Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta5500

KTO Z WAS MS PROFIL NA BADOO ????

Polecane posty

odpisal w skoncu. napisal: ''bo nie mam'' a ja na to ''ja widze co innego w komentarzu pod twoim zdjeciem''

zaloze sie ze odpisze, o ile w ogole odpisze, ze to jego byla go neka i nie chce sie odpeczpic i to ona dodala koment. draz dalej zobaczymym czy w koncu sie do ciebie przyzna

Gość no chyba nie słuchacie tych
Ależ kurva baby są głupie, autorka powinna pierdolnąć się ostro w łeb. A na miejscu faceta - gdybym się dowiedziała, o tak durnej prowokacji w tej samej sekundzie bym odeszła :o:o:o:o

to jest test wiernosci. chyba lepiej ze sie dowie teraz w jaki sposob gada z innymi i ze sie do niej nie przyznaje, niz miala bym byc oszukiwana i zdradzana przez wiele lat!!

Gość sks
przepraszam czy ma ktos rozmienic 2 i pol zlotego ? przepraszam

Gość taka_jedna_sobie......
ha ha ha ha ha ha ha ha ha :D ja wolę nie robić takich testów... autorko jesteś jebnięta :D Twój facet też..

wolisz nie robic bo wolisz nie wiedziec czy cie oszukuje czy nie? wolisz zyc z niepewnosci a potem obudzic sie z reka w nocniku? to gratuluje. ale ja tak nie zamierzam i wole odkryc zdrade badz sklonnosci do niej najszybciej jak to tylko mozliwe. zaufanie to jedno a czujnosc i kontrola to drugie.

daslsza czesc rozmowy on- bo nie mam ona- ja widze co innego pod twoim zdjeiem on- jakim zdjeciem? ona- zdj profilowym na badoo on- a widze widze juz. ale ja tej dziewczyny nawet w znajomych nie mam (bo nie ma nie chcialam go miec od kad zatail przedemna haslo i nie przyznawal sie ze ze mna jest nie ustawiajas statusu zwiazku) ona-ale ja do niej napisalam. bo nie chce niedomowien i problemow on- jakich niedomowien i problemow? ona- takich ze nie zamierzam rozwalac zwiazkow jesli o nich wiem. nie rozumiem wiec po co chciales mnie poznac skoro masz dziewczyne? on- nie mam dziewczyny ona-tamta dziewczyna twierdzi co innego on-bo jest glupia jakas pewnie. wiec ja olej. a kiedy bedziesz w (....) ona-zapytalam ja czy to przez nią jestes zajęty. odpisała, że tak, od ponad 3 lat. więc nie moge jej olać. nie wiem kiedy będe. on-hahahaha olej ja hahahaha smieszna jest ta dzewczyna ona-no nie wydaje mi się z tego co pisała on-a co takiego pisala?? ona-napisałam juz. że jestescie parą od ponad 3 lat, kiedy ja o to zapytałam i od tad cisza jakies 2-3 dni

napisalam mu dzis tak (z konta tej laski oczywiscie) ''zapytala mnie czy my (ja i ty) sie znamy. odpisalam jej ze wlasnie sie poznajemy i ze ty twierdzisz ze nie masz dziewczyny. ona zaprzecza i chce wiedziec co mi pisales i o czym rozmawialismy... co mam robic? ;/ '' i czekam na odpowiedz... odpisze pewnie wieczorem

Gość wlasnie usunalem konto
badoo to portal jak jeden z wielu ale (sympatia, randkomat) ale nieeeeco z lepszymi funkcjami, hehehehe, Wpierw byl ok a pozniej sie stoczyl do takiego mniemania....i pewnie na to zasluguje jednak jesli ktos chce spotkac swoja na nim "druga polowke" to da rade....prawdopodobienstwo sukcesu...2:1 czyli dwie porządne/wartosciowe/itp na rok :P Mówie po swoich wynikach (30 na karku brat pitt na pewno nie i dzwoninnik też :)- normalny) Zdazaja sie fajne/symptayczne (też w swoim siwecie) ale wiekszosc to panienki szukajace ksiecia na bialym rumaku/jednorozcu, ladnie lezacych albo modelek ktore chca zaistniec "gdzies"...np na Badoo (brawo dziewczyny) Mi sie udało (na jak długo nie wiem), bo jestem/byłem kurwesko uparty....taki znak z...ale kto chce siedziec dwa lata na portalu...chyba tylko idiota jak jak ja :p

Gość gość
jedyny minus tego portalu to ukryte profile :O