Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prożnia...

Dzis zdradzilam go...

Polecane posty

Gość do oj tak , tak
no i co teraz jej zęby wybijesz przez ekran komputera?

Gość Oj tak, tak...
Po co? Mam naprawdę ładne :-)

Gość do oj tak , tak
Nie tobie, prózni masz ochocte wybic zęby:-D czytaj , czytaj dokladnie maleńka, nie zaperzaj sie:-D

Gość Oj tak, tak...
Może jej policjant wybije, jak się dowie dlaczego tak chudnie :-D

Gość Oj tak, tak...
Pewnie ma wprawę w obijaniu innym mordy ;-)

Gość Dziewczyny!!
Proznia nie pisala o zdradach Pisala o swojej pierwszej zdradzie. CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM! Nie chwalila sie tym, chciala pogadac CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM. To ze potrafi się odszczeknąc na wasze wyzwy to jej rakcja obronna CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM Ona was nie obraza, nawet nie podejmuje pyskowki CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM. Ona twierdzi ze zycie czasami zaskakuje CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM! Same dopisujecie jej romansow wymyslajac jakies randki z netu Skad w was przekonanie ze jestescie lepsze?? Kazda z nas ma wstydliwy sekret. Kobiety powinny sie wspierac, a nie marzyć o wybijaniu zebow drugiej, tymbardziej ze ta nie zrobila nam żadnej krzywdy! Dlaczego kobiety sa takie zajadle i glupie?? Czasami wstydze sie ze jestem jedna z nich:(

Gość RomantycznyRoman
Witam. Dobrze, że są tak łatwe kobiety jak próżnia, ale żony nigdy nie chciałbym takiej mieć ;-) Pozdrawiam.

Gość Dziewczyny!!
Żadną z was nie wybralabym na przyjaciolke. W ogole nie istnieje kobieca przyjazn. Mamy to na wlasne zyczenie. Smutne...

Gość Dziewczyny!!
I czasami żałuję, że zdradzam :-( Ale zdarza się ;-)

Gość Oj tak, tak...
Zdrada to smutna przywara ludzka ....

Gość Do romana lub jego podszywu
A czyże jest żona? To tylko nazwa kobiety z ktora sie żyje. Nie gwarantuje ona szczescia. Kilka lat temu poznalem kobiete, ktora spotyka sie tylko raz. Bylismy ze soba rok. Bylam tym wszystkim o czym facet moze marzyc. Byla przyjacielem i kochanka w calym tego slowa znaczeniu. Bylem za glupi zeby wtedy to wiedziec. To co mnie w niej fascynowalo zaczelo pozniej straszyc. Bo co to za zona, ktora jezdzi na motorze, skacze na bungee,pije jak chlop, nawet to jak byla w lozku przerazlo mnie, bo przeciez gdzies musiala sie tego nauczyc! Ucieklem, wycofalem sie, nie dalem jej szansy. Wyjechalem. Za granica poznalem urocza kobietę w sam raz na zone. Wzielismy slub, urodzilo nam sie dziecko. Wrocilismy do kraju. Z uroczej kobiety pozostalo ... Nic nie pozostalo. Zyjemy jak obcy ludzie pod jednym dachem. Mieszkanie jest, dobra praca, udane dziecko. Nie ma kobiety, jej. Los sie na mnie zemscil, ona ochajtała się z moim dobrym kumplem. Najgorsze jest to, ze wiem ze go kocha, moze nawet bardziej niz kiedys mnie? To nie daje mi spokoju. Kiedy slysze od niego jakim jest szczesciarzem, kiedy widze jak ciagnie go do domu, do niej, kiedy mysle ze ma to wszystko co ja kiedys mialem... Czekaja teraz na pierwsze dziecko, nawet dwa bo to blizniaki. Dla niej mnie nie ma, dla mnie jest tylko ona. Nawet teraz bez wahania zostawilbym dla nie zone, rodzine, wszystko. Nie zal mi zony, zal mi siebie i swojego zmarnowanego zycia. Wiec nie pisz glupot kto nadaje sie na zone, bo coz znaczy zona?

Gość dobre sobie...
A ja myślę, że w końcu Próżnia się doigra i dostanie kopa w chude doopsko, aż poleci na księżyc.

Gość dobre sobie...
Do tego kogoś powyżej : żona to osoba, której przysięgałeś wierność :-) Chyba byłeś tego świadomy? Mój brat żyje w wolnym związku, tak jak Próżnia, ale nie ma tam mowy o zdradach - na szczęście :-)

Gość do dobre sobie
Moja zona nazwala ja zdzirą, bo na imprezie u wspolnych znajomych, będąc w 6 mscu ciązy wciągła swojego męża do toalety, skąd po pol godzinie wyszli ogromnie zadowoleni. To najlepsze podsumowanie.

Gość dobre sobie...
No i co? Tak Ci żal, że byli w tym kiblu? :-) A żona? Trochę przesadziła, ot co ;-) Ale czy to powód do zdrady?

Gość dobre sobie...
Dla mnie "ZDZIRA" jak ulał pasuje do próżni :-D

Gość To co powiedziala o niej
zupelnie pogrążyło ją w moich oczach. Nie chodzi o uczucia do tej drugiej, ale o fakt, ze nie znajac jej, nie wiedzac jakim cieplym i oddanym czlowiekiem potrafi byc od razu ja skreslila. Cale jej zycie to pozory i to co powiedza inni. Nie chozi o sam sex w kiblu, chodzi o zafascynowanie i oddanie drugiej osobie. W zwiazku tej drugiej wiadomo co lub kto jest dla nich najwazniejsze. Zazdroszcze im tego, bo wiem jak to smakuje. A zone chetnie wymieniłbym na "zdzire" gdyby tylko ta tego chciala...

Gość dobre sobie...
Jej daj już spokój, ma męża i będą mieć dziecko... Miałeś swoją szansę... Było - minęło... Pogódź się z tym ;-)

Gość do tego od żony
współczuję ci, naprawdę twoja żona jakaś nie teges jest faktycznie przecież w tym kiblu była z mężem ! to zajebiste, że ludzie się kochają, że się pragną ale nie niszcz sobie życia wspomnieniami to było, minęło i już nie wróci żyj tak, żebyś był szczęśliwy i pogódź się z tym czego zmienić już nie można

Gość dobre sobie..
A jak nie możesz znieść zachowania żony i już nie kochasz, to ją zostaw i szukaj szczęścia gdzie indziej ;-)

Gość dobre sobie..
A ja mam pytanie: Jak długo jesteście małżeństwem? Jak długo po ślubie jest kolega?

Gość ANA36
Czy ktos zna odpowiedz na pytanie : Dlaczego nie żałuje i nie moge przestać myśleć o tamtym ?!

Gość Prożnia...
Prawdopodobnie z tej samej przyczyny co ja. Jesteś zdzirą ;)

Gość Prożnia...
Prawdopodobnie z tej przyczyny co ja. Jesteś zdzirą.

Gość ja tez czuje proznie
ale to on zdradzil mnie...

Gość Prożnia...
Mój Partner poczuje to samo, gdy dowie się o mojej zdradzie... Ale mam to gdzieś ;-) I tak wolę kochanka :-)

Gość ANA36
Do Próżnia : dlaczego piszesz ze tak jak ty jestem zdzirą ?

Gość ANA36
Ja nie żałuje i nie czuje sie winna ,najśmieszniejsze jest to że zdradzam mojego partnera z którym jestem od 6 lat ze swoim byłym.

Gość ANA36
to juz nie tylko sex , nie mogę przestać myśleć o nim ,patrzę na telefon i czekam nie wiem na co?