Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkanm nb,m,

Amoralny facet, czy sie zmienił

Polecane posty

Gość ecg
Autorko!! po co dzielisz włas na czworo.Kazdy z Nas ma jakas przeszłosc za sobą.Nie liczy sie to co było kiedys tylko to co jest teraz. Powiedział ci o tym po roku,najprawdopodobniej dlatego ze wiąze z Tobą swoje plany życiowe i powiedział prawde zeby miec czyste konto. Pozatym prawdziwy facet nie mówi o swoich partnerkach. Zapytałas wiec był szczery,a ty teraz za ta szczerosc chcesz go ukarac?czyli lepiej kłamac i nigdy sie do niczego nie przyznawc. Te wczesniejsze przygody nic dla niego nie znaczyły wiec po co miał o tym mówic. Gdyby na wstepie powiedział Ci ze ma za soba klika numerków to chyba skreśliłabys go od razu i nie dała mu szansy na poznanie sie bliżej.

Gość milkanm nb,m,
Nie chce go karać, nie rozmawiam z nim na ten temat , nie chce nawracać, dlatego postanowiłam wygadać sie na forum.. ot tak, żeby było mi lepiej... . Jemu nie wspominam, nie winie go...

Gość phiiiii
Napisałaś: "Żałuje teraz że napisałam na tym forum , bo tylko dowiedziałam się że żadne zasady nie są w cenie, że tz. puszczalskie kobiety, mają się tak samo jak szanujące się" no tak tak autorko, laski z którymi sypiał twój facet są puszczalskie i gorsze od ciebie gardzisz, czujesz się od nich lepsza, ale on który z nimi sypiał, czyli robił to samo co one, już od ciebie gorszy nie jest. Toż to są jakieś podwójne standardy.

Gość ecg
No i dobrze.zostaw ten temat,było minęło. Teraz jestes Ty!!chyba czujesz i widzisz czy mu na Tobie zależy i czy jest wartosciowym człowiekiem. To ze kiedys miał 6 kobiet nie powinno go przekreślac,kazdy ma przeszłosc.