Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge, to zenada

Nie wiem jak zaczac. Znalazlam dzis...

Polecane posty

Gość nie moge, to zenada

na poczcie swojego faceta, ktory jeszce wczoraj mnie obmacywal i pisal na lustrze, ze kocha, login i maile od innych dziewczyn. Zarejestrowal sie na portalu randkowym, za ktory placi abonament 50 zl !!!! Nie przeproil, jak sie dowiedzialam, nie. Powiedzial, ze jestem kurwa, bo zajrzalam w jego poczte. I zjebal mnie, ze wyslalam do jego dziewczyn : wypierdalaj z jego konta. Siedzial pozniej w kiblu z tel i pewnie je przepraszal. Dodam, ze mamy corke trzyletnia, ktora go gowno obchodzi i jak widac wdaje na proste pizdy z polishdating.

Gość a jakie?
o ku.. :O

Gość nie moge, to zenada
mieszka ze mna, a zalogowal sie jako szukajacy kobiety!!!!Bezczelne gowno.

zaraz posypia sie dobre rady pt zostaw go , to szmaciarz... ale ty i tak zrobisz swoje...wybaczysz... nie zostawisz... po co ci to? co chcesz uslyszec? kazdy rozsadny czlowiek na twoim miejscu wiedzialby co zrobic

Gość że co proszę
??????? :-O ?????????

Gość nie moge, to zenada
Malo tego ! Zjebal mnie, ze mu zagladam w poczte ! Nigdy nie zrobilabym tego, gdyby nie to, ze moja intuicja jeszcze sie nie pomylila. I tak !! Wlamalam sie na jego poczte!! Zniszczylam jego prywatnosc. I co ?? I wiem, ze spedzilam zycie i zrobilam sobie dziecko z kims, kto jest smieciem nieuczciwym. Ktory mnie zbluzgal jeszcze za to.

Gość barbekju
ja wierze ze to nie prowo, faceci potrafia takie cos odwalic, nie pierwszy raz slysze o czyms takim

Gość nie moge, to zenada
Moge przyrzec, ze to nie prowo. Sama w to nie wierze :-O Ma konto na portalu randkowym od dawna. Nie mialam pojecia. Jestem w szoku.

Gość nie moge, to zenada
Tlumaczy to tym, ze nie mial ze mna satysfakcji seksualnej, ze mnie nie kocha, ale n igdy mnie nie zostawil, ciagle mieszka ze mna.Ze zrobil mi na zlosc. Czuje sie zle i jest mi przykro, ze rzeczy, ktore mnie spotkaly uznane sa za prowokacje. To zenada, ale nie prowokacja, jest mi wstyd przed sama soba.

Gość nie moge, to zenada
Co sprawi, ze uwierzycie, ze to nie prowo ? Ze to moj wlasny M., ktory spi teraz za sciana, ktory wysmiewa mnie, ktory mowi, ze tamte sa lepsze..ze to moja wina..

Gość nie moge, to zenada
Mam tylko nadzieje, ze kiedys zaplaci za krzywde, jaka nam wyrzadzil..

Gość
kompletuj dowody, chocby print screen konta jego, tych maili z dziewczynami itp walizki won faceta won pozew o rozwod z jego winy i alimenty chyba ze chcesz sie dalej szmacic i oszukiwac