Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śniąc z motylami

Czy zwyczajna, nieśmiała dziewczyna może się komuś spodobać?

Polecane posty

Gość jaaa jestem niesmiała
Mój facet jest straszy o 11 lat i też jest poważniejszy od moich rówieśników choc też ma kolegów ,chodzimy na imprezy

Gość Śniąc z motylami
Coś w tym jest....Ja ciągle wpadam na ludzi w swoim wieku i może dlatego tak często się rozczarowuję.

Gość jaaa jestem niesmiała
wiele osób mi się dziwi i sie pyta,, co ty widzisz w takim starym facecie? znajdź sobie rówieśnika" ale mi lepiej ze starszymi;) powiem więcej. jak miałam 19 lat to związalam się z 14 lat starszym był przystojny i choć wiele koleżanek mi się dziwiło czemu taki stary ,ale mi on odpowiedał miałam gdzieś zdanie ludzi ;)

Czytam tą metaforę i doszłam do wniosku, że forum erotyczne niszczy mi mózg. :D myszka zrozumiałam w pierwszej chwili jako kobiece narządy płciowe motyl jako wargi sromowe mniejsze i potem zastanawiałam się jak nieśmiała dziewczyna może składać taką propozycję. :D Nic, tylko wylać na siebie kubeł zimnej wody. :D

Gość do jaaa jestem niesmiała
Ale dno. Masz starucha, bo tylko taki się tobą zainteresował i nie pierdol, że jest inaczej. Najlepsi młodzi faceci zwykle są już zajęci i kobiety same się o nich starają. Takie jak ty nie mają szans na najlepszych mężczyzn.

Gość kjlyhjnkhjklh
W życiu się nie zainteresuję taką która tylko czeka na pierwszego lepszego. Takie "nieśmiałe" jak wy zawsze chwytają okazję jak ktoś podrywa, a oczywistym jest, że najczęściej podryw zaczynają tacy tatuśkowie, którzy tylko się ślinią jak młodszą zobaczą i rzucają te swoje denne teksty. Wiem jak jest bo mam młodszą siostrę. Ona na szczęście jest normalną dziewczyną i daje kosza takim miernotom co robią z siebie Ibisza, tyle, że nie widzą, że są 100 razy brzydsi i bardziej żałośni. Ciekawe nieśmiała jedna i druga co będzie jak temu facetowi trzeba będzie tyłek na starość podetrzeć. Bierzcie sobie starych kawalerów, rozwodników i inny margines głupie. Prawie 40-letni facet co jeszcze sobie życia nie ułożył jest żałosny i zawsze będzie tylko kimś w rodzaju Piotrusia Pana. Normalny mężczyzna w tym czasie co tamten sobie coś tam próbował dla zabawy żyje już na poważnie, a oni zawsze będą smarkaczami. Śmiejecie się z rówieśników, a prawdy o swoich staruszkach nie widzicie.

"Jestem przeciętna. Ani ładna, ani brzydka. Niczym się nie mogę pochwalić, nie ma we mnie nic nadzwyczajnego. Nie prowadzę bogatego życia towarzyskiego, imprezy mnie nudzą. Dla większości facetów pewnie jestem nudna i sztywna, bo mało mówię i nie mam doświadczenia w stosunkach damsko-męskich. Zamiast na randki chodzę na samotne spacery do lasu, popołudnia spędzam w domu z książką, muzyką i herbatą, rysując lub pisząc. " Jesteś fajna :) Przynajmniej ja jako kobieta tak Cie odbieram. Tylko ten brak wiary w siebie :O To, że jestes taka, a nie inna, sprawia, że jesteś sobą, że jesteś wyjątkowa, tak pomyśl o sobie :) nieśmiałość trzeba przełamywać :)