Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martinaaaaa

ABORCJA, czyli wara od naszych tyłków!

Polecane posty

Gość martinaaaaa
nie masz pojęcia kim jestem. zyczysz mi zle, a ja Twojemu dziecku nie. mam nadzieje ze jakims cudem wychowasz je nalepszego człowieka niz sama jestes.

za to ty potrafisz widze :) ja przynajmniej mysle glową, a nie dupą w porownaniu do ciebie :) ty myslisz dupą, dlatego czasem to słowo " pierdolisz" tak czesto sie uaktywnia w twych postach :) mozemy pogadac normalnie ??? bo moja twarz nie ma zamiaru caly czas pluc w dupe... :D:D

nie zyczysz mojemu dziecku zle? prosze, poczytaj co piszesz :D ale wiesz... to sa tylko slowa, bo zyczenia zyczeniami beda jak sie je przyjmie :) hahahaha

Gość Hawa2000
dobrze ze taka malunia333 pisze tutaj, inaczej byloby nudne.

Gość się locha rozpłodowa frustruje
No nieźle malunia33...Czyli ty walczysz tylko o dzieci poczete?Masz w duupie juz te narodzone!Po prostu debilka jakich mało.Ty po prostu nie możesz zniesc,że sa kobiety,które nie beda miały rozcharatanego krocza,rozstępów,rozciagnietej waginy,nietrzymania moczu TAK JAK TY.Nie musza one przechodzić przez torture porodu i potem niewolnictwa przy dziecku.ZAZDROSC PRZEZ CIEBIE PRZEMAWIA,bo w głebi duszy twoim największym marzeniem jest zyc tak jak one-bez bachorstwa.No cóz ty juz swoje życie zmarnowałas.Teraz chcesz je zmarnowac innym kobietom,ale nie uda ci się.Męcz się ze swoim zyciem.

Gość oj dana dana
malunia - chyba utożsamiasz mnie z autorką, masz juz jakąs obsesje na punkcie podszywów. Otóz informuje cie ze ja i marina to dwie rózne osoby :o

Gość martinaaaaa
i nie udawaj ze mnie sprowokowałaś, bo ja nie musze Ciebie wyzywac i Twojej matki.

Gość oj dana dana
w boga jakos wierzysz idiotko :o wiec moze i to przejdzie, taka tępa masa jak ty łyka wszystko

Gość oj dana dana
taaa podszyl, ujawnilas wlasnie ze masz zaburzenia schizofreniczne, masz 2 osobowosci :D hahaha idz do psychiatry

Gość Hawa2000
ta dziewczyna nie ma rozumu w glowie, ona tak abstrakcyjnie pisze ze nie rozumiem o co jej chodzi. zadziwia mnie jej podejscie do zycia, uwaza ze kobieta musi urodzic mimo ze jej dziecko bedzie chore, badz kobieta zgwalcona musi urodzic. co to za rozumowanie.

Gość oj dana dana
katolce jak to z wami jest... bóg dał zycie wiec bog moze je tylko zabrac, a zycie np krowie kto dał? tez chyba bog prawda? wiec dlaczego wpierdalacie ze swoimi rodzinkami kanapki z szyneczka? bronicie tylko zycia ludzkiego? w takim razie skad wziely sie zwierzeta skoro bog poczal tylko czlowieka?

Gość oj dana dana
a skoro ludzie wzieli sie od adama i ewy, ktorzy mieli kaina i abla to skad reszta ludzkosci? kain i abel ruchali swoja matke? przeciez to same wady genetyczne i taki rozrost populacji nie byłby możliwy

nie potrafisz czytac ze zrozumieniem? skopiuj mi to, co napisałam :) Napisalam, ze mozna sie podjac aborcji jak zagraza zycie kobiety, dziecka lub ich zdrowia i tyle .... dziecko z gwałtu tez nie jest ok, ale to juz zalezy od lekarza i to nie jednego... zyje troche na obczyznie i wiem o co pytaja i jak sie wszystko odbywa. Troche posiedziec na informacjach poczytac a nie cale 24 na dobe na kafe... nudne jestescie ide stad, bo rozmowa widze pusta jak wypchana skorupka :/ do niczego nie prowadzi a nie mam ochoty udowadniac sobie jaki to polak potrafi byc zafajdany. Chce kiedys do pl wrocic, a nie pozwole sobie by takie cos jak wy tutaj zniszczyly w moich oczach opinie na temat polek, bo i tu maja straaaszna opinie :/

Gość Hawa2000
ja nie wierze ze malunia333 jest w ciazy, ona jest chora na umysle, albo sobie z nami w kulki leci i ma z tego ubaw.

oj dana dana, udana jestes... od kiedy szynke sie z krowy robi :) hahahahahahahahaahahaha ide juz spac, szkoda mojej klawiaturki na takie bąboczenie...

Gość oj dana dana
malunia.. jak grochem o sciane

Gość oj dana dana
a czego robi sie szynke?

mam ubaw i zebys wiedziała... :) nie wierzysz w moja ciaze? no to jest taki dziwny wybryk natury ze naprawde trudno w ciaze jest uwierzyc... ja sama nie wierze do dzis :) tak sie z mezem cieszymy, ze trudno nam jest uwierzyc z tego pieknego brzuszka :) słodzizna moja kochana juz za niedlugi czas bedzie z nami w swoim pokoiczku wsrod swoich zabawek :) cos pieknego :)

Gość martinaaa
lepiej zostan w tej anglii..wcale Cie tu nie chcemy.

Gość oj dana dana
szynka cieleca, drobiowa, z jelenia, wieprzowa... kurwa twoja ignorancja nawet garów sie tyczy

Szynka wyrób garmażeryjny pozyskiwany z tuszy wieprzowej, schłodzony lub mrożony z kością lub bez. Barwa mięśni może być jasno różowa do czerwonej, dopuszcza się zmatowienia. Barwa tłuszczu biała z odcieniem kremowym lub lekko różowym, w przypadku mięsa i tłuszczu mrożonego dopuszcza się nieznaczne zszarzenie barwy na powierzchni. Zapach swoisty charakterystyczny dla mięsa świeżego wieprzowego bez oznak zaparzenia i rozpoczynającego się psucia, niedopuszczalny zapach płciowy. I z kim ja rozmawiam... Ty choc wiesz z czego zyjesz?bo jak ty szynke z krowy robisz to za wiele nie pogadamy.

Gość Hawa2000
ja spalam w dzien 3g, nie jestem spiaca. przez hormony mam zaburzenia snu i troche jestem poddenerwowana zblizajacym sie porodem.

Gość oj dana dana
no tak.. twoja wiedza ogranicza sie do wikipedii, to zrozumiale :o o szynce drobiowej zapewne nie słyszalas ani innych rodzajach wędlin