Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prożnia...

Dzis zdradzilam go...

Polecane posty

Gość No jak to?
Nie wiesz zolzo? Próżnia dalej udaje głupią i zdradza swojego partnera i udaje super matkę, która zostawia córkę i jedzie do kochasia :-( I tak już od roku. Ale co zrobić :-( Ten typ tak ma :-(

Gość only_zolza
Dżizas ludzie zajmijcie sie swoimi sprawami a innych zostawcie w spokoju. Próżnio czekam na twoja wiadomosc. :)

Gość No jak to?
No właśnie zolzo - zajmij sie swoimi sprawami :-)

Gość nick na jeden raz
próżnio, pełnio, zakochana ... co u was ? czemu się nie odzywacie ? wszystko w porządku (czyli po staremu :-P) ?

Gość taka jaką chcieli ją widzieć
A ja zdradziłam przyjaciółkę, chociaż przyjaźnią trudno to nazwać, jeśli się zdradzi. Była przez chwilę z poligamistą, muzykiem pewnego bardzo znanego polskiego zespołu, który zdradzał z nią swoją żonę... i kilka kochanek. Muzyk zaproponował mi spotkanie, nie odmówiłam. "Przyjaciółka" chciała na mnie wymóc deklarację że nic od niego nie chcę, nie wymogła. W krótkim czasie straciłam z nią kontakt, i stwierdziłam że co mi szkodzi. Jak już kurewstwo, to przynajmniej światowe.

To mu o tym powiedz, prosto w oczy. Miałaś odwage majtki przed innym ściągac- miej odwagę wyznać prawdę partnerowi. Faceci też mają uczucia, nie chcą być okłamywani. Nie zapominaj....

Gość Do nick na jeden raz...
Pewnie, że po staremu :-( Ale te k..y nie piszą, bo czym tu się chwalić :-(

Gość Pelniaa
Cześć Nick. U mnie bz. czyli taka mała stabilizacja i fajnie jest jak jest. A jak tam u Ciebie, bo miałaś dużo większe wahania nastrojów? Nadal codziennie widujesz się z tym drugim? Próżnio, co słychać u Ciebie? Pozdrawiam.

Gość nick na jeden raz
Tak, widuję się codziennie, bo już inaczej nie potrafię żyć. Taka moja sucza natura :-( Uwielbiam zdradzać i oszukiwać :-P

Gość nick na jeden raz
pełnio, jak pewnie się domyśliłaś, wyżej to podszyw nie spotykam się nim od tygodnia wciąż dzwoni i pisze, ale nie chcę już tego ciągnąć to taki moment, że trzeba być razem, albo się rozejść ja wybieram stabilizację i niech będzie, że to taka moja natura ale nie żałuję zbytnio myślałam, że będzie mnie to więcej kosztowało (rozstanie z tamtym) ale bez problemu daję radę dla tych podczytujących, świętych, dodam, że niczego nie żałuję i nie zamierzam zapominać ;-) próżnio odezwij się, co u ciebie ... wszystko w porządku ?

Gość nick na jeden raz
pelnio - to wyżej to podszyw ;-) Spotykam się z nim nadal. Wydzwaniam do niego i piszę, bo już nie potrafię być tylko z jednym facetem ;-) I nie żałuję, że jestem zdradliwą kobietą, bo mnie to cholernie podnieca :-) Po prostu żyć, nie umierać :-P

Gość Próznia...
U mnie wszystko w porządku :-) Poranek spędziłam ze swoim partnerem, a wieczorem mam spotkanie z kochankiem :-P

Gość Jednym słowem...
Kochanki to etyczne zera :-(

Gość Próżnia...
Niewierne. Żyje i ( ło matko) mam się dobrze. Byłam na tygodniowym wyjeździe ( tym razem slużbowy), poza tym nawał roboty, więc odpuściłam sobie te monotematyczne gadki na temat mojej upadłej moralności. Zakładałam topik z myslą o zdradzających, to na ich zdaniu ma najbardziej zależało. A tu proszę topic przekształcił się w warto rozmawiać :) U mnie dalej trójkąt. z tym nieoficjalnym widuje się rzadziej , tak jak napisałam wczesniej, robota. Moj oficjalny bez zmian, pan lód. Mnie zaczęły nachodzić myśli o wyprowadzce i te szepty przybierają coraz bardziej realny kształt.. Wczorajsze walentynki spędziłam sama. Na własne życzenie. Wymówiłam się pracą. Spędziłam ten dzień tak jak lubię i było bardzo milo :) Dlaczego, więc tak miło nie miałoby być codziennie?? Codziennie święto, sama ze sobą :)

Gość Próżnia...
Podszyt za mnie pudło. Nie spędzam ranków ze swoim facetem, ani wieczorów z kochankiem. Z kochankiem spędzam tylko weekendy.

Gość Próżnia...
Zolzo, chciałam wysłać Ci moj adres, ale coś z Twoim nie tak :(

Gość Prożnia...
I przyznaję w weekendy czuję się prawdziwą dziwką :-)

Gość Próżnia...
Mam nadzieję, że moja córka nie wda się we mnie i będzie wierna swojemu partnerowi/mężowi :-)

Gość Próżnia...
Źle bym się z tym czuła, gdyby oszukiwała własne dzieci, a moje wnuki.

Gość Proznia juz dawno wyjebala
z tego topika bo zabraklo jej fantazji na ciag dalszy tej bajeczki :-O

Żyjcie, zdradzajcie i umierajcie w przekonaniu że jesteście "wielcy"...

Gość Próżnia...
Najbardziej obawiam się, że za rok, dwa - mój kochanek również okaże się "panem lód" i będę musiała szukać dalej :-( A czas ucieka, niedługo stuknie mi 40-tka ;-)

Gość Brawo Mario!
Krótko i na temat :-D

Gość Próznia
Witam mój Fan club :)

Gość Próznia...
Mój Fan club jest tylko i wyłącznie dla osób: - podłych, - zdradzających, - mających uczucia najbliższych w dupie, - kłamliwych. Innych nie biorę pod uwagę :-D Kto chętny? :-P

Mam propozycje dla Ciebie (Próżnio) a mianowicie wychodzi nowa edycja 'czterdziestolatka" i poszukują kobiety do głównej roli. Myślę, że masz ogromną szanse zaistnieć na scenie krajowej nie tylko jako aktorka ale rónież jako matka, żona i kochanka. Przemyśl temat bo jak piszesz czas nieubłaganie ucieka.

Gość mario100ns
Co się dzieje na wątku?. On tylko zwariował tak jak Jego autorka...

Mario100 i Mario100ns to ta sama osoba bezwzględna, okrutna i szczera do bólu...