Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prożnia...

Dzis zdradzilam go...

Polecane posty

Gość ten od Jagiłły
próznia... Materii powiadasz jest wystarczająco, ale czy w odpowiednim miejscu. to co miesci sie powiedzmy w dłoni czasami w niej zostaje. lecz o z\grozo los bywa przewrotny. znasz ten kawał o ryśku? "Mąż i żona śpią w łóżku. Mąż obudził się w nocy i słyszy jak żona przez sen namiętnie powtarza: - Rysiek, Rysiu, och Rysiu.... Szybko dokonał wnikliwej analizy zachowania żony i wymyślił, że jak nic żona musi go zdradzać. Aby upewnić się, czy postawiona przez niego teza jest słuszna uknuł spisek. Rano udał, że wychodzi do pracy, trzasną drzwiami i cichuteńko na paluszkach do sypialni... Wszedł do szafy i przez uchylone drzwi obserwuje co się będzie działo. I zaczęło się: słyszy ding-dong dzwonka, potem odgłosy czułego powitania żony z Ryśkiem. Przechodzą do sypialni. Żona wystrojona w peniuary, o których posiadanie mąż nigdy jej nie podejrzewał, rozkłada się na łóżku. Za nią wchodzi Rysiek i... Oko mężowi zbielało, bo do sypiali wszedł facet jakby wycięty z żurnala. Młody, przystojny, postawny. Rysiek przystąpił do zdejmowania z siebie ubrania i mężowi szczęka spadła. Rysiek opalony, ciało muskularne, seksowny tatuaż. Kiedy zdjął bieliznę okazało się, że i 'tam' Ryśkowi nic nie brakuje i ogólnie pozazdrościć. Kiedy już Rysiek zdjął z siebie wszystko do zrzucania peniuarów przystąpiła żona. Rozpięła troczki seksownych koronek, a tam... O zgrozo! Cycki po pas, cellulit, wałki tłuszczu we wszystkich możliwych miejscach... Mąż siedzi w szafie, za głowę się złapał i załamany mówi do siebie: - K...a, jaki wstyd przed Ryśkiem." moja pani to moja kochanka. kochanka dla mnie brzmi obco... chciałem zaznaczyć ze to twoja wina, wróciłem do swojej pani. wytrzymałem całe 2 dni. trafnie ujęłaś mechanizm działania niestety i mój. zwala sie tą winę na 2 stronę, działa sie w sposób podły po to tylko by zachować twarz. w myśl zasady jestem świnią a co za tym idzie- tchórzem zdaje sobie sprawę ze wina leży po mojej stronie. w obu przypadkach ...

Gość onazakochanaaaa
Dzisiaj mam szczególnie sentymentalny dzień a ten tekst piosenki mówi wszystko co czuje . Z tobą chcę dzielić mój świat Patrzeć w twe oczy każdego dnia Z tobą szczęście chcę dzielić na pół Więc pozwól mi kochać cię, kochać cię znów Z tobą chcę dzielić mój świat Zasypiać przy tobie, dotykać twych ust Unosić się nocą do gwiazd Z tobą szczęście chcę dzielić, dzielić na pół Popłyniemy, popłyniemy daleko Z naszych marzeń rzeką I cofniemy czas Chociaż o kilka lat Żebym mogła być twoja I na ciebie zaczekać W białą suknie ubraną Wierność tobie przyrzekać Jednak los chciał, że jestem z nim Życie nie zawsze jest proste Z ognia najczęściej zostaje tylko dym Człowiek ma za sobą już wiosnę

Gość Prożnia...
Też .lubię tą piosenkę. Wszystko w niej ładne, może poza wersem o białej sukni i przysiędze wiernosći ;) Znałam kawał o Rysku. Należy do moich ulubionych i nielicznych, które umiem opowiadać. Póki co zostaje w dłoni, na pępek nie opada :) Na tym koniec, bo to nie tego typu topik:P Mogłabym znieść zdradę, ale do momentu, kiedy dowiedziałabym sie ze tamtą nazywał swoja panią. To wskazuje, ze łączyło Cie z nią coś naprawdę... Dlaczego wytrzymałeś tylko 2 dni, skoro to ktoś Twój , bo nie obcy? I w czym tu moja wina?? Czy mnie nie przeceniasz:) Twój mechanizm działania kwantyfikuje Cie do członkostwa gościnnych w kroku, egoistycznych, rozwiązłych zdradzaczy , bez krzty honoru tchórzy, potocznie nazywanych świniami. Witaj w klubie :)

Gość ten od Jagiełły
proznia troszke przesadzasz.... świnia jestem ale tresowana.

Gość Prożnia...
Szlag trafił w moje plany na weekend:( Mieliśmy wyjechać gdzieś w góry, poudawać wczasowiczów ,pobawić się w męża i żonę, apartament małżeński, łazienka z duża wanną, zimna wódka wieczorem. Nawet dancing miał być, bo ja uwielbiam tańczyć. Jemu sie coś zesrało, nie chce pytać co,bo wole wiedzieć mniej. Na dokładkę jakoś dziwnie mój facet dopytuje się o spa ( do którego rzekomo sie wybieram ); jakby węszył podstęp. Jakis znak opatrzności, coby sobie odpuścić? Olac wszystkie znaki na ziemi i niebie i dalej na wczasy w góralskie lasy? Czy siedzieć na dupie, bo lich nie spi? Póki co zrobiłam sobie w domku spa. Sypialnie małżeńską mam ( dzis nawet pustą, bo mojego faceta nie ma) , zamiast wanny- prysznic:( , zamiast dancingu jakies starocie puszczane na YouTube, zamiast super kolacji kiełbasa, ktorą właśnie pali na patelni moja genialna córka ;( Dobrze, że chociaż wódka jest :) Na zdrowie dziewczyny, no i Ty od Jagiełły też :)

Gość Prożnia...
Ty od Jagiełły Pamiętaj, że świnią możesz być, byle nie tresowaną !!! :)

Gość ten od Jagiełły
Próznia... przeczytałem od początku twoje wypowiedzi. z kruchej, zapyziałej dziewczynki zrobiła się z ciebie rasowa..przepraszam za wyrażenie-suka. kwestia poznawcza siebie samego i twanie w błedzie prowokuje takie działanie. klosz ochronny usadowiony premedytacyjnie, pewnie na okresleniu..."jestem egoistką". duzo tez piszesz o sobie.czy nie za duzo. wzgórza mają oczy a globalna wioska poniżej jest pełna przypadków, skrzyzowań... dlatego też jzeli pisze to jest to raczej ostrożne wyrażanie mysli, a nie detaliczne przedstawianie faktów.

Gość Prożnia...
Piszę o sobie, bo oprócz tego , ze jestem egoistką jestem egocentryczką do granic możliwości :) Uwaga o moim braku ostrożności jak bardziej na miejscu. Znowu kuszę los. Jesli chodzi o przemianę jaka nastąpiła, to jestem alternatywą dla bohatera romantycznego, bo z dobrego na złe:) A jesli chodzi o sucze zachowanie to wiesz o tym, zę smiech kamufluje zaklopotanie? E, Ty pewnie wiesz...

Gość ten od Jagiełły
wyrażacie uczucia dosłownie? pytam o to czy mówisz każdemu z nich "kocham cie"... własciwie temat zaspokojenia seksualnego nie jest zupełnie ruszony. a czy to nie jest istotne. nie siedzisz z kochankiem rozmawiajac...mam mase pytan, w miare bezpiecznych ale to nie na to miejsce.

Gość Prożnia...
Proponujesz spotkanie :P

Gość ten od Jagiełły
wybacz...nie mieszkam w okolicach katowic:P

Gość Prożnia...
Jesteś usprawiedliwiony :)

Gość Prożnia...
A co do kocham Cię, ten 2 nigdy tego nie usłyszał. Ważę słowa i nie plotę byle czego. Nie powiedziałam, bo dla mnie to juz ostateczność, a tego pewna nie jestem. Nawet, gdybym była to i tak nie dowiedziałby się. Z sympatii do niego nie chciałabym mu bardziej mieszać w głowie

Gość ten od Jagiełły
z sympatii? z człowiekiem sypiasz, z człowiekiem żyjesz na 1/4. piowiedz prosze że czepiam sie niepotrzebnie.

Gość Prożnia...
Dokładnie z sympatii. Nie sypiam z kimś z nudów, muśże trochę lubić :) To fajny, ciepły facet, który się zaangażował. Czasami myślę, ze za bardzo. Za nic na świecie nie chciałabym Go skrzywdzić. Tak jak napisałam wcześniej, Jego jest mi chyba najbardziej szkoda. Paradoksalnie.

Gość ten od Jagiełły
GOD DAMNED porozmawiajmy prywatnie. jest to mozliwe?

Gość Prożnia...
Chociaż z drugiej strony może nie potrzebnie mam jakiekolwiek skrupuły? Znałam Go wcześniej, wiele o Nim słyszałam. Nigdy nie bywał długo w stałych związkach. Jego stosunek do kobiet był nieco luźny. Moze opinia od jednego gościa na kafei, ze nieźle sie bawi moim kosztem jest trafna?? Wolę sie tego trzymać. Wtedy łatwiej i jakoś jaśniej ...

Gość Prożnia...
I znowu pytam, proponujesz randkę, jestem zmotoryzowana :) :)

Gość amazonka123456778
DLA NIEGO: Chcesz poznać fantastyczne, naturalne, młode kobiety? Chcesz z nimi poflirtować? A może chcesz zobaczyć coś więcej? Sprawdź nowy portal społecznościowy www.sexycity.pl/polecam/35 Start już jutro o 21.21, Zapisz się już dziś! Hej! Jutro o godzinie 21:21 rusza całkowicie nowy portal społeczościowy! Nie może Cię tam zabraknąć, zapraszam Ania www.sexycity.pl/polecam/35 Chcesz zobaczyć prawdziwe, seksowne, polskie dziewczyny? Wejdź na nowy portal społecznościowo erotyczny www.sexycity.pl/polecam/35, Start już jutro o 21:21! DLA NIEJ: Chciałabyś zarobić 1500 zł jednej nocy, nie wychodząc z domu? Mamy coś dla Ciebie www.sexycity.pl/polecam/35 Sprawdź to! Start już jutro w piątek o 21:21! Jesteś piękną, młodą i atrakcyjną kobietą? Nie wstydzisz się swojego ciała? Lubisz wyzwania? Nie pogardzisz dodatkowymi 2 tysiącami złotych na weekend? Wejdź na www.sexycity.pl/polecam/35 Bądź pierwsza! Start już w piątek o 21:21! Koleżanka chwali się znowu nową torebką ? Chciałabyś zmienić perfumy na lepsze ? Wciąż myślisz o sukience, którą widziałaś wczoraj w sklepie? Wszystko to oraz wiele innych rzeczy znajduje się teraz w zasięgu Twojej reki! Zarejestruj się już teraz www.sexycity.pl/polecam/35 Startujemy w ten piątek o 21:21! Kolejna nie udana praca ? Brak stałych dochodów? Jesteś piękną młodą atrakcyjną kobietą? Nie wstydzisz się swojego ciała? Lubisz wyzwania? Nie pogardzisz dodatkowymi 2 tysiącami złotych na weekend? Wejdź na www.sexycity.pl/polecam/35 DLA WSZYSTKICH: Pragniesz doświadczyć czegoś nowego ? Poznać piękne kobiety, interesujących mężczyzn ? Sprawić, aby Twoje życie obrało inny kierunek ? Odwiedź nas na www.sexycity.pl/polecam/35 Nudzi Cię zwykłe miasto ? Ludzie którzy zgrywają kogoś innego niż są ? Chcesz wstąpić do unikalnej społeczności ? Nasze miasto Ci na to pozwoli, SexyCity stanie się Tym czego szukasz. Odwiedź nas na www.sexycity.pl/polecam/35 Miasto, które zapoczątkuje zmiany w Twoim życiu ? Twierdzisz, że to nie realne ? Uważasz, że to kolejny Matrix ? Sprawdź nas www.sexycity.pl/polecam/35 SexyCity spełnia marzenia dowiedz się jak: www.sexycity.pl/polecam/35

Gość ten od Jagiełły
wole określenie zmotywowana...:P nie proponuję. randka ze mną jest "przekrwiona". wiec nalegam:)

Gość amazonka123456778
DLA NIEGO: Chcesz poznać fantastyczne, naturalne, młode kobiety? Chcesz z nimi poflirtować? A może chcesz zobaczyć coś więcej? Sprawdź nowy portal społecznościowy www.sexycity.pl/polecam/35 Start już jutro o 21.21, Zapisz się już dziś! Hej! Jutro o godzinie 21:21 rusza całkowicie nowy portal społeczościowy! Nie może Cię tam zabraknąć, zapraszam Ania www.sexycity.pl/polecam/35 Chcesz zobaczyć prawdziwe, seksowne, polskie dziewczyny? Wejdź na nowy portal społecznościowo erotyczny www.sexycity.pl/polecam/35, Start już jutro o 21:21! DLA NIEJ: Chciałabyś zarobić 1500 zł jednej nocy, nie wychodząc z domu? Mamy coś dla Ciebie www.sexycity.pl/polecam/35 Sprawdź to! Start już jutro w piątek o 21:21! Jesteś piękną, młodą i atrakcyjną kobietą? Nie wstydzisz się swojego ciała? Lubisz wyzwania? Nie pogardzisz dodatkowymi 2 tysiącami złotych na weekend? Wejdź na www.sexycity.pl/polecam/35 Bądź pierwsza! Start już w piątek o 21:21! Koleżanka chwali się znowu nową torebką ? Chciałabyś zmienić perfumy na lepsze ? Wciąż myślisz o sukience, którą widziałaś wczoraj w sklepie? Wszystko to oraz wiele innych rzeczy znajduje się teraz w zasięgu Twojej reki! Zarejestruj się już teraz www.sexycity.pl/polecam/35 Startujemy w ten piątek o 21:21! Kolejna nie udana praca ? Brak stałych dochodów? Jesteś piękną młodą atrakcyjną kobietą? Nie wstydzisz się swojego ciała? Lubisz wyzwania? Nie pogardzisz dodatkowymi 2 tysiącami złotych na weekend? Wejdź na www.sexycity.pl/polecam/35 DLA WSZYSTKICH: Pragniesz doświadczyć czegoś nowego ? Poznać piękne kobiety, interesujących mężczyzn ? Sprawić, aby Twoje życie obrało inny kierunek ? Odwiedź nas na www.sexycity.pl/polecam/35 Nudzi Cię zwykłe miasto ? Ludzie którzy zgrywają kogoś innego niż są ? Chcesz wstąpić do unikalnej społeczności ? Nasze miasto Ci na to pozwoli, SexyCity stanie się Tym czego szukasz. Odwiedź nas na www.sexycity.pl/polecam/35 Miasto, które zapoczątkuje zmiany w Twoim życiu ? Twierdzisz, że to nie realne ? Uważasz, że to kolejny Matrix ? Sprawdź nas www.sexycity.pl/polecam/35 SexyCity spełnia marzenia dowiedz się jak: www.sexycity.pl/polecam/35

Gość Prożnia...
póki co jestem zmotoryzowana. Od Ciebie zależy czy zmotywowana, robisz co możesz, bo przekrwiona randka mocno mnie zaciekawiła...

Gość ten od Jagiełły
ok ja motywuję teraz... przy takim zdecydowaniu to nie zazdroszczę zadnemu z twoich "właścicieli"... z drugiej strony co pewne jest w życiu...

Gość Prożnia...
Samcze, pewne siebie zachowanie i kreacja na "zimnego drania" mnie nie motywuje :( Intuicja tez na 2, nie wiesz kiedy pisze serio, a kiedy blefuje. Z randki nici :) Tak poważnie fajnie sie z Toba pisze. Dobrze poznać opinie kogoś z Marsa, w końcu jesteś bliżej u źródła.

Gość ten od Jagiełły
Próznio zdajesz sobie sprawę że Wenus obraca sie w inna stronę niż reszta planet.... tak słyszałem, nie sprawdzałem... zgadzałoby sie:) tak tak, zimny drań ze mnie. jaki ja jestem straszny.

Gość Prożnia...
To może się spikniemy? Będziemy jak Boni i Clyde?? :)

Gość ten od Jagiełły
spyknijmy sie . podaj jakikolwiek namiar.

Gość Prożnia...
Niezły kubuś z Ciebie :) Rozszarpią mnie obrońcy moralności czyhający na kafeterii na niewierne dusze, jeśli dam Ci namiar. Jesli chcesz zachować moje dobre imię podaj mi swojego maile, zaznaczając, ze chodzi Ci tylko o wymianę poglądów i zachowanie prywatności podczas zwierzeń z kłopotów , które to spędzają Ci sen z powiek ...

Gość ten od Jagiełły
tenodjagielly@wp.pl

Gość onazakochanaaaa
Jeszcze czuje jego zapach, tak dobrze mi było w jego ramionach. Jest mi tak bardzo źle bez Niego. Łzy w oczach a w sercu ból i jak można normalnie funkcjonować.