Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prożnia...

Dzis zdradzilam go...

Polecane posty

Gość A czy można wiedzieć?
Dlaczego kobieta pozwala na takie traktowanie przez męża latami? Od damskiego boksera trzeba wiać, a nie z nim mieszkać!

Gość róznie to bywa
Tyle samo powodów ma pewnie proznia, co ta przykładowa bita kobieta. Mów bitej kobiecie uciekaj, a ona stoi i ma tysiace powodow by zostac. pewnie próznia ma tez tysiace powodów by zostac i miec swoje powody by zdradzac.

Powody do zdrady zawsze można znaleźć :-( Jeśli ktoś chce. Jeśli nie chce ranić męża czy partnera, nie zrobi tego :-) Próżnia twierdzi, że jej partner to "pan lód" :-) Teraz pewnie sama jego obecność ją drażni. Tak to jest, jak po kilku latach czar pryska i nie ma już motyli w brzuchu... Mam nadzieję, że w końcu przyzna się, że ma kogoś innego i odejdzie do kochanka. Tylko ciekawe, co powie córce... I czy kochanek za jakiś czas nie okaże zimną rybą :-P

Gość róznie to bywa
ale to jej problem:-)nie uważasz. nic nam do tego co zrobi. A tego czy nowy pan nie bedzie zimna ryba to moze jest pobozne zyczenie innych. A moze to goracy facet o jakim kazda marzy ale nie powie bo w domu ma takiego samego pana loda. Kobieta zrobiła ryzyk-fizyk. I jak jej dobrze z tym to co sie tak oburzacie. Dlaczego nie pietnujecie zimnego loda, który ja olał. Bo sobie zalatwila po swojemu sprawe i dlatego jest zła? Pan zimny lód tez ja zdradził - odpechnał! to pasi , ale ze kobieta nie chce rezygnowac z sexu to podla suka tak? bo powinna sie rozwięśc, ale dlaczego powinna? gdzie tu jest sens. pan lod tez nie ma ochoty na rozwód, ale siedzi z nia w tym małzenstwie.

Gość róznie to bywa
a m oze własnie chce go zranic, zeby poczuł odrzucenie, zeby mu troche przynajmniej czubek odtajał.

Czubek mu odtajał być może przy jakiejś młodej policjantce :-D Wg mnie próżnia w domu jest zimną rybą, bo myśli tylko o kochanku :-P Małżeństwem nie są, więc nie wiem, po co jeszcze są razem.?

Gość madzia881205
Ja też zdradziłam i bardzo tego żałuję ponieważ tamten facet mnie prześladuje, dzwoni, pisze.... boję się

Zgadzam się ztym, że to problem próżni,co zrobi ze swoim życiem, ala sama zaczęła rok temu, otwierając ten topik :-D Można więc wyrażać swoje zdanie :-)

Do madzi - radzę zerwać z nim wszelkie kontakty ;-)

I więcej nie zdradzać :-)

Gość madzia881205
własnie chodzi o to że próbowałam zmieniałam numer telefonu chyba z 8 razy... najgorsze jest to że on pisze mi że jeste dzi... itd. nie mogę tego zgłosić na policję bo nie udowodnie że to on

Gość madzia881205
boję się go.... a jeszcze bardziej tego że pewnego dnia przyjdzie i opowie wszystko mojemu mężowi...

Madziu - Dlaczego zdradziłaś? Czy warto? Dla mnie zdrada jest obrzydliwa! Nigdy tego nie zrobiłam :-) Po co komplikować sobie życie? Dla kilku miłych chwil czy nocy?

Gość madzia881205
teraz myślę że zdradziłam bo...mój jeszcze wtedy chłopak nie okazywał mi uczuć tak jak tego potrzebowałam...

Gość madzia881205
wiem że już tego nie zrobię, ale czasami zastanawiam się czy jak bym tego nie zrobiła to doceniłabym to co mam...

Czyli najpierw zdradzałaś chłopaka, a potem męża :-( To ile ten romans trwał? Kochanek też może się zaangażować...

Gość madzia881205
zdradziłam przed ślubem... zdradziłam a rok póżniej wzieliśmy ślub. Kochanek też ma żonę.

I pewnie dzieci :-(

Gość madzia881205
niestety nie.. ja także nie mam dzieci chociaż się staramy już dosyć długo

Gość Mam inny pomysł...
Ty zostaw męża, on żonę i będziecie mieć wspólne dzieci :-D

Madziu zostaw ich obydwóch a będziesz szczęśliwa, tylko co oznacza samo słowo szczęście?

Gość Mam inny pomysł...
Prawdę mówiąc, zrobiłaś ŚWIŃSTWO swojemu narzeczonemu :-( Potem, jako mężatka też "TO" robiłaś, więc dobrze byłoby, żeby mąż dowiedział się, jaką ma żonę :-P

Gość Oj Mario :-)
Kobiety pokroju Madzi i Próżni, muszą kogoś krzywdzić :-( Tylko, dlaczego panowie tak chętnie godzą się na romanse?

Gość madzia881205
zdradziłam tylko raz przed ślubem, i nie uważam siebie za osobę która musi krzywdzić.

Tylko raz? I od tamtej pory tamten facet wydzwania? Nie rozumiem...

Gość madzia881205
tak tylko raz... tak wydzwania, wyzywa... kocanek jak można go tak nazwać mieszka blisko mnie i jak tylko mnie gdzies widzi to zaczyna znowu dzwonić i pisać.

Madziu - To powiedz mu, że jeśli powie o zdradzie twojemu mężowi, to ty powiadomisz wówczas jego żonę.

Bo to jest coś niecodziennego, coś co Nas przyciąga, co powoduje podwyższone tętno i wreszcie coś co Nas wyróżnia spośród ogółu...

Gość Oj Mario :-)
Czyżbyś marzył o zdradzie? ;-)

Gość Sama nie wiem....
Ja myślę, że Nas wyróżnia to, że nie zdradzamy :-D