Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prożnia...

Dzis zdradzilam go...

Polecane posty

Gość Do Próżni...
Oj tam, oj tam. Od razu niegrzeczna :-) Ty przecież lubisz świntuszyć :-D. Ja jestem z tych "porządnych" i przede wszystkim WIERNYCH :-) Szkoda, że zdrada dla wielu przychodzi z taką łatwością, bo liczy się "CHWILA", bo czas ucieka, młodość też i trzeba korzystać z życia. Moralność w XXI wieku nic nie znaczy, zobowiązania wobec drugiej osoby również. Liczą się "MOTYLE W BRZUCHU", które zdychają po krótkim czasie i potrzebny jest kolejny kochanek czy kochanka :-(

Gość RomantycznyRoman
Próżnio uwielbiam kobiety z charakterem. Ponawiam zaproszenie...

Gość Do Próżni...
No widzisz. Już masz kolejnego chętnego ;-) Masz branie :-D

Gość RomantycznyRoman
Dodam, że lubię takie dziwki jak Ty. Byłoby cudownie... Czekam...

Gość RomantycznyRoman
No proszę. Daj się namówić... Nie pożałujesz ;-)

Gość RomantycznyRoman
Tylko pierwszy wpis należy do mnie. Reszta to niespełnieni erotomani.

Gość RomantycznyRoman
Próżnio - Odezwij się, mam ochotę na romans. Z żoną mi się nie układa i szukam odskoczni. Daj się skusić. Jestem świetny w łóżku. Czuję, że pasowalibyśmy do siebie. Ja też ma ogromny temperament :-)

Gość RomantycznyRoman
Szkoda, że pojechałaś do kochanka... Chciałbym być na jego miejscu... Lubie kobiety z temperamentem...

Gość Do Próżni...
No skuś się kobieto, bo czas ucieka, a życie jet tylko jedno :-D Nie odmawiaj facetom przyjemności ;-)

Gość Do Próżni...
I jak się czujesz w rocznicę swoich zdrad? Uważasz, że partnera bez ślubu można zdradzać? Też chciałabyś być zdradzana? A może jesteś :-)

Gość RomantycznyRoman
Nie wiem czy Bóg stworzył kobietę, ale jeśli tak, to wiedział po co ...;) Thx.

Gość Oj Roman, Roman.
Ty jeszcze tu jesteś z nadzieją, że ta kretynka zgodzi się na romans z tobą? Lubisz takie zużyte kobiety?

Gość Wygląda na to
że już po wszystkiemu. Roman warto bylo??

Gość Tak myślisz?
że już po wszystkiemu? :-) Doczekał się? Może podobnie, jak ten od jagiełły :-D Jeśli tak, to niezła latawica z tej Próżni.

Gość Tak myślisz?
Chociaż nie :-) Ona i tak jest latawicą :-D Z córcią będzie podobnie.

Gość Mała_wojna
Aniołowie jeśli tylko są Kryją się w metalowych bunkrach Takie listy szybko drą Chcą mnie dziś, chcą mnie widzieć jutro Paru kumpli już tam jest Mówią, że krzyżyk piecze w usta Nauczeni nie bać się Tylko coś nie pozwala usnąć Zawsze iść w rozkaz, który mam we krwi Małą wojnę w sobie mieć Z każdym z was walczyć do utraty tchu I bez słów... Mogę zwalić ciebie z nóg Wrogu mój, co wykrzywiasz usta Nie przepraszaj, tylko wstań Nigdy już nie zobaczysz lustra Ludzie są po to, żeby żyć i tańczyć Ludzie są po to, żeby mogli walczyć Ludzie są i nie będą nigdy lepsi Ludzie są... Tacy są... Ktoś zapłacił za twój ból Za szampana łyk Od tej chwili będziesz mój I nie odwracaj się Patrz mi w oczy, patrz

Gość Tak , tak,,,
Może umowila sie z jagiellą, pozniej z romanem. Ma faceta i kochanka. Zyje pelna piersią i z każdego dnia wyciąga ile sie da... A wam pozostalo czytanie o tym, pomstowanie na nią i rozmowy o czyms o czym nie macie pojecia. Do tego partner u boku tak ciekawy i zaskakujący jak akcja w telenowelach, znajomi tak nudni jak wy i taka sama ciekawa praca. I dzieci ktore bede o niebo lepsze od jej corki bo wychowane na wasze podobienstwo. Tylko dlaczego nie zazdroszcze wam waszego życia? Zamiast z wami w niebie, wolalabym z nia w piekle! I dla waszej wiadomosci jestem 13 lat po slubie, nigdy nie zdradzilam meza.

