleczka?

Gość Johny Lupino
Ja także mam pracę, która jest moją pasją. To nie takie trudne. :) Chciałbym mieć babkę, która nie uprawiałaby głupich gierek i nie srała wyżej niż dupę nosi, ale w dzisiejszych czasach to trudne.

Gość calkiem mily trente
zycie tych przystojnych i milych jak to ich okreslilas tez nie jest takie rozowe i piekne jak ci sie zdaje , nie ma idealow wiele zwiazkow tak naprawde jest na pokaz i mam tu oczywiscie na mysli zarowno kobiety jak i mezczyzn , kazdy czlowiek ma swoje wady i zalety i one czym predzej czym pozniej wychodza

Gość kuleczka taka
Jestem przed 30.Wiem,że wiele związków jest nie szczęśliwych i dlatego by nie być w takim zmieniałam to.Wiem też,że wy mężczyzni też macie problemy ze znalezieniem fajnej babki ale cóż.Nie którzy psują opinię tym dobrym,porządnym i ok ludziom.

Gość kuleczka taka
Do korjonos...:))))a dlaczego wygórowane? ale masz poczucie humoru:))) nie! aż tak zle być nie może:)))

Gość a czym imponowali ci twoi byli
ze tyle czasu z nimi zmarnowalas?

Gość pisanka aaaaa
Ja też jestem przed 30 i tez nie mogę znaleźć fajnego faceta, jestem atrakcyjna osobą i nie narzekam na brak powodzenia, ale nie chce łapać pierwszego lepszego i ciągnąć go do ołtarza, ja chce się naprawdę zakochac ze wzajemnością. Moim celem nie jest gromadka dzieci i typowa polska rodzina, chciałabym po prostu kochac i byc kochaną. Wolę być stara panną do końca życia niż w związku tylko dlatego żeby z kimś byc i pokazać innym że ktoś mnie chciał.

Gość adfncskldfvklsjdfgv
JA MAM proste wymagania singiel hetero pracujący i nie jedzie mu z ust i umie całować mało, wiem ale takiego spotkać to cud!

Gość kuleczka taka
imponowali to za duże słowo:))) nie zmarnowałam dużo czasu.Dużo czasu jestem sama.

Gość Pan Edmund
A ja mam 77 lat i za tydzien sie chajtam ...zapraszam wszystkich..

Gość adfncskldfvklsjdfgv
do pisanka aaaaa też wybrałam taki model życia i takżyję mam 36 lat i w dupie z tym jak nie ma facetów którzy mają to samo co ja, a to minimum! wolę być sama

Gość kuleczka taka
Aha...jak dużo czasu? Przecież nie jestem taka stara:))))

Gość niech wybiera przebiera
czepiacie sie kazda chce przystojnego a nie niskiego lysego i grubego

Gość adfncskldfvklsjdfgv
offerma to lepiej brać co leci? bez względu ma koszta? ani taki nie przytuli ani nie zaspokoi ani kasy nie da , po prostu ma fiuta więc niby to facet? brać jak leci żeby nie być samej i męczyć się z takim gadem? NAPRAWDĘ?

Gość kuleczka taka
Do pisanka aaaa No i dobre masz podejście.Ja też mam podobne.Nota bene,uważasz,że jesteśmy stare? Trochę o wiek nam tu cisną:)))))

Oferma ma rację: jest czas na wybrzydzanie i czas na obniżenie wymagań. Zgadnijcie, która opcja jest skuteczniejsza po trzydziestce?

Gość kuleczka taka
A piszcie sobie co chcecie.Wierzę,że znajdę połówkę(nie wódki) i się razem zestarzejemy i będziemy szczęśliwi.Mało tego urodzę dzieci i będę babcią.Będę piekła ciasta i rozpieszczała podniebienia mojej rodziny:))))

Gość Johny Lupino
Upada "gatunek męski"... Ale prawda jest taka, co widać powyżej, singielka wspiera singielkę w byciu singielką. Przykre jak kobiety się wzajemnie w mało przyszłościowych wzorcach utwierdzają.

Nikt ci wierzyć nie broni. Ja na przykład wierzę, że wygram w totka. To będzie raczej trudne, bo nie wysyłam kuponów, ale co tam - wierzyć mogę.

Gość kuleczka taka
Nie koniecznie na kafe.Może w sklepie jak po bułki pójdę albo jak śmieci wyniosę(nie tego co w nich grzebie):))))

Gość twims
'prawdziwa milosc to taka,gdy kochasz kogos i nie wiesz za co' Ale bzdura.

Gość Pan Edmund
bierz offermę bo to jurny samiec alfa