Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuleczka taka

Szukam normalnego faceta....

Polecane posty

Gość kuleczka taka
Zosiu Samosiu w moim mniemaniu normalny to mądry,rozważny,odpowiedzialny i życzliwy.Taki,który umie kochać(nie każdy to potrafi)taki,który tęskni i ufa Tobie:))))

Zosiu Samosiu w moim mniemaniu normalny to mądry,rozważny,odpowiedzialny i życzliwy.Taki,który umie kochać(nie każdy to potrafi)taki,który tęskni i ufa Tobie Tacy to już od dawna pozajmowani

Gość a mi szkoda
"no to bardzo ciekawa teoria jest ale skoro polska jest jednak zamieszkała przez cześków to zupełnie niewiarygodna. no chyba że jakoś potrafisz to wyjaśnić. jakże to się stało że szukając przez 10 lat cześka, nigdy takowego nie znalazłaś?" ja akurat nie znalazłam dlatego, że byłam koszmarnie zalękniona i miałam mnóstwo kompleksów :) iluś tam fajnych Cześków przegapiłam :) teraz troszkę trudniej się szuka, bo praca zabiera więcej czasu niż np. studia, no i mniej wolnych ludzi się poznaje

Gość kuleczka taka
Widzicie dziewczyny,że nie tak prosto jest z mężczyznami.My mówimy jedno oni drugie.My mówimy o zwykłych mężczyznach a oni nam wciskają Orlando Berlando czy jakoś tak.My o miłości oni,że już stare panny jesteśmy bo wybrzydzamy....kurka pieczona:(((((

Same ochłapy wam zostały, a wy jeszcze wybrzydzacie. W sumie się nie dziwię, ale trzeba było wcześniej o tym pomyśleć. Teraz to niby kto wam został? Serio myslicie, że są jeszcze wolni i fajni faceci po trzydziestce?

Gość a mi szkoda
kuleczka, może po prostu ci wolni, mniej więcej w naszym wieku, muszą teraz dać nam popalić za te wszystkie babki, co im dały kosza? :) ja tak sobie myślę, że skoro ja potrzebowałam ileś tam więcej czasu, niż przeciętna babka, żeby zmądrzeć i dojrzeć do poważniejszego związku - to tak samo może istnieć facet, któremu też tak się poukładało; no i, tak, jak ja - jestem nieidealna, ale tak ogólnie - w porządku, to tego sam on nie musi być idealny, wady, wiadomo, że jakieś może mieć, być nieco trudniejszy w obsłudze niż 25 letni kawaler - ale taki ogólnie fajny, w porządku człowiek - i tylko o to chodzi :)

Gość kuleczka taka
Ty ofermo jedna taka owaka;" ah....no cóż...masz swoje zdanie na dany temat...Ująłeś to w dość klarowny sposób.To nic ci innego nie zostaje jak zmienić temat rozmowy na bardziej "młodzieżowy":)))))

Gość hgdhgd
z ofermusem nie wygracie.

Nie, nie mam 22 lata, mam 26, stąd taki wiek, nie potrzebuje starszego Generalnie chodzi o to...żeby się zakochać, o tym marzę Ale jeszcze nie spotkałam takiego z którym jednocześnie poczulibyśmy do siebie coś Szkoda mi tego i brakuje np.dbania o kogoś itd ;)

Gość dziewczyny nie chcę was
załamywać, ale offerma ma rację mówiąc "fajni faceci po trzydziestce szukają sobie fajnych kobiet po dwudziestce"

Gość kuleczka taka
Drogie panie proponuję ignorować tego ofermę i nie komentować jego wypowiedzi.Ba nawet nie czytać.Jest mało taktowny i jego pobyt w naszym temacie dobiegł końca.Nie zna jeszcze chłopiec życia.:))))

Tacy " normalni" sa tylko trzeba troche wysiłku,żeby ich zauważyc.Jest to trudne i pewnie czasochłonne, ale warto byc cierpliwym .Powodzenia Autorko.:)

Może nie jestem taka do końca przegrana Wiem, że każdy ma swój pogląd na pewne sprawy, szanuję to, masz rację Offermo Ale przeciez każdy chce być kochany, pewnie nawet ty :P nie mam racji?

Gość calkiem mily trente
bzdura ja mam 32 lata moze to zabrzmi nieskromnie ale garbaty nie jestem , i jesli mialbym wybierac to napewno dziewczeta bo tak trzeba to ujac 20 letnie i te nieco starsze raczej mnie nie interesuja , dlatego ze ja dla nich zawsze bede tylko kims w rodzaju przelotnej znajomosci dla nich bede tylko poligonem doswiadczalnym , no chyba ze kulczyk sie nazywam , nie dziekuje ....

Gość kuleczka taka
Oczywiście,że możesz sobie wybierać młodsze.Masz 32 lata to dla Ciebie dwudziestoparolatka jest w sam raz.Ja mam dokładnie 28 to dla mnie szukam kogoś 35-40 lat.Tak wolę...chociaż nie jest to regułą:)))))

Oferma chce być kochany? Jemu to pewnie juz wszystko jedno. Tak jak mi zresztą.

Gość a mi szkoda
offerma - tak, pewnie, są pewne najpopularniejsze wzorce zachowań społecznych - ale też tzw. "statystyczny mężczyzna" czy "statystyczna kobieta" to są konstrukty teoretyczne, nieistniejące realnie :) facet powyżej napisał o sobie - i tyle, i to jest prawdziwe, że on ma tak, a nie inaczej; Ty natomiast nadużywasz uogólnień :) fakt, jak się jest trochę starszym, to jest trudniej znaleźć sobie partnera, szczęśliwie się zakochać, stworzyć udany związek - ale nie jest to niemożliwe :)

Teraz jakoś to wszystko się pozmieniało... Obecnie mężczyźni dopiero w okolicach 30tki rozglądają się za kobieta na stałe. Ja nie mam zamiaru być z kimś kto nie może obejść się bez kolegów , trawki czy alkoholu. Takim mówię nie

Gość calkiem mily trente
znalem wiele par gdzie faceci byli po 30 a dziewczyny mialy po 20 pare , wszystkie zwiazki sie rozpadly ...

całkiem mily...czyli jaki wniosek z tego? mężczyźni po 30tce tworzą trwalsze związki z kobietami w podobnym wieku?

Gość po weryfikacji
Bzdurą jest, że mężczyźni szukają kobiety młodszej o kilkanaście lat. Patrząc na znajomych w wieku 30, 30+ lat widzę, że dobrali się w podobnym wieku. Przeważnie kobieta jest rok, dwa, trzy młodsza albo w tym samym wieku. I nie pobierali się w wieku 20 lat a 20 paru lat i 30. Gdzie wy widzicie te pary gdzie on ma 35 lat a ona 25 lat albo on 37 a ona 25? Ja takich nie widzę.

Ja nikogo nie szukam. Ktoś przecież musi być sam, choćby dla statystyki. Wypadło akurat na mnie.

Gość kuleczka taka
Bo chyba chodzi o to,że im jest się starszym tym dojrzalszym emocjonalnie.Chociaż i to bywa nie regułą.Znam mężczyzn,którzy mimo 40 lat byli lekkoduchami w związku a znam związek gdzie gość ma 27 lat i jest mega odpowiedzialny,stabilny i kobieta może mu ufać jak i polegać na nim.Czasem to ja już sama nie wiem czy starszy czy młodszy.Ważny by był mądry:)))))

korjonos- no ale fajnie byłoby gdyby Ci się poszczęściło...