Gość Oj tak, tak...
żyje pełną piersią- to prawda. A że rani przy tym innych i okłamuje? To ju ż nieistotne... Liczy się chwila, zapomnienie, odskocznia, bo prawdziwej miłości w tym nie widzę :-(

Gość Oj tak, tak...
Nie wiadomo, gdzie każdy z nas wyladuje po śmierci ;-) Może nie ma ani piekła, ani nieba :-) Kto to wie? Ale na ziemi powinniśmy żyć tak, żeby nie krzywdzić najbliższych, a Próżnia tak właśnie robi. Prawdę mówiąc to zdzira bez uczuć, której zasada numer jeden to korzystać z życia bo czas ucieka i trzeba się wyszumieć, jak nie z jednym, to z drugim, a może i trzecim i czwartym :-D ŻAŁOSNE !!!!

Gość do oj tak , tak
a oklamuje ciebie? tobie jak i innym przyznała sie do tego. i co? póki co widze tutaj tylko lincz i wulgarne teksty nieobytych chamów. a to ,ze nie powiedziala swojemu facetwoi o tym ze spotyka sie z innym to jej sprawa. Chce to powie, nie chce to nie powie. mam nadzieje,ze jak tobie sie przydarzy to powiesz swojemu facetowi i pójdziesz swoja drogą. I tylko nie zapieraj sie ze ty nie, bo....................Niczego o sobie ni wiesz co bedzie w przyszlości i co moze ci sie zdarzyc. bo skoro jestes taka pewna, to dlaczego nie przewidziałs w swoim zyciu chocby i tych przysłowiowych upadków na chodniku. O cudzych ranach nie wypowiadaj sie, guzik o tym wiesz. Tak jak i nie wiesz czy to chwile czy zapomnienie czy odskocznia. Poszperaj w swoim zyciorysie, napewno cos tam znajdziesz, o czym chciałabys zapomniec. Póki co swoje oceny na takim poziomie wiedzy zostaw dla siebie. i lepiej i bardziej obiektywnie.

Gość do oj tak , tak
No prosze, same nieobyte chamy i chamki!!to jest dopiero żałosne!!!

Gość do oj tak , tak
powiedziała laleczka kolejna nieobyta chamka!:-p

Gość Oj tak, tak...
Mnie się nie przydarzy :-D Ja nie zdradzam :-D

Gość Oj tak, tak...
laleczko - Masz rację - też tak uważam ;-)

Gość do oj tak , tak
i w dodatku czytac ze zrozumieniem nie potrafisz:-D

Gość do oj tak , tak
krowa , który głosno ryczy mało mleka daje :-Dwiec i twoje ryki sa mało prawdziwe:-d

Gość Oj tak, tak...
Próżnia to to dopiero chamka przed czterdziestką. Udaje wierną, a czeka tylko na spotkanie z kochankiem :-) Cóż za obłuda i jeszcze jaka z tego dumna, że potrafi utrzymać romans w tajemnicy, no i chudnie :-D Całkiem jak małolata.... :-D

Gość do oj tak , tak
oj wszystkie wy jestescie do eksponowania na ołtarzach. Ciekawe ze was tam jeszcze nie ma. laleczko, laleczki nie maja cipy nie maja nawet rozumu. jestes tak samo plastikowa jak twoje mylsenie o ludziach i ich zyciu. zycze powodzenia w gramoleniu sie na ołtarze:-D

Gość Oj tak, tak...
W życiu liczy się wspólny dom i kredyt, no i wspólne wychowywane jej dziecka Zdrada dla Próżni to coś tak normalnego, jak jedzenie czy sikanie. Rok temu miała wyrzuty sumienia. Teraz już nie :-( Bo w imię czego ma odmawiać sobie przyjemności. "Pan Lód" już się znudził. Trza korzystać z życia, póki kochanek się nie rozmyślił :-D żal po stokroć żal :-(

Gość Oj tak, tak...
Próżnia może i jest zgrabna i powabna - wierzę jej na słowo ;-) Ale tępa jak sierp po żniwach :-D :-D :-D