Gość kuzi Napisano Listopad 11, 2013 oby się udało :) powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolarcia 0 Napisano Listopad 11, 2013 wszystkm którym się udało gratuluję:) ja mam problem ponieważ nie mam @ robiłam dwa testy wyszły negatywne więc ciąży nie ma. Marię się ponieważ boli mnie jajnik z którego miałam owulację, a moja temperatura cały czas jest powyżej 37, wcześniej miałam bóle jak na okres, a teraz nic. Znów rozregulowany cykl, ani nie mam jak starać się dalej, ani odetchnąć no nic... Boję się, że to torbiel tylko jakim cudem to miałaby być torbiel skoro wszystkie pęcherzyki popękały (byłam u gina ). Brałam luteinę jednak nie pomogła niby dziś dopiero 32 dzień (ostatnio miałam 27-28) tylko nie wiem co mam o tym myśleć. Dziewczyny boję się, że to może być coś poważniejszego do lekarza na razie się nie zapisałam poczekam do środy i wtedy się umówię. Ból jajnika mnie dobija ( z tego z którego miałam owu), nie jest mocny jednak sprawia mi dyskomfort. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2013 Jak tak cię boli to jedz na pogotowie wątpię że to ciąża to mogą być przydatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2013 A mi się wydaje dolarcia że masz problemy z miesiączka raz wcześniej raz później może masz problemy z prolaktyna robiłaś już badania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolarcia 0 Napisano Listopad 11, 2013 gość ale nie boli mnie tak mega ani nie non stop. Po prostu boli mnie często dość ale tak, że da się wytrzymać. Na 100% nie ciąża przecież test by już to wyczuł. Na prolaktynę idę dopiero w następną środę, przydatki raczej nie już miałam kiedyś zapalenie i to był inny ból. Odstawiam zioła bo wydaje mi się, że one jednak w moim przypadku robią więcej szkody niż pożytku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boma1 Napisano Listopad 11, 2013 Dolarcia miałam taksamo jak Ty. Jajnik mnie bolał, 2 testy zrobiłam i obydwa negatywne, więc umówiłam się do mojej gin - ons stwierdziła że mam torbiel - gdy po 3 dniach poszłam prywatnie do innego gin żeby to potwiedzić- okazało się że mam faktycznie torbiel - i dodatkowo jestem w upragnionej ciąży. Teraz jestem w 27 tygodniu ciąży :).Też piłam zioła i zaglądałam na to forum. Wiem na swoim przykładzie że testom nie można wieżyć na 100%. Lepiej umów się do swojego lekarza i sprawć wszystko. POWODZENIA DZIEWCZYNY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolarcia 0 Napisano Listopad 11, 2013 boma wiem, że takie przypadki się zdarzają jednak ja nie wierzę w to że nam się udało. Tylko z czego ta torbiel miałaby powstać? przecież one powstają z nie pękniętych pęcherzyków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2013 Dolarcia ja mialam kilkukrotnie taki przypadek że miałam owulacyjny pęcherzyk i pękł później się okazało że mi się kolejne robiły a później torbiele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolarcia 0 Napisano Listopad 11, 2013 poczekam tydzień i pójdę do lekarza heh same problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2013 Dolarcia to podstawa bo jak na początku nie wychodzi naturalne zajście w ciążę to nie masz co liczyć jak najszybciej badania porobić tak mi bardzo dobry ginekolog mówił że trzeba użyć wspomagaczy bo czekać rok bez sensu i się starac to jest strata czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolarcia 0 Napisano Listopad 11, 2013 gość ja jestem już po badaniach mam tylko zrobić prolaktynę z obciążeniem i rozszerzające dla tarczycy i krzywą cukrową. My starania i tak odkładamy do września/ października więc już bez spięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kropka80 0 Napisano Listopad 11, 2013 Dolarcia, ciąża jak nic :) taniej będzie zrobić betę, niż od razu lecieć do lekarza, który może jeszcze nic nie zobaczyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolarcia 0 Napisano Listopad 11, 2013 kropka ale ja nie jestem w