Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martinaaaaa

ABORCJA, czyli wara od naszych tyłków!

Polecane posty

oj dana dana Tyyy mloda, szynka pizza tez taka jest buahahahaha.... zje wszystko co ludzie na garmażerii jej wlepią a fuuuuuj !!! Jak sie bedzie zwało zdechły pies to i szynke ze zdechlego psa bedzie jadła :)

Gość oj dana dana
Hawa to uciekaj stad prędko bo nadmiar nerwów może Ci zaszkodzić, a przy dyskusji z takim wynalazkiem o nerwy łatwo

Gość martinaaa
przyjedz tu, to odbije Ci meza.

tak slyszalam o szynce drobiowej... a slyszałas o pasztecie pomidorowym ??? pasztet sie z pomidorow taki robi :D:D No zesz, ty to masz dopiero narąbaaaane :) Szynke sobie tak nazywaja jak chcą, ale szynka jest jedna - wieprzowa i nigdy tego nie zmienisz, a pani u ciebie na osiedlu jak nazywa szynke drobiem to niech ją Bog ma w swojej opiece...

:) odbijesz mi meza? Ja bym ci go wepchała w ramiona, to i tak szybko przybiegnie... on sie nawet beze mnie z domu nie ruszy :)

Gość oj dana dana
malunia idz sie lepiej wyskrobac zeby wyeliminowac swoje geny ze srodowiska, ty wlasnie jestes doskonalym przykladem tego ze aborcja jest w niektorych przypadkach konieczna :)

no ale moze jednak mi odbijesz tego mężą :D:D bo chciala bym to zobaczyc, a zdziwila bys sie :)

Gość martinaaa
wychowałas sobie męża. pewnie jakis ułomny na umyśle. no trudno, nie bój się jak bym sie postarala to juz by nie wrócił;)

Poprosze go, by sie kims innym zainteersował, to cholera jedna nie chce... moze jakas podpowiedz?

Gość bez znaczenia...........
malunia zrobisz sie luzna po drugim porodzie to sie ruszy a nawet ruszy inna, zycie

co ty mozesz zaoferowac :) twoje starania beda na marne, musiala bys posiadac dokladnie to samo co ja by go kolo siebie owinac, a z tego co piszesz jestes duzo madrzejsza a on na takie dziwki nawet nie splunie :D jest dojrzalym mgr inż. wiec szkoda twego czasu :D:D

Gość oj dana dana
abstrahujac od nieszczesnej szynki, czepilas sie debilko najmniej istotnej kwestii, ktora do całosci ma sie nijak, odpowiedzialabys epiej na pytanie ktore zostalo postawione

Gość martinaaa
dokładnie;) juz porozpychał, geny zostawił, to pora na prawdziwe życie.

nie badz taka pewna :) jak sie po pierwszym nie ruszyl to po kolejnych nie bardzo :) a jak sie ruszy to i ja sie wtedy bede mogla ruszyc :)

kurde ide, bo myslalam, ze tymi waszymi textami jakos przyspiesze sobie porod :( a tu nic... no to moze do kiedys tam...

Gość oj dana dana
"z tego co piszesz jestes duzo madrzejsza a on na takie dzi**i nawet nie splunie " heheh tym oto zdaniem udowodnilas jaka jestes głupia :D na madre nie leci wiec wzial sobie takiego debila jakim jestes ty:)

Gość martinaaa
no tak powazny pan po studiach. i co z tego? teraz wyzsze wyksztalcenie to chleb powszedni. niby co takiego Ty masz zeby go usiedlic? podtruwasz go?

Gość fdgrdfve
kobieta w ciazy jest ohydna a co dopiero po porodzie, nie licz na to ze meza jeszcze podniecasz jak to juz kolejna ciaza :o

Gość oj dana dana
pewnie go straszy ze jak odejdzie to go z torbami pusci

Gość zwolennik aborcji
Jestem za. Sam dałem mojej kochance pieniądze. Z jakiej racji jedno dziecko ma rozbijać dwie rodziny. Nasze żyjące już dzieci byłyby z tego powodu nieszczęśliwe. Mam inny kolor włosów i oczu niż ona i jej mąż, więc szansa, że by się wydało była za duża. Po za tym nie chciałbym żeby mnie ktoś tak wrobił w nie swoje dziecko, więc jej facet ma szczęście, że tak się skończyło.

aha i tak dla jasnosci mieszkam w niemczech nie w anglii hahahaha kafe to miejsce gdzie sie pisze bzdury a nie zapoznaje sie obcych ze swoim zyciem... przykro mi patrzec na takie kupki jak wy. Ide do swojego mezulka, bo juz zagrzana kolderka wiec pora leciec :D W ciazy przytyłam niewiele i wiem, ze zaraz spadne bo nigdy nie wazylam wiecej jak 55 kg :) cooo? zazdrosc tylek sciska??:D:D Zawsze po ciazy spadałam do zajebistej figurki :) wiec wspolczuje wam tego co piszecie bo uznaje ze piszecie o sobie... leceee do mojej ptaszyny :):) Buziaaaaaaakiiiiii

Gość Hawa2000
malunia333 w jakim miescie mieszkasz?

Gość Hawa2000
zwolenniku aborcji czy twoja kochanka chciala usunac ciaze czy ja zmusiles?

Gość martinaaa
no ale ci zazdroszcze, waże ponad 10 kg mniej i tak bym chciał ważyć tyle co Ty..

Gość kuaoua
a co za róznica czy ja zmusił czy nie

Gość kuaoua
jak by ja zmusił to był by grzech a jak by sama usunęła z własnej woli to by była błogosławiona :D

Gość Hawa2000
dziewczyny to ze jestescie za aborcja - ok, ja tez. ze nie chcecie miec dzieci - ok, szanuje wasza decyzje (choc po 30 mozecie zapragnac dziecka), ale nie piszcie ze kobiety ciezarne sa ochydne, czy maga sie mezom nie podobac.

Gość Joann200
zarodek do 6 tygodnia wyglada jak kawał flaka !

Gość zwolennik aborcji
Nie zmuszałem jej. Chciała tego tak samo, a może nawet bardziej niż ja. Nigdy nie zamierzała odchodzić od męża i bała się, że jak nasz romans wyjdzie na jaw to on nigdy jej nie wybaczy. Strach, że dziecko nie będzie podobne do męża i że on się domyśli zwyciężył.

Gość Hawa2000
jesli ja zmusil to jest podlym chamem. my tu piszemy do dobrowolnej aborcji a nie przymuszonej. uwazam ze roznica jest.