Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maya Sun

DIETA 50 / 50 !!!

Polecane posty

Gość kysza
Madziula, cieszę się razem z Tobą, naprawdę :) Miałam właśnie mały kryzys. Pomyslałam więc, ze najpierw zajrzę tutaj i masz ... od razu mi przeszło :) Bardzo Ci dziękuje, za te motta, które mi przysłałaś. Masz dużą umiejetność znajdywania tych najwłaściwszych. I wierz czy nie, będę do nich co jakiś czas zaglądać - dają kopniaka! A film postaram się obejrzeć teraz w weekend, jak tylko będę w domu. Jeszcze raz - super i tak trzymaj :)

Gość madziula2014
Kyszko jesli motta Tobie nie pomogą znajdę Cie i dam kopniaka ja :) ciesze się Kyszko ,że odsunęłaś złe myśli na pewno jeszcze nie raz nas dopadną chwile załamki,damy radę:) Bądźmy realistami, żądajmy niemożliwego" Ernesto "Che" Guevara Jesteśmy matkami,żonami zróbmy coś dla siebie:)

Gość madziula2014
koniecznie obejrzyj film:)mi dał kopa:) i kolejne for you "Jednym z największych odkryć jakie uczynił człowiek, i jedną z największych dla niego niespodzianek, jest odkrycie, że może on uczynić to, o czym ze strachem sądził, że nie potrafi uczynić." Henry Ford

Gość kysza
Madziulko, ja tego kopniaka to juz dawno powinnam dostać! Dzisiaj, jak tylko mi się uda, to postaram się obejrzeć ten film. Jestem go ciekawa, więc tym bardziej nie chcę oglądać z doskoku, tylko na spokojnie skupić się na nim. Jutro wyjeżdżam, więc nie wiem, kiedy napiszę, ale na pewno podzielę się swoimi wrażeniami o tym, jak go odebrałam :)

Gość gość
Witam, wybaczcie za mały spam ale tonący brzytwy się chwyta... jestem studentką dietetyki i poszukuję kobiet stosujących dietę odchudzającą (teraz bądź w przeszłości) w wieku 20-35 lat i powyżej 50. roku życia. Bardzo proszę o wypełnienie ankiety, zajmie to dosłownie chwilkę a mi pomoże w pisaniu pracy. Z góry dziękuję i przepraszam za kłopot :) https://docs.google.com/forms/d/1zEDLP55jRBXNzW4ePMuawHuOnKwSC3b6MBpsbRVmB8g/viewform?usp=send_form

Czesc Kochane:) jak mija dlugi weekend? Ja sie rozkokosilam bo juz od czwartku nie stosuje sie do diety ale po niedzieli wracam na tory:)

Gość madziula2014
Witam Listopadówko:)Miło znów Cie tu widzieć:)Dziękuję ja też się cieszę:):):) No ja też robie dzis super gołąbki i planuję zjeść przynajmniej dwa :) ale już wiem ,że to dla mnie żaden problem z tym jedzeniem,pojęłam zasady,stosuję i widzę efekty :)u nas w długi weekend jak zwykle dużo koncertów ,ale młoda trochę chora więc na razie siedzimy w domku.

Gość kysza
Cześć Dziewczynki :) Pogoda powiedziała dość, wracać do domu! :) Dzisiaj był mój dzień ważenia i jest - 3 kg :) Cieszę się oczywiście, ale na spokojnie. Za duzo miałam już tych stanów euforii. Madziulko, zrobiłaś mi smaka na gołąbki :) Obejrzałam film. To, co w nim przedstawione jest mi bliskie i coraz bardziej znane, nawet jeżeli nazywa się inaczej. Myślę, że jeszcze do niego zajrzę. Dziekuję, że się nim z nami podzieliłaś :)

Gość madziula2014
hej laseczki:)Kysza super cieszę się razem z Tobą.Gratulacje:)Teraz myślę będzie Tobie łatwiej ,bo jest łatwiej jak widać rezultaty. Cieszę się ,że film się podobał u mnie działa na 100%:) ja nawet jak pisałam ile chcę schudnąć to napisałam będę ważyć 53.To fajnie ,że już w domku:)

Gość madziula2014
P.S gołąbków.Zjadłam całe 2:):):):):)

Gość evia111
czesc mam pytanie , ile kcal jesc najlepeij w chude dni a ile w t łuste ?

Gość madziula2014
Witam.Ilość spożywanych kalorii zależy od trybu życia,ile sie ruszasz ,jaką masz pracę.Ja mam pracę raczej siedzacą ,jeżdżę na rowerze i czas spedzam na spacerkach i tańcach z córcią .Spożywam w dni tłuste około 1500 -1600 kalorii a w chude 600:)i dużooooo wody.Pozdrawiam

Gość evia111
BARDZO dziekuje za odpowiedz na moje pytanie, rowniez pozdrawiam

Gość kysza
Madziulko, a wiesz, że faktycznie - pamiętam, że zastanowił mnie Twój zapis o ilosci kg, które planujesz zgubic. Bardzo jestem ciekawa jak to się u Ciebie zaczęło i jaki ma rzeczywiscie związek z tym filmem? Jeżeli możesz, to chętnie poczytalabym o Twoich doswiadczeniach w tym obszarze. Zaczynam drugi tydzień. To mało, ale póki co zadziwia mnie mój stosunkowo mały apetyt. Myslałam, ze bedzie o wiele, wiele, wiele gorzej! Zobaczymy co będzie dalej, bo może "głodzik" dał mi tylko chwilowe fory :)

Gość NowAndThen
Hej! Jest tu ktoś? Od jutra zaczynam 50/50... Trzymajcie z a mnie kciuki ;)

Gość 1madzia
ja tez od jutra

Gość gość
ja też od jutra!

patrząc na wynik kysza w tydzień 1,5kg ja też od jutra!! Może tym razem się uda. kysza a ile ważysz?

poprawka -3 kg a nie 1,5, hmmm jest czego zazdrościć

Gość madziula2014
witam gości :)bardzo się cieszę ,ze jest nas coraz wiecej :) Tak macie racje Kyszka schudła 3 kilo ja w tydzień 1,5:)najtrudniejszy początek ,ale jak macie już motywację to będzie prościej. Dziewczynki które zaczynają fajnie by było jakbyście napisały ile ważycie a ile macie zamiar ważyć i nadały sobie jakiś pseudonim,będzie nam łatwiej połapać się jak i co:)możemy się wymieniać menu tym co jadłyśmy w danym dniu,możemy się wzajemnie inspirować:)ja ważenie następne mam we środę,ważę się raz w tygodniu.Czasem zdarza mi się zgrzeszyć i zjeść ciacho z kremem ,ale na następny dzień zero słodyczy. Do Kyszki chętnie podzielę się swoimi spostrzeżeniami na temat filmu i to jaki wywarł wpływ na moje życie ,ale może na emailu,nie chcę "zanudzać"na forum. napisz odezwę się na pewno magdalenallegro@interia.pl:)

Kyszko danio to najlepsza metoda na głoda :)pamiętaj wszystko zaczyna sie w naszych głowach. for you apropos wcześniejszych nieudanych diet. "Padłeś 7 razy podnieś się 8"

Gość kysza
Witam nowe użytkowniczki. Co do mojej wagi, to jest jej bardzo dużo :) Pewnie za jakiś czas sie nią "pochwalę", ale póki co muszę do tego dojrzeć :) W każdym razie z uwagi na różnice wagowe moja utrata 3 kg jest adekwatna do 1;5 kg, które straciła Madziula. Im większa waga, tym na poczatku większe jej ubytki. Ale mimo to może to być zachęcajace, więc już bardzo Was wspieram i trzymam kciuki :) Madziulko, to prawda, upadam sie i podnoszę :) I tym razem mam nadzieję, że to najwłasciwsza próba. Ale czas pokaże.

witam gości :) bardzo się cieszę ,ze jest nas coraz wiecej usmiech.gif Tak macie racje Kyszka schudła 3 kilo ja w tydzień :)najtrudniejszy początek ,ale jak macie już motywację to będzie prościej. Dziewczynki które zaczynają fajnie by było jakbyście napisały ile ważycie a ile macie zamiar ważyć i nadały sobie jakiś pseudonim,będzie nam łatwiej połapać się jak i co:) możemy się wymieniać menu tym co jadłyśmy w danym dniu,możemy się wzajemnie inspirować :) ja ważenie następne mam we środę,ważę się raz w tygodniu.Czasem zdarza mi się zgrzeszyć i zjeść ciacho z kremem ,ale na następny dzień zero słodyczy.

Czesc Dziewczyny! Jak po weekebdzie? U mnie oki przejadlam sie trocje jestem zla na siebie... kilo mam na plusie ale tylko wagowo bo cm sie nie zmienily to dobrze dla mnie:) dzisiaj dzien chudy:) kysza wielkie gratulacje! Witam nowe osoby:)

Jeżeli chodzi o mnie o mam 10 kg do zrzucenia. Ważę 70 przy 165cm.Moim problemem jest nocne jedzenie. Byłam na diecie 5:2 spadło mi w miesiąc 3 kg ale niestety zabrakło mi motywacji a i forum gdzie wcześniej pisałam wymarło... A powiem wam że kilka osób zauważyło że schudłam więc nie była to tylko woda. Ale niestety wróciły 2 kg. Mam też coś takiego, że jak dochodzę do wagi 58,5 to mój organizm zaczyna się bronić i apetyt mi rośnie i motywacja spada do 0. Te 58,5 kg to taka moja bariera nie do przebicia. Ponieważ czasu jest mało postanowiłam zacząć z wami i pn, śr pt dietkować. Mam nadzieję że mi pomożecie wytrwać. Ponieważ nie lubię chodzić głodna spać ostatnio robiłam tak, że np po kolacji ok 21 nic nie jadam aż do dnia następnego do 19. Dzięki temu miałam 20h post a potem na skurczonym żołądku mało jadłam co mnie zaspokajało więc było ok. Kolejny dzień normalne jedzenie. Teraz też raczej przyjmę to wersję choć jak nie uda mi się zacząć kolacją o 20 będę pościła cały dzień a potem zatkam się kefirem, jak niektóre z was. Wczoraj nie poszłam głodna spać więc dziś przewiduję litr kefiru na wieczór. Czy ktoś dzis pości prócz mnie?

spoko loko listopadówko najważniejsze ,ze nad tym panujesz i się kontrolujesz:) Najgorzej przytyłam wtedy jak wiedziałam ,że przytyłam ,ale się nie ważyłam i tak rosłam ,rosłam az pojechałam do mamy i robiłyśmy zdjęcia .Jak sie zobaczyłam na zdjęciach to się rozpłakałam.Masakra.Ale wytarłam łzy ogarnęłam się powiedziałam sobie dość ważyłam wtedy 83 kilo,schudłam na 63 póżniej jeszcze 3 .no przestałam się ważyc i jakos tak mi te 3 kilo wróciło.zaczęłam diete 50/50 już schudłam 1,5 a teraz będę się wazyc we środę,myślę ze znowu jakiś kilogram mniej.czuję się lepiej,dużo lepiej.Kontroluję wagę raz na tydzień wtedy łatwiej zauważyć jakieś zmiany.

do mexy. Ja nie chcę sie mądrować bo nie jestem dietetykiem ,ale pewną wiedze posiadam.Najgorsze go mozesz robić to głodówka.Głodówki sa dobre ale np raz w tygodniu ,tylko woda takie oczyszczenie organizmu. Wszystko co zjesz po tak długim niejedzeniu odkłada sie jako zapasy(organizm magazynuje jedzenie bo nie wie kiedy dostanie następną porcję.Ja kefir owszem piję ale nie jest to tylko i wyłącznie kefir.rozwalisz metabolizm.Ta dieta jest naprawdę skuteczna ,pod warunkiem ,że stosujesz się do zasad.Jesteś mojego wzrostu ja mam 166 spożywam około 1500-1600 kalorii a w dni chude około 600. najgorsze co możesz robić to jeść wieczorem.Ja nawet w dni chude jem co trzy godziny.Posiłkiem moze byc ,owoc,kefir,sok pomidorowy. Jeśli będziesz stosowała się do zasad to jestem pewna ,że na początku lipca zobaczysz upragnione 60 kilo na wadze.Trzymam za Cb kciuki

Gość gość
witam , bardzo chcialabym zrobic ta diete ale nie mam kompletnie pomyslu , ani wiedzy jak najlepeij ulozyc menu na chudy i tłusty dzien moze ktos takie menu napisac , przykladowe? bardzo prosze i dziekuje

Gość gość
Witamy super ,że chcesz bo chcieć to móc.Poczytaj to forum od początku tam trochę jest napisane.Pozdrawiam i trzymam kciuki. W razie pytań pisz postaramy sie odpowiedzieć.