ciąży, po prostu zatrzymała mi się @ znów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kropka80 0 Napisano Listopad 11, 2013 A skąd to wiesz? Bo sikaniec nie pokazał? Czemu tak bardzo nie chcesz sprawdzić krwi? Ja już bym była w laboratorium :) okres się zatrzymał, bo to ciąża :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolarcia 0 Napisano Listopad 11, 2013 kropka ciąża u Ciebie?? kochana bo wiem po prostu nie będę badać krwi bo to bezsensownie przedłuży moją nadzieję. Już ostatnio po teście rozpłakałam się jak dziecko i wystarczy mi rozczarowań jak na razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kropka80 0 Napisano Listopad 11, 2013 Nie u mnie ciąża, tylko u Ciebie :) Jak uważasz kochana, ja poszłabym na betę, ale oczywiscie Ty decydujesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolarcia 0 Napisano Listopad 11, 2013 kurde, a tak mi adrenalina skoczyła jak powiedziałaś:P no poczekam jeszcze, ale myślę że sikacz by już wyszedł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2013 Dolarcia a który masz dzień cyklu bo sikaniec wychodzi stuprocentowy od 30 dnia cyklu w zwyż jak wcześniej niż 30 dzień cyklu to mógł być fałszywy test znaczy jeszcze nic nie wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolarcia 0 Napisano Listopad 11, 2013 no dziś 32 jest, a drugi robiłam w piątek wieczorem. Mimo wszystko trzeciego nie zrobię i już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kropka80 0 Napisano Listopad 11, 2013 Nie u każdej sikaniec pokaże w jednakowym czasie. Dlaczego lekarze po inseminacji, czy in vitro zalecają bete? Chyba odpowiedź jest jasna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2013 No tak beta najpewniejsza ale moj ginekolog twierdzi że jak negatywny wychodzi po 30 dniu cyklu to juz problemy z miesiączka albo z hormonami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolarcia 0 Napisano Listopad 11, 2013 ja sikańca robiłam 29 dnia i gdybym miała chociaż cień nadziei nawet bym się nie zastanawiała, ale nie mam niestety albo stety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2013 Dolarcia a robiłaś badanie estradiolu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddolarcia Napisano Listopad 12, 2013 Nie tego badania nie robiłam. U mnie dalej @ brak ale chyba się zbliża bo piersi bolą i brzuch też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2013 to jeszcze dużo przed Tobą..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolarcia 0 Napisano Listopad 12, 2013 Może i dużo ale już badań robić nie będę wrócę do tego od września. Zaczęłam plamic na brązowo i boli brzuch mam nadzieję że dziś się zacznie. Teraz marzę o regularnych @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxim77 Napisano Listopad 12, 2013 Wiecie co dziewczyny, dwa cykle zioła piłam i jestem trochę rozczarowana. Nie chodzi mi o brak ciąży, tylko raczej o to jak teraz wyglądają moje cykle. Zawsze miałam je regularne 28-dniowe, a po ziołąch pierwszy cykl miałam 33 dniowy, teraz okres przyszedł w terminie w 28 dniu ale jest dziwny, 2,5 dnia mega skapy, potem zanikł na dobe i dziś znowu wrócił. Cyrki jakieś, chyba jednak zioła nie są dla mnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2013 hej ja dzieki ziołom zaszłam polecam zioła z allegro są bardzo tanie i na pewno zajdziecie. wysyłka bardzo szybka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja97 Napisano Listopad 12, 2013 a ja miałam @ przez 15 dni. Bardzo skąpą, plamienie prawie. Już miałam dzisiaj iść do gina, ale niestety wolnego nie mogłam sobie wziąć. Wcześniej okresu nie dostawałam przez nawet pół roku. Ja oprócz wiadomych problemów mam jeszcze problemy z pracą. Bo jak wychodzę z pracy to już gin odpada. No i d..pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja97 Napisano Listopad 12, 2013 dlatego podobnie jak dolarcia marzę o regularnych @ chociaